Skateboard, DNA en kreeft bijgewerkt

We hebben je gehoord. We hebben fouten gemaakt. En we repareren ze.
Het nieuws van 157 New Emojis in 2018 kwam eerder deze maand en als het één ding bewezen: mensen zijn gepassioneerd over hoe hun emojis-look.

Elk jaar creëert voorbeeldafbeeldingen voor de nieuwe Emoji-release die weergeeft hoe deze nieuwe personages eruit kunnen zien wanneer ze later in het jaar met telefoons raken.
Vandaag zijn we bij het bijwerken van drie van deze ontwerpen om publieke feedback aan te pakken: skateboard, DNA en kreeft.
Skateboard
Skateboarden Legende (en technologie-enthousiast) Tony Hawk houdt van dat er een nieuw skateboard emoji is, maar was niet onder de indruk van ons ontwerp. Sprekend met New York Magazine, merkte Tony op dat we genoeg ruimte hadden voor verbetering:

“Ten eerste, de vorm en de bovenkant ervan. De manier waarop de grip tape wordt gesneden, wordt het een matrijs gesneden – grip tape doen en vervolgens een grote lege plek in het midden laten. Het is gewoon een skateboard in de mid-’80s, maar op een beginnersniveau, en zeker niet representatief voor moderne skateboarden ”

Dus we hebben hem aan boord uitgenodigd als een emoji-adviseur om ons te helpen het goed te krijgen:
In de hoop om het skateboard emoji dichter bij 2018 te brengen dan 1985 … Tony Hawk (@tonyhawk) 8 februari 2018

Na een nuttige DM-uitwisseling vestigden we ons op een nieuw ontwerp om al deze problemen aan te pakken. Geen grip tape, geen opening in het midden, hopelijk meer 2018 dan 1985:

Dit nieuwe ontwerp is gebaseerd op het eigen skateboard van Tony, met enkele kleine aanpassingen om ervoor te zorgen dat dit nog steeds werkt bij Emoji-maten.
Wanneer u bronmateriaal als dit krijgt, kan het net zo goed worden gebruikt voor het volkomen potentieel.

DNA Double Helix
Blijkbaar hebben we onze DNA-dubbele helix ontworpen om linkshandig te zijn. Dit is, ik verzamel, is de verkeerde manier om het te laten zien.
Dus hier is het de juiste manier, getoond als een rechtshandige dubbele helix:

Kreeft
Senator Angus King van Maine is zeker vocaal geweest over zijn liefde voor de kreeft emoji, maar was zo vriendelijk genoeg om ons de vernedering van te wijst dat we twee poten hadden gebleven.
Geweldig nieuws voor Maine – we krijgen een kreeft emoji !!! Dank aan @Unicode om de impact van deze kritische schaaldieren te erkennen, in Maine en in het hele land. De jouwe, Senator 🐮👑- Senator Angus King (@Senangusking) 7 februari 2018

Rapportages toonden aan dat onze kreeft emoji anatomisch onnauwkeurig is vanwege het feit dat het een paar benen mist.
We hebben het ontwerp nu bijgewerkt en het juiste aantal poten is hersteld.

Portland Maine’s Pers Herald gaat door om de staart te beschrijven als “schromelijk misvormd” maar, goed, bij emoji-maten denken we dat de correctie van de benen voldoende is om deze over de lijn te krijgen.
Harten
Een van de nieuwe Emoji-goedkeuringen voor 2018 is een Unicode-karakter die het glimlachende gezicht wordt genoemd met glimlachende ogen en drie harten die we ervoor kozen om met harten weer te geven.
Waarom? Voor ons zag het er beter uit. Net als bij elk Emoji-ontwerp, terwijl Unicode de namen van New Emojis instelt, is het aan verkopers om te beslissen hoe ze ze kunnen implementeren. Neem het 🤗 knuffelen gezicht dat lijkt op jazz-handen op zoveel platforms als een voorbeeld.
Oké @ Iemand vergat hoe te tellen 🤣 Noah-hek (@ Mattballerer9) 7 februari 2018

De oorsprong van deze Emoji is van Facebook’s “In Love” gezicht dat kan worden toegepast op statusupdates. We vonden dat het sentiment kon worden uitgedrukt met een willekeurig aantal harten.

Deze die we gaan vertrekken zoals het is. De gemiddelde gebruiker is niet al te bezorgd over de naam van een emoji bij het gebruik ervan, maar geeft er meestal om hoe het op hun telefoon en anderen kijkt.
Uitgave
Emojis goedgekeurd als onderdeel van Emoji 11.0 zal in de tweede helft van 2018 bij de meeste belangrijke besturingssystemen komen. Onze nieuwste ontwerpen zijn vrijgegeven als onderdeel van 11.1 en verschijnen nu ook op de nieuwste Unicode Emoji-grafieken.
Zoals bij alle Emoji’s, zal elke leverancier hun eigen ontwerpen creëren wanneer het tijd is om te implementeren en deze kunnen al dan niet lijken op voorbeeldafbeeldingen die op dit moment worden gebruikt.

🛹 Skateboard
🧬 DNA
🦞 kreeft
🥰 Glimlachend gezicht met 3 harten

Search Emojis: