Snellere Emoji-updates onderweg voor Android-apps

Is er aan het einde van de tunnel aan het einde van Android-gebruikers die moe zijn van het missen van de nieuwste Emoji-releases? Een aankondiging van Google Today-gesprekken over het brengen van Emoji-update-functies in een populaire app-bibliotheek, met als doel meer apps te garanderen, krijgt u nieuwe Emoji-ondersteuning.
Er zijn al lang twee tiers van Android-gebruikers. Degenen die nieuwe Emoji-updates prompt krijgen, en degenen die wegkwijnen naar lege dozen wanneer er een nieuwe Emoji-update is.

Google is opgelost in dit probleem, wetende dat gebruikers enorm gefrustreerd raken als hun telefoon geen nieuwe Android-updates ondersteunt, en dus geen nieuwe emoji’s.
Terwijl Google’s eigen Pixel Pixel van Google frequente software-updates krijgt, is dat niet het geval voor een aanzienlijk aantal andere Android OEM’s.
Heb ik dit niet eerder gehoord?
Als het gesprek is van een bibliotheek om apps toegang te geven tot de nieuwste Emoji-releases klinkt bekend, dat komt omdat het is.
Vrijgegeven in 2017, Emojicompat was bedoeld om het Emoji-probleem van Android op te lossen.

Snel vooruit naar 2018 en Emojicompat bleef ontbreken in vele populaire apps.
Al dit werk was niet voor niets. Als onderdeel van de inspanning van Google om Emoji-updates van het updates van het besturingssysteem te decouperen, brengt deze nieuwste aankondiging deze Emoji-updates op naar een bestaande bibliotheek, die veel apps gebruiken.
Deze verandering werd eerst gesignaleerd door Google in mei 2021:

“Alle door de gebruiker gegenereerde inhoud in uw app bevat ๐ŸŽ‰ en ondersteunen van moderne Emoji is een belangrijk onderdeel van het maken van uw app โœจ! De Emojicompat-bibliotheek, die moderne emoji op API 19 en hoger ondersteunt, is verhuisd naar een nieuw artefact: emoji2: emoji2 , dat het vorige vervangt: Emoji: Emoji-artefact. De nieuwe Emoji2-bibliotheek voegt ๐Ÿช„ automatische configuratie toe met behulp van de AppStartup-bibliotheek (u hoeft geen code toe te voegen ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿ’ป om ๐Ÿปโ„๏ธ te tonen! ”

“AppCompat voegt Emoji2 vanaf AppCompat 1.4 toe. Als uw app AppCompat gebruikt, zullen gebruikers Modern Emoji โญ zonder verdere configuratie zien. Apps die geen appcompat gebruiken, kunnen toevoegen: Emoji2: emoji2-views, voor aangepaste tekstviews, kunt u modern ondersteunen Emoji met behulp van de helpers in: Emoji2: Emoji2-view-helpers of door de AppCompat-weergaven te subclassen. ”

๐Ÿ”ฎ Toekomstige EMOJI-updates
Van Google:

“Starten van deze herfst, alle apps die AppCompat gebruiken (een tool waarmee Android-apps compatibel kunnen zijn met verschillende Android-versies) krijgen automatisch de nieuwste en beste Emoji. Wat betekent dat u niet hoeft te wachten op de release van het volgende besturingssysteem Individuele app-updates. ”

De aanname hier is die apps die Emojicompat al ondersteunen, geen verandering zullen zien. Maar apps met behulp van AppCompat zullen binnenkort nieuwe emojis zien.
Platforms zoals Instagram en Snapchat behoren tot degenen die Emojicompat vandaag gebruiken. Wanneer gebruikers van Samsung-apparaten deze apps openen, zullen ze Google’s Emoji 13.1 Emoji-ontwerpen zien wanneer ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ’จ Gezichtsademing, ๐Ÿ˜ต๐Ÿ’ซ gezicht met spiraalvormige ogen, of โค๏ธ๐Ÿ”ฅ hart in brand is tegengekomen.

De reden voor de twee Emoji-ontwerpen is omdat Samsung hun Emoji 13.1-ondersteuning nog moet vrijgeven, terwijl Google is beschikbaar sinds het einde van vorig jaar en is opgenomen in Emojicompat.
In de nasleep van deze aangekondigde expansie zou het van ons worden verwijzen, geen commentaar specifiek op Gmail, die al een aantal jaren geen soort Emoji-update heeft ontbreekt.
๐Ÿ“ง Gmail’s (eerder) verouderde Emoji-ondersteuning
Ondanks een van de vroegste platforms om zijn eigen aangepaste Emoji-set op te nemen, heeft de e-mailservice sinds 2016 geen Emoji-update opnieuw recevied.
Voorafgaand aan dit nieuws was de Emoji-ondersteuning van Gmail beperkt tot Emojis geรฏntroduceerd in augustus 2015, die ze in Android 7.0’s blogontwerpen tonen.
Vanwege de aard van Emoji-gender- en huidtoonsequenties, leidt deze verouderde EMOJI-ondersteuning vaak tot rapporten van de EMOJI-ondersteuning van Gmail die “gebroken” is.

Dit is nu ingesteld om te veranderen, met Gmail om later deze maand alle 3.521 van de Emoji-aanbevelingen van Unicode op te nemen, de Emoji-ondersteuning van het e-mailplatform in lijn met Chrome OS, YouTube Live Chat en Google Chat.
๐Ÿ“ฒ Nieuwe emojis komt naar Android 12
Ter viering van de World Emoji-dag, heeft Google ook hun nieuwste Emoji Udpate uitgebracht, met uitrol die deze maand Google-platforms kon selecteren, en Android 12 bij vrijlating op het noordelijk halfrond vallen / najaar.

Deze update bevat de herziene ontwerpen voor eerder uitgebrachte Emoji’s die in recente Android 12 bรจta-releases worden gebruikt. Een totaal van 992 eerder uitgebrachte Emoji-ontwerpen die een revisie ondergaan, waar u hier meer over kunt leren.
Is de toekomst helder voor snel, frequente Emoji-updates op Android? De aankondiging van vandaag is veelbelovend en de tijd zal zien of Android-apparaten geen nieuwe emojis zien, een ding van het verleden wordt.
๐Ÿ“– Lees meer

Nieuwe Android 12.0 Emoji Designs op Google Platforms
Android 12 Beta-updates Emoji-ontwerpen
De verouderde Emoji-ondersteuning van Gmail
Google Emoji 13.1 Changelog

Search Emojis: