๐Ÿ’‹ Sex Emoji 101: Pomp je ๐Ÿ‘ sexting game op met behulp van emojis

Lang geleden zijn de dagen van oude school Courtship … Serenading van je geliefde door het raam van zijn of haar huis, het verzenden van handgeschreven liefdesbrieven door de mail, niemand doet deze dingen ooit meer. Tegenwoordig is het allemaal om online daten, sexting, misschien zelfs een seksemoji hier en daar.

Dating in de 21e eeuw

Voor degenen die het goed gebruiken, wat we net noemden zijn geweldige tools! Vooral als je je seksleven wilt opspekken en dingen plezier hebt met je partner, zijn emoji’s de manier om te gaan omdat ze visueel de dingen overbrengen die je wilt doen. Maar je moet ook geestig en creatief over zijn. Je kunt niet zomaar een seks emoji daarbuiten, want verrassing, verrassing, een seksemoji is nog niet uitgevonden.

Sexting in de datingscรจne

Ja, er is geen seks emoji in de markt – maar toch. Er kan in de toekomst een seksemoji zijn, maar vanaf vandaag is er geen .. dit betekent, als je ‘seks’ in Emoji wilt zeggen, je moet je eigen emoji-combinaties verzinnen. TBH, de afwezigheid van een seks Emoji is eigenlijk, een beetje puzzelend!? Voor veel mensen heeft de opkomst van Emoji-gebruik in de datingscรจne nog meer aanlokkelijk gemaakt. Tegenwoordig hoeft u geen dating-expert of een moderne dag Casanova te zijn om te zeggen wat er in uw hart is. Als je een verlegen persoon bent, of je hebt het moeilijk om uit te drukken hoe je het voelt, helpt Emojis je uit je shell te komen.

Slam Dunk je sextingspel

Welke gedachten, droom of fantasieรซn die je hebt, die kleine beelden die we emoji’s noemen, kunnen ze tot leven brengen via je toetsenbord! En aangezien er nu zoveel mensen erin zijn, is het veranderd in een beetje een spel … een sexting game! Een game waar je niet uit kunt slappen, want als je dat doet, het meisje of de man waar je je bezienswaardigheden hebt ingesteld, zou je naar iemand anders kunnen gaan voor digitale romantiek. Je kunt iemand niet gewoon een saai rood hart of de gebruikelijke smiley sturen, of je zult eindigen als een ongelezen in zijn of haar inbox. Je moet opvallen!
Lucky for You, we hebben een paar trucs op onze mouw. Of je nu iemand hebt ontmoet en je wilt hem of haar beter leren kennen of je bent al een tijdje in een relatie en je wilt echt je seksleven opspanden, we hebben alle sexy emoji-tips om je te houden bovenaan je spel.

Scenario 1

Je dateert iemand. Je ging op een paar datums met deze persoon, en je hebt een geweldige tijd gehad op elke date. Goed voor je! Wil je ze meer leren kennen, in een rustige omgeving, en misschien kussen en knuffelen ertussen? Weet je niet zeker of ze daarvoor lager is, en je wilt niet worden afgewezen.
Waarom niet Emoji Text Netflix en Chill? Soepel, toch? Het is nog niet het geslacht Emoji, maar het is nog niet het juiste moment. Je voelt je nog steeds als eerste.
Gebruik deze emojis: ๐Ÿฟ๐Ÿ“บโ„๏ธ
Emoji Zin: Ik heb de andere nacht een geweldige tijd gehad, ik doe dit weekend niets, waarom kom je niet voorbij? Laten we ๐Ÿฟ๐Ÿ“บโ„๏ธ deadpool net uitkwamen en je zei dat hij je favoriete Hollywood-acteur is? Wil je het op mijn plaats vangen?

Scenario 2

Je hebt al een tijdje datend, maar de dingen werden bezig met het werk voor jullie twee. Je kunt niet stoppen met denken aan hem of haar. Tijd voor een … Booty Call! We weten allemaal wat Peaches zijn, ze zijn een zoet, sappig fruit met groene bladeren en een stengel. Maar in digitale communicatie betekent de ๐Ÿ‘ Peach Emoji ook BOOTY! Juicy Butt Cheeks!
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ‘๐Ÿ“ฑ๐Ÿ˜‰
Emoji Zin:
Persoon 1: Sorry, zo druk. 12 uur verschuivingen op het werk. Maar ik mis je, ik weet dat het 3 uur ’s is. Vind je het erg?
Persoon 2: ๐Ÿ‘ en ๐Ÿ“ฑ emoji?
Persoon 1: ๐Ÿ˜‰

Scenario 3

Je vierde je jubileum in een 5-sterrenrestaurant en je vriendin zag er geweldig uit in haar jurk. Het is het mooiste dat je haar hebt gezien en je wilt haar dat vertellen!
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ‘—๐Ÿ”ฅ
Emoji Zin: Ik wil gewoon zeggen dat je erin keek, ๐Ÿ‘— vanavond!
Denk je dat je vriendje vandaag knap zag? Vervang de jurk met een ๐Ÿคต emoji en je bent goed om te gaan!

Scenario 4

Je bent op het werk en je man of vrouw stuurt je een naaktfoto om je aan te moedigen om vanavond vroeg naar huis te gaan voor wat sexy tijd! Kinky! Dus … hoe antwoord je daarop?
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ† (als je wilt praten over het privรฉgedeelte van een man)
U kunt ook ๐ŸŒ, ๐Ÿฅ’ of ๐Ÿฅ– gebruiken. Ze zijn allemaal anders, maar als er รฉรฉn ding is dat ze gemeen hebben, is het hun fallische gelijkenis. Deze vruchten zijn fallisch tot op zekere hoogte. We wedden dat je ze niet op dezelfde manier kunt kijken als je ze in de supermarkt ziet!
De ๐Ÿ”ฅ Fire Emoji is de universele betekenis voor warm en sexy. Dus, als je commentaar wilt geven op de borst van je meisje, doe je en de ๐ŸŒฐtogether. Borstmoer, kastanje, pak het! (Nee, we maken geen grapje over dit!)
Praten of beschrijven van grote borsten? Een ander alternatief is de ๐Ÿˆ, gebruikt als een symbool voor grote borsten vanwege de grootte en vorm ervan.
Emoji Zin:
Echtgenoot: Hallo Darling, mis je. Ik weet dat het stressvol is geweest op het werk, maar ik kan niet wachten om je vanavond te zien. (Zendt naakt selfie)
Vrouw: Oooh … ๐Ÿ†๐Ÿ”ฅ
ECHTGENOOT: Vond een aantal van de jouwe thuis (zendt naakt selfie plus ๐ŸŒฐ en ๐Ÿ”ฅ)
Vrouw: OOH. Iemand is opgewonden! Ik zie je vanavond, Hun! ๐Ÿ˜‰

Scenario 5

Je kinderen zijn bij je schoonmoeder, en jij en je partner hebben het huis voor jezelf voor รฉรฉn nacht. Je wilt je partner vertellen dat je intiem wilt zijn, maar je wilt niet wanhopig lijken …
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‡๐Ÿ‡
Emoji Zin:
Vrouw: (teksten Echtgenoot) GONNA een rustige nacht vanavond, kookte u uw favoriete braadpan. Heb je alles wat je vanavond wilt doen? ๐Ÿ˜‰
Echtgenoot: je bedoelt ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‡๐Ÿ‡? Kan een beetje roestig zijn ๐Ÿ˜‚
Vrouw: Het is een vreemd concept, maar ik denk dat het een keer de moeite waard is ๐Ÿคฃ
Vergelijkbaar met Booty Call Emoji, is deze Emoji-combinatie een andere interpretatie van het geslacht Emoji. Hoewel het anders is dan de Booty Call Emoji in de zin dat het een meer “in je gezicht” levering heeft. Dus, als je het gaat gebruiken, gebruik het dan in een lichte maar grappige manier, met mensen waar je echt dicht bij bent.

Scenario 6

Je gaat uit met een man die je leuk vindt. Na een paar datums hebt u niets meer gehad dan een goede nachtkus op de wang. Wil je dingen opspekken, maar je wilt niet zo zijn, “kus me! Nutsvoorzieningen!”
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ’‹
Emoji Zin:
Meisje: (Teksten Datum) Ik heb vanavond een geweldige tijd gehad.
Guy: ik ook.
Meisje: zie je de volgende keer … Welterusten … Geef je iets voor je dromen .. ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ’‹
We hebben het natuurlijk over de Franse Kiss Emoji, natuurlijk! Het is een combinatie van de Vlag van Frankrijk Emoji en de ๐Ÿ’‹ Kiss Mark Emoji.

Scenario 7

Maagdelijkheid en seksualiteit zijn enkele van de meest gevoelige onderwerpen om te bespreken. Er is altijd dit ongemakkelijke gevoel als je erover praat. Bovendien wordt het stigma rondom Maagdelijkheid anders benaderd voor mannen en vrouwen. Je kunt erop praten op een lichtere manier door Emojis.
Als je bijvoorbeeld het hebt over een plot op een verhaal waar het meisje of de kerel zijn of haar maagdelijkheid verliest, gebruik dan deze emojis: ๐Ÿพ๐Ÿ’
Emoji Zin: ik ging naar de badkamer aan de kant toen ze ๐Ÿพ ๐Ÿ’
De emoji betekenis hiervan is “POP Your Cherry”, een uitdrukking die wordt gebruikt met betrekking tot een vrouw die haar maagdelijkheid verliest.
Emojis zijn luchtig en brengen een breed scala aan emoties efficiรซnt en op een manier die soms niet kunnen doen. Emojis maakt mensen ook meer extravert, meer benaderbaar en sympathieker. Als je een verlegen persoon bent, of je hebt het moeilijk om uit te drukken hoe je het voelt, helpt Emojis je uit je shell te komen. Zelfs als je getrouwd bent, is het soms moeilijk te zeggen: “Ik wil intiem zijn.” Godzijdank, dan voor Emoji’s!

Scenario 8

Je bent halverwege je dag, en alles wat je kunt nadenken over de kleren van je partner zodra hij het huis binnengaat. Geef hem een โ€‹โ€‹heads-up, laat hem weten wat hem na het werk wacht. Geen overuren deze keer! Waarom niet, geef hem dit?
Gebruik deze emojis: ๐ŸŒƒ๐Ÿท๐ŸŽท๐Ÿ˜˜
Emoji Zin: kan niet wachten om je vanavond te zien … en … je weet … ๐ŸŒƒ๐Ÿท๐ŸŽท๐Ÿ˜˜

Scenario 9

Je bent nu al een paar jaar bij je man of vrouw en je bent het beu om hetzelfde te doen. Dus … je hebt een paar ideeรซn en je wilt ze met je partner delen, dus je sms’en ze …
Gebruik deze emojis: ๐Ÿšฟ๐Ÿ‘๐Ÿ†๐Ÿ›
Emoji Zin:
Meisje: Zomer is hier absoluut hier. Liep een beetje uit het kantoor, en toen ik terugkwam, was ik helemaal zweten.
Guy: Yup, zette de AC in de auto op weg naar het werk.
Meisje: Wil je, weet je, leuke dingen vanavond? ๐Ÿšฟ๐Ÿ‘๐Ÿ†๐Ÿ›
Guy: Ik ben zo naar beneden.

Scenario 10

Je hebt altijd al een paar scรจnes gewild uit El James ‘hit roman vijftig tinten grijs, stuur je vriend dit.
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿด๐ŸŽญโšก
Emoji Zin:
Meisje: Hรฉ, het is mijn verjaardag. En vroeg zich af of we vanavond konden vieren … en je weet dat vijftig tinten grijs een van mijn favoriete films is … ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿด ๐ŸŽญ
Guy: Oooh, Kinky โšก
Hier is een andere PRO-tip voordat we naar andere situaties gaan. De โšก Hoogspanning Emoji is een symbool voor hoogspanning. Het vertegenwoordigt bliksem, elektriciteit en verschillende flitsen. Maar wist je dat het ook heet kan betekenen! Om iemand te beschrijven die sexy is, of wie een hete bodem heeft of een smeulende look. Nou, nu weet je! Zet gewoon de โšก emoji na de persoon of ding dat je beschrijft en je bent helemaal klaar!

Scenario 11

Wil je je kinderen de vogels geven en de bijen praten. Denk je dat ze oud genoeg zijn om te begrijpen, maar je wilt niet dat ze bang worden, dus je vraagt โ€‹โ€‹je man als hij je kan vergezellen. Misschien heb je wat qualmen over, dus je sms hem dit ..
Gebruik deze emojis: ๐Ÿฆ๐Ÿ๐Ÿ—จ๏ธ
Emoji Zin:
Vrouw: Hallo, Hun. Mica zal dit semester op school hebben op school, maar ik denk dat het beter is als we de ๐Ÿฆ hebben en de ๐Ÿ๐Ÿ—จ๏ธ eerst met hem praten.
Echtgenoot: Okรฉ, Whew! Onze kinderen groeien snel op!

Scenario 12

Je hebt een geweldige tijd gehad met je geliefde. Alles lijkt geweldig, en je wilt echt gaan “Downtown”, je weet niet zeker hoe hij erover voelt, het kan de sfeer doden als je het gewoon doet, dus je sms’en je vriend eerst …
Gebruik deze emojis: ๐Ÿ’‹๐Ÿ†๐Ÿ‘…๐Ÿ‘๐Ÿ’ฆ
Emoji Zin:
Meisje: Hรฉ, Hun. Denken om op reis te gaan.
Guy: Denk niet dat het veilig is gezien de hele sociale afstandelijke situatie.
Meisje: Niet echt zo ver … Oh, gewoon het centrum … ๐Ÿ’‹๐Ÿ†๐Ÿ’ฆ
Guy: Laat me mijn jas halen.
Als het de man is die op het meisje is “in de binnenstad”, is er ook een Emoji-combo voor. Vervang gewoon de ๐Ÿ† met de ๐Ÿ‘ en zet ๐Ÿ‘… ๐Ÿ’ฆ

Conclusie

Vergeet niet om plezier te hebben! Aan het einde van de dag is Sexting een lichte en leuke activiteit tussen twee instemmende volwassenen die begrijpen dat het blijft tussen twee instemmende volwassenen. Als je denkt dat iemand er niet voor zal zijn, doe het dan niet voor hen! Dat gezegd hebbende, wees niet bang voor afwijzing. Vertrouwen is iets waar we allemaal op moeten werken. Als je seks Emoji niet zo was gepland, voel je je niet ontmoedigd als je het de eerste keer niet goed krijgt.

Oefening baart kunst

Tonnen mensen hebben een minder dan bevredigende ervaring voor de eerste paar keer. Cliche Zoals het misschien klinkt, is de ervaring nog steeds de beste leraar. Ervaring zal u helpen de balans te vinden tussen creatief, flirterig en spontaan. Net als bij iets anders, hoe meer je oefent, en hoe meer je aan je kennis toevoegt, hoe beter je erbij bent. Veel succes voor jullie allemaal!

Search Emojis: