Sexting emojis)

De emojis die je naar je groepschat verzendt, wordt plotseling geladen met een nieuwe betekenis als het gaat om het sms’en van iemand waar je mee bezig bent, ben ik toch?

Of je nu in een gloednieuwe relatie bent en alles ontdekt wat je kunt over je nieuwe boo, of je langetermijnpartner sext, Emojis neemt een geheel nieuwe betekenis aan wanneer seks op tafel ligt.

Margarida Rafael, Psyd, Resident Relatie-expert bij Adore Passion, houdt van emojis in teksten en beveelt hen ten zeerste aan bij sexting, vooral in nieuwe relaties. “Het is een manier om elkaar seksueel buiten de slaapkamer te ontdekken, en zelfs om over fetisjen en interesses te praten die je misschien verlegen bent om het gezicht tot het oog te bespreken, vooral in de vroege stadia van een relatie,” zegt ze. Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​nieuwe partner te vertellen precies wat je wilt in de slaapkamer, dus waarom laat emoji’s het werk niet doen?

Nou, zolang jullie allebei dezelfde betekenis toeschrijven voor Emojis …. Onderzoek van de Universiteit van Minnesota toont verschillende mensen kunnen verschillende betekenissen hebben voor dezelfde emoji. Wat logisch is. Ze komen tenslotte niet precies met definities.

Dat gezegd hebbende, als het gaat om seksing, terwijl een kleine kamer voor interpretatie een goede zaak kan zijn, is het nuttig als jij en je partner dezelfde betekenissen aan Emojis associëren (anders kunnen dingen ongemakkelijk, snel worden). Dus ja, is misschien tijd om de sexy verborgen betekenissen achter die kleine pictogrammen te poetsen, iedereen houdt zo veel van.

Vooruit, je officieel niet-officieel (of onofficieel ambtenaar?) Woordenlijst van sexing emojis.

Bot

Deze * Ahem * is een manier om iemand vrij letterlijk te vragen of ze willen bot (doe het, eff, ga naar beneden, haal het op, doe het vuil, of heb seks, als je dat doet). Het verzenden van dit met een vraagteken is een snelle en eenvoudige manier om een ​​aansluiting te vragen.

Hete peper

Gebruik deze foto om uit te drukken dat je dingen wilt verwarmen. Het bespreken van een beweging met je partner die je niet kunt wachten om later vanavond te pronken? Stuur dit om te benadrukken hoe pittig de avond op het punt staat te zijn. U kunt dit ook gebruiken als een reactie, of in reactie op een propositie of vraag om aan te geven dat u wilt dat het een inkeping (of vijf) heeft opgenomen.

aardbei

In tegenstelling tot de kers die seksuele onervaring symboliseert, betekent de aardbei dat je rijp bent en klaar bent om ervoor te gaan. Net als in je dtf rechts deze seconde.

Aubergine

Moet ik deze zelfs spellen? De Purple Veggie symboliseert een penis – een goed bedachte, daarom. Alleen gebruiken indien van toepassing (die hopelijk vaak is …), of wanneer u de ontvanger echt wilt vleien.

Wortel

Ook een peen, maar een minder … indrukwekkende. Deze emoji vertegenwoordigt een kleinere, dunnere lul, dus misschien geen sekte ermee.

Doe, maar voel je echter vrij om het te gebruiken in groep chats met je vrienden wanneer ze het onvermijdelijke q vragen over je laatste aansluiting.

Banaan

Ik vind het leuk om aan dit aubergine-alternatief te denken als minder een zelfstandig naamwoord en meer van een werkwoord. Zoals in: “Ik kan niet wachten om je kleren uit te scheuren en erbij te hebben. ‘

Kersen

Testikels, uiteraard

Perzik

De absoluut overgebruikte emoji voor de kont, buit, kont, onderkant, etc.

Sommigen gebruiken het om ook een vagina aan te geven, maar er zijn een betere sexing emoji’s voor die. (Zie volgende …)

Taco

Een vagina. In het bijzonder, een die je zou moeten doen (mogelijk met vlees, zoals afgebeeld). Weet het, zoals, nu.

Sushi

TBH, ik weet niet zeker hoe of wanneer de sushi-vagina-associatie iets werd. Was het aanrake? (“Ik hou van je sushi-broodjes / heter dan Wasabi.”) Of was het daarvoor?

Wie weet, maar op de een of andere manier vertaalt de sushi emoji naar de vagina.

Gelukskoekje

Lijkt deze cookie er niet op een vagina? In ieder geval in sextingwereld, het doet het.

Hotdog

Er is de voor de hand liggende WIERER in het midden, en dan het broodje eromheen. Sommigen bewaren deze emoji voor anale-seksreferenties, maar sommige zouden ook vaginas-sorta uitzien, ook op broodjes. Dus je gesprek.

Lolly

Je kunt Lil Wayne voor deze bedanken. Stuur de Lolli Emoji, idealiter met een tong of lippen emoji, en je zegt: “Niet alleen wil ik je likken als een lolly, ik ga je likken als een lolly.”

Kameel

“Ik wil je bukken.” Maar, zoals, op een schattige manier.

Bliksemschicht

Wanneer je vonk zo intens is, is het elektrisch, stuur deze emoji. Je zegt in feite: “Laten we knallen als donder en laat het regenen.”
Vlam

Wanneer je super aangetrokken bent tot je partner, vertelt de vlam emoji hen dat 1) ze zo heet zijn, ze staan ​​in brand en 2) je lendenen brandt. Omdat niemand dat laatste bit zou zeggen in 2020, bespaar voor in een erotische roman.

Vuurwerk

Zo dicht bij een orgasme als een emoji kan krijgen. Simpel maar effectief.

Schaar

Schaar: een specifieke en stomende sekspositie, waard om eruit te wikkelen wanneer je persoon vraagt: “Wat wil je later doen?”

Douche

Volg deze met een knipoog of een grijnsgezicht en je stelt jezelf op voor een serieuze douche-seks. Legit Q: gebruikt iemand de douche emoji voor iets anders?

Hamer

“Ga hierheen en spijker me.”

Kanker sterrenbeeld

Sorry, kankers, maar je moet nu in nu toe worden gewend. Het symbool, dat eigenlijk een abstracte afbeelding van een krab is (hoe meer ya weet), ziet eruit als de 69-positie – waardoor het een go-to-emoji maakt voor sexting.

Bed

Vergeet dat de persoon in dit bed slaapt – er is niet precies een emoji met verkreukelde vellen en een sekskussen. Mijn favoriet is om het bed te combineren met een stel gereedschap om te zeggen: “Laten we het bed vanavond breken.” Mmm …

Achtbaan

Niet een voor de hand liggende seksen emoji, of een zeer vaak gebruikt, maar ik zou dat graag willen veranderen. Deze man zou gemakkelijk kunnen betekenen “Hop op deze rit en ik zal je wereld ondersteboven veranderen.” (Sexy, toch?)

Vinger omhoog

Vind je het leuk om te worden fingerd? (Je moet …) Gebruik deze specifieke hand emoji als je wilt dat je partner met alleen hun handen firsty wordt. Voel je vrij om het te combineren met de taco … of perzik, als je durft.

Knipoog

Ah, de originele sexmoji? Het knipogen gezicht kan ook worden gebruikt in niet-sexting context, als je een grap kraakt, maar vaker wel dan niet, is dit klein gezicht suggestief. Zoals in: Laten we het doen.

Partijgezicht

Ik denk dat dit bedoeld is om een ​​onschuldige emoji (maar nogmaals, niet allemaal allemaal?), Maar het werkt veel beter als een geslachtsspel. Eén gebruik: “Sex Party!” Maar een ander? “Ik blaas je tot je confetti ziet.”

Kwijlen

“Ik ben zo ingeschakeld, ik kwijlen hierheen.”

Of, een beetje meer X-rated, vooral wanneer het van hem komt: je post-bj gezicht.

Halo gezicht

“Ik ben een goed meisje” -jk jk jk jk jk jk.

Lipstick Print

Koppel het met de aubergine, kersen, banaan, wortel, taco (je krijgt het) en je belooft een gepassioneerde nacht van oraal. xoxo

Tong

Een sexting must-have, voor zoveel verschillende gelegenheden. Het geeft over: “Ik wil je [Name Noun hier] likken].”

Neushoorn

Deze is niet zo voor de hand liggend, maar vertrouw me, het werkt in context (lees: je zou een sexing-convo al in de werken moeten hebben voordat ze worden verzonden). Het heeft een eenvoudige betekenis: “Ik ben geil.”

Smiling duivel

Nogmaals, “Ik ben geil.” Maar ook, duivelse … of een freak in de lakens.

Monkey-gezicht verbergen

Gebruik het wanneer je partner iets zegt, dus erotisch, je kunt het niet anders dan blozen … en glimlachen, natuurlijk.

Explosie

Mind-Blowing, Earth-Shattering Sex, op deze manier.

Zweetdruppels

Je zou deze kunnen gebruiken voor selfies, maar kralen van zweetwerk werken nog beter voor seksing. Omdat het zweet, zoals u moet weten, is een gemeenschappelijk bijproduct van een hard-core ravp.

Bovendien kunnen ze ook een lichaamsvloeistof betekenen, zoals sperma of spuiten. Dus gebruik ze vaak …

Smirk Face

Mijn voorkeur boven de knipoog (het is minder … griezelig uitzien), deze smiley is eigenlijk het “ik wil f * ck je” gezicht in emoji-vorm. (Nee, gewoon de mijne?)

Rustig gezicht

“Shh … deze convo is zo NSFW, laten we het privé houden.” (Lees: schrijf het niet en stuur het naar je vrienden.

Out-out emoji

Oké, dus technisch gezien wordt deze het “knuffelende gezicht” genoemd, maar daarvoor gebruikt iemand het? Voor mij betekent het: “Ik ben zo opgewonden om te komen wat er gaat komen.” (Kom het operationele woord zijn.)

Ruimteschip

Ik hou van deze voor die flirterige gesprekken die een geweldige sekssesesh recapteren. Het is een leuke manier om te zeggen: “Dat was niet van deze wereld.”

Uitgesproken gezicht

Klop dit uit wanneer uw convo over oraal sommige visuele hulpmiddelen kan gebruiken.

Goed teken

Sms deze naast de vinger en je bent in principe terug in de middelbare school en doet het oude vinger-in-the-hole handsignaal voor penetratieve seks.

Familie

Deze Emoji zorgt voor de drie woorden die niet zo sexy zijn, tenzij ze worden overgebracht door iemand die je belachelijk bent aangetrokken tot: “Laten we baby’s maken.”

Meerman

Oké, om eerlijk te zijn, de Merman is een relatief nieuwe toevoeging aan de familie Emoji. Maar tussen het shirtloze lichaam en de fallische drietand, zijn die grote spartacus / Hercules-vibes een turn-on.

Het werkt goed als een voorstel “Let’s Fork”, maar het kan domme genoeg zijn om het af te spelen als een grap (in het geval dat je weet, je bent afgewezen).

11 Sexts om je man te sturen met behulp van emojis
Laten we het hebben over seks

Jij en je man zijn onlangs begonnen met daten en na weken van intense voorspel en in de woorden van de beroemde zanger Marvin Gaye ben je klaar om het op te krijgen. Niets zegt, laten we het hebben over seks dan het sturen van hem de beelden van de vogels en de bijen .

DERDE BASE DEEL EEN

Jij en je S.O. zal nooit meer over Perziken denken na het verzenden van deze sext.

Derde basis deel twee

Jij en je S.O. zal nooit denken aan aubergine (aka: aubergine) op dezelfde manier na het verzenden van deze sext.

Sexy tijd

Je bent halverwege je dag en alles wat je maar kunt nadenken is het scheuren van de kleding van je man het moment waarop hij thuiskomt. Geef hem een ​​hoofden en laat hem weten wat hem na het werk wacht “tijd om druk te worden!

Orale seks voor hem

Hoofd geven aan hem.

Orale seks voor jou

Wanneer hij “Downtown” gaat.

De positie innemen

De astrologische tekens voor Ram, Boogschutter en kanker zijn naar een heel ander niveau gebracht; tijd voor jullie twee om in positie te komen. Horizontale shuffle inderdaad!

X-rated

Voor onze dames die een exhibitionistische streak hebben die door hun aderen loopt, vertel hem dan dat je É La Kim Kardashian-stijl in de slaapkamer wilt gooien “minus het sekstape-schandaal. Je bent klaar om een ​​speelfilm samen voor je ogen te maken.

Vijftig tinten grijs

Wanneer u een paar scènes van E.L wilt wonen. James ‘hit roman vijftig tinten grijs Stuur hem dit.

Seks in je gedachten

Wanneer je hormonen in overdrive zijn, zegt niets dat je wat serieus lovin ‘nodig hebt dan inclusief afbeeldingen van deze vierpotige wezens uit het dierenrijk.

Nat en wild

Wie zegt dat het maken van een douche je afkoelen? Naarmate de Rapper Nelly zou zeggen dat het heet wordt in Herre!

Search Emojis: