Top 10 ๐ŸŽ„ Kerstmis Emojis U kunt dit vakantieseizoen gebruiken โ„๏ธ

Met Kerstmis nadert, is nu de beste tijd om uw vakantiegroeten voor te bereiden voor de belangrijke mensen in uw leven. Je baas, collega’s, klanten, familie en vrienden zullen het warme gebaar zeker waarderen, vooral als je groeten schattige kerstmojis hebben. Immers, iedereen in die lijst speelde een groot deel bij het maken van 2019 een geweldig jaar.

Voorbij zijn de dagen waarop mensen ouderwetse wenskaarten zouden sturen via Snail Mail. Tegenwoordig worden vakantieberichten, met Christmas Emojis, vaak verzonden via Social Media-apps zoals Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

Dus, het plukken van de juiste kerst emoji’s om de beste berichten op een warme en leuke manier te overbrengen is belangrijk. Wanneer je een verlies hebt voor woorden, of wanneer zelfs de langste woorden gewoon niet genoeg is om te zeggen wat in je hart dit vakantieseizoen is, is Kerstmis Emojis een goede manier om te laten zien hoe je je voelt. Dat gezegd hebbende, hebben we een uitgebreide gids voorbereid voor de beste kerst emojis die je kunt gebruiken, met wie je ze kunt geven, en waar je ze kunt vinden.

Kerstboom emoji

Alle Kerstmis Emojis tonen de klassieke ๐ŸŽ„ kerstboom emoji, een groenblijvende type boom met verschillende gekleurde ornamenten en een glanzende gele ster bovenop.

Gebruik van de kerstboom emoji

Vaak gebruikt voor generieke kerstgroeten zoals, “Merry Christmas en een gelukkig nieuwjaar!” Bijna altijd gebruikt in zijn directe betekenis – een blik en je kent de betekenis van de boom, de afzender vertelt de ontvanger – “Merry Christmas.” Als je je creatief voelt met je kerstmis emoji en kerstbericht, kun je de ๐ŸŽ„ kerstboom emoji combineren met een ๐ŸŽ gewikkeld geschenk emoji om het bericht “kerstcadeau” of een ๐ŸŽ„ kerstboom emoji te geven met een ๐ŸŽถ muzieknoten emoji als jij verwijzen naar een kerstnummer.

Deze ๐ŸŽ„ kerstboom emoji is vrij flexibel, het is niet te mushy, of te persoonlijk, goed voor gebruik in vakantiegroeten aan collega’s, bazen of klanten. Het lijkt veel in het vakantieseizoen. Als het tijdens het vakantieseizoen niet wordt gebruikt, kan het worden gebruikt om naar het vakantieseizoen te verwijzen.

Voorbeeld: Merry Christmas! ๐ŸŽ„
Voorbeeld: met alle goede wensen voor Kerstmis en het nieuwe jaar! ๐ŸŽ„

Santa Claus Emoji

Alle Kerstmis Emojis van ๐ŸŽ… Santa Claus tonen de gebruikelijke elementen van een van de meest erkende en geliefde kerstpersonages – een gezicht van een oude man, een witte baard en een rode stocking cap.

Er zijn variaties van de ๐ŸŽ… Santa Claus Emoji om uw vakantie-bericht een meer globale aantrekkingskracht te geven – ๐ŸŽ…๐Ÿป Lichte huidtoon, ๐ŸŽ…๐Ÿผ Medium-light Skin Tone, ๐ŸŽ…๐Ÿฝ Medium Skin Tone, ๐ŸŽ…๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone, en ๐ŸŽ…๐Ÿฟ Donkere huidtoonvariaties van de kerstman zijn online beschikbaar.

Gebruik van de Santa Claus Emoji

Omdat Santa Claus bekend staat om geschenken te geven aan goed opgevoede kinderen op kerstavond, kan dit ๐ŸŽ… Santa Claus Emoji worden gebruikt als een teken voor het geven van geschenk. Als je iemand vertelt dat je hem of haar een geschenk verzendt, kun je deze emoji gebruiken om dat bericht over te brengen. Aangezien de Santa Claus vaak wordt afgebeeld als een vrolijke man, kunt u deze kerst Emoji toevoegen aan uw andere kerstmoji’s om gelukkige emoties over te brengen of om een โ€‹โ€‹meer vrolijke sfeer te creรซren voor uw online vakantiegroeten. Santa Claus Emojis zijn beschikbaar op de meeste sociale media-platforms zoals Facebook, Twitter, Facebook Messenger, Instagram, enz. Apple, Google, Samsung, Microsoft en LG hebben ook hun eigen versies van Santa Claus Emojis.
Voorbeeld: ๐ŸŽ…๐Ÿป Ho, Ho, Ho, Merry Christmas!
Voorbeeld: Merry Christmas, ik wens u een zeer vrolijke vakantie ๐ŸŽ…๐Ÿป!

Mevrouw Claus Emoji

๐Ÿคถ Mevrouw Claus, de vrouw van ๐ŸŽ… Santa Claus, voegt een vreugdevolle en moederlijk aanraking toe aan het kerstseizoen. Bekend om koekjes te maken met de elven, zorgzaam voor het rendier en het voorbereiden van speelgoed met haar man, ze is het bewijs dat er niets helemaal als de liefde van een moeder is.

Afgebeeld op alle online platforms als een oudere vrouw met een bril, een zoete glimlach, en een feestelijke rode en witte motorkap, variaties van ๐Ÿคถ Mevrouw Claus met verschillende huidtinten zijn allemaal online beschikbaar – ๐Ÿคถ๐Ÿป lichte huidtoon, ๐Ÿคถ๐Ÿผ middellange licht Huidtoon, ๐Ÿคถ๐Ÿฝ Medium huidtint, ๐Ÿคถ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone, en ๐Ÿคถ๐Ÿพ Dark Skin Tone Mrs. Claus.

Gebruik van de Mevr. Claus Emoji

Deze emoji wordt gebruikt in onderwerpen met betrekking tot ๐ŸŽ… Santa Claus, Gift-Giving, Moeders, Kerstmis en Wintervakanties. Als je wilt laten zien dat je een ondersteunende vrouw bent, is deze Emoji een perfecte keuze. Sommige grote verschillen tussen alle ๐Ÿคถ Mevrouw Claus Claus-versies online – de WhatsApp-versie heeft geen bril, terwijl de Facebook-versie van Mevr. Claus met gesloten ogen is.
Voorbeeld: kerstgroeten van mevrouw Claus! ๐Ÿคถ๐Ÿป
Voorbeeld: een zeer fijne kerst van Santa Claus ๐ŸŽ…๐Ÿป en mevrouw Claus ๐Ÿคถ๐Ÿป!

Sneeuwman emoji

Een schattig, onweerstaanbaar charmant symbool van de winterplezier, de โ˜ƒ๏ธ Sneeuwman Emoji zal zeker een speels gevoel toevoegen aan je online vakantiegroeten. De meeste sneeuwpop Emoji’s zien eruit als de sneeuwpop in het populaire lied, frosty the Sneeuwman, een sneeuwpop gemaakt van grote sneeuwballen, met een hoge hoed, wortel voor een neus, kolenogen, twee of drie knoppen op zijn torso, een glimlach, en een rode sjaal. De โ˜ƒ๏ธ Sneeuwman Emoji is een van de eerste kerstmojis om online te verschijnen, het maakte eerst in 1993 zijn uiterlijk.

Gebruik van de Sneeuwman Emoji

โ˜ƒ๏ธ Sneeuwman Emojis worden meestal gebruikt om onderwerpen te vertegenwoordigen met betrekking tot de winter. Ze lijken meer tijdens het winterseizoen, om te laten zien dat de afzender van de Emoji een sneeuwpop wil bouwen of om de persoon te vertellen dat er sneeuw is buiten. Als u uw vrienden of familie uitnodigt om plezier te hebben in de sneeuw, of gewoon plezier te hebben tijdens het vakantieseizoen, is een โ˜ƒ๏ธ Snowman Emoji een geweldige manier om die boodschap op korte en zoete manier over te brengen.

Voorbeeld: ‘Het is het seizoen om Jolly te zijn โ˜ƒ๏ธ
Voorbeeld: aan je denken maakt mijn hart smelten โ˜ƒ๏ธ

Ingepakt cadeau Emoji

Geschenken zijn een geweldige manier om iedereen op te nemen in een beetje vakantie. Inderdaad, er is niets zoals het gevoel van het kijken naar de gezichten van mensen oplichten terwijl ze je cadeau uitpakken. Als je je familie, vrienden, collega’s en klanten wilt vertellen dat je ze een geschenk geeft, is het ๐ŸŽ gewikkelde cadeau emoji de beste keuze tussen alle kerstmojis.

Gebruik van het gewikkelde geschenk emoji

A ๐ŸŽ Wrapped Gift Emoji is een illustratie van een gouden doos met een deksel, samengebonden door een rood lint. Sommige platforms hebben verschillende kleuren en decoraties, maar de vorm van de doos en het lint blijven hetzelfde. De versie van Samsung heeft een blauwe doos met witte stippen. WhatsApp’s verpakt cadeau emoji gebruikt blauw papier. LG’s Wrapped Gift Emoji is heel anders – het heeft een groen lint en een roze doos.

Het ๐ŸŽ Wrapped Gift Emoji kan het hele jaar door worden gebruikt. Als je het in een van de Kerstmis Emojis wilt veranderen, kun je een ๐ŸŽ„ kerstboom Emoji toevoegen, ๐ŸŽ… Santa Claus Emoji of โ˜ƒ๏ธ Snowman Emoji in je vakantie-gesprek. Er zijn geen dubbele betekenissen in deze Emoji, als je wilt gebruiken om over cadeautjes te praten, is dit de perfecte emoji om te gebruiken.

Voorbeeld: er zijn zoveel geschenken die ik je deze kerst wil geven. ๐ŸŽPeace, liefde, vreugde, geluk, zijn alle cadeautjes die ik je weg stuur.
Voorbeeld: de boom is ingericht ๐ŸŽ„, de geschenken worden ingepakt ๐ŸŽ, nu is alles wat over is, is om u een fijne kerst te wensen!

Sneeuwvlok emoji

Iedereen houdt van een witte kerst. Of het nu de eerste is die je hebt meegemaakt, of het is iets dat je jaar na jaar ervaart, het zien van sneeuwvlokken en het voelen van de sneeuw op je huid zijn momenten die het vakantieseizoen echt magisch voor iedereen maken. Het is geen wonder dat de โ„๏ธ Snowflake Emoji een van de meest populaire kerstmojis is.

Een verenig ijskristal, blauwachtig wit in kleur, met zes ingewikkelde takken, wordt de โ„๏ธ sneeuwvlok emoji meestal gebruikt in gesprekken over het weer – sneeuwstormen, koude, sneeuwdagen, enz. Het kan ook worden gebruikt in gesprekken met betrekking tot winteractiviteiten – โ›ท Skiรซn, ๐Ÿ›ท Rodelen, sneeuwbuizen, ijsvissen, sneeuwbalgevechten, slee ritten, etc.

Gebruik van de sneeuwvlok emoji

Wanneer meer dan รฉรฉn โ„๏ธ Sneeuwvlok Emoji in een bericht verschijnt, wordt gebruikt om te betekenen dat het zwaar sneeuwt. Ook bekend als het ijs Emoji, maakte deze Emoji zijn eerste verschijning in 1993.

Onlangs is een andere betekenis toegevoegd aan “Sneeuwvlok”. Het woord “sneeuwvlok” wordt ook gebruikt om een โ€‹โ€‹jongere te beschrijven die gemakkelijk beledigd, overdreven gevoelig en zwak is.

โ„๏ธ Sneeuwvlok Emojis die op verschillende platforms verschijnen, hebben allemaal een zeshoekige vorm, hoewel de kleur en dikte van de takken van de sneeuwvlok variรซren. Sommige sneeuwvlokken zijn lichtblauw in kleur, terwijl anderen leunen naar marineblauw, pastelblauw, azuurblauw, enz. Bovendien zijn sommige sneeuwvloktakken dikker of dunner dan andere. De โ„๏ธ Sneeuwvlok Emoji op Twitter is een vaste babyblauw zonder tinten wit, terwijl de Facebook-messenger-versie van de sneeuwvlok Emoji is gemaakt van een solide turquoise kleur.

Voorbeeld: laat het sneeuwen ~ โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ
Voorbeeld: Ik wens je een witte kerst! โ„๏ธ

Elf emoji

Breng nog meer juichen aan het vakantieseizoen met de favoriete helpers van Santa Claus, Elves! De ๐Ÿง elf emoji is een van de meest gewilde kerst emojis, vooral onder kinderen. Elven zijn de schattige en magische kleine helpers van Santa. Ze zorgen ervoor dat alle speelgoed en games Santa aan de kinderen zullen geven, zijn klaar met de kerstavond. Alle ๐Ÿง elf emojis volgen de gebruikelijke weergave van elfjes in cartoons en bovennatuurlijke volksverhalen – gele gezichten, puntige oren en het dragen van middeleeuwse kostuums zoals tunieken.

Gebruik van de ELF Emoji

Het gebruik van elfves in online vakantieverzorging is behoorlijk direct en uitleg, als u wilt zeggen dat uw geschenk wordt voorbereid, kunt u een ๐Ÿง elf emoji gebruiken met een ingepakt cadeau emoji. ๐Ÿง Elf Emojis wordt ook gebruikt in onderwerpen met betrekking tot magie, ondeugend gedrag of gietende spreuken. Om toe te voegen, heeft ๐Ÿง Elf Emojis online gendervariaties, er zijn ๐Ÿงโ™‚๏ธ mannelijke Elf Emoji en ๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwelijke elf emoji.

Vrouwelijke elf

Vrouwelijke elven zijn genezers en koesters, als je liefde en genezing wilt sturen naar een vriend of familielid dit vakantieseizoen, kun je de ๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwelijke elf emoji plaatsen met een ๐Ÿฅ ziekenhuis emoji en een ๐ŸŽ„ kerstboom emoji.

Mannelijke elf

Ondertussen worden mannelijke elven afgebeeld als krijgers in fabels, verhalen en andere vormen van popcultuur. Als je wilt laten zien dat je een vechtstand hebt, te midden van alle stress Het kerstseizoen kan brengen, gebruik dan de ๐Ÿงโ™‚๏ธ mannelijke elf emoji met een โš”๏ธ gekruiste zwaarden emoji of een ๐Ÿ›ก schild emoji samen met een ๐ŸŽ„ kerstboom emoji.
Voorbeeld: heb jezelf een vrolijke kleine kerst ๐Ÿง๐Ÿป
Voorbeeld: elfen van Santa hebben dit cadeau voor u voorbereid! ๐Ÿง๐Ÿปโ™‚๏ธ๐Ÿง๐Ÿปโ™€๏ธ

Gloeiende Star Emoji

Sterren zijn traditioneel geassocieerd met de geest van Kerstmis. Het symbool van een ster blijft een permanente armatuur in veel kerstverhalen en vakantie-ornamenten. Sterren dienen als de bekroning glorie van elke ๐ŸŽ„ kerstboom. In een meer religieuze omgeving was de ster het leidende licht voor de drie wijze man die volgde de ster van Bethlehem naar de kribbe van Jezus. Al deze redenen en meer maken de ๐ŸŒŸ gloeiende ster Emoji een van de meest geliefde kerst emojis in de buurt.

De ๐ŸŒŸ gloeiende ster Emoji is een gloeiende, gouden ster met vijf zijden. Het heeft lange, langwerpige takken in de vorm van gestileerde bursts, om de ster eruit te laten zien alsof het gloeit en fonkelt. Alle emojis die online verschijnen, hebben de handelsmerk vijf zijden en gestileerde bursts. De kleur van de ๐ŸŒŸ gloeiende Star Emoji varieert, afhankelijk van het sociale mediaplatform, Twitter’s Glowing Star Emoji is meer een oranje tint, terwijl de gloeiende Star Emoji van Facebook vol zit met meer oranje aan de zijkant.

Gebruik van de gloeiende ster Emoji

De ๐ŸŒŸ gloeiende ster Emoji wordt vaak gebruikt om de nadruk te leggen op iets geweldigs, of om het uitstekende werk van een persoon te prijzen. Als je wilt laten zien dat je het kerstdecor op iemands huis op prijs stelt, geeft de ๐ŸŒŸ gloeiende Star Emoji dat bericht over. Als u de ๐ŸŒŸ gloeiende ster Emoji in een meer religieuze context wilt gebruiken, kan het de ster van Bethlehem vertegenwoordigen, een herinnering voor de ontvanger van het bericht om naar Jezus te kijken en de borden geeft Jezus in alle omstandigheden.

Voorbeeld: ik wou dat ik misschien zou willen dat ik zou kunnen op deze kerstster vanavond ๐ŸŒŸ
Voorbeeld: Merry Christmas, voor mij schitter je zo helder als de ster aan de bovenkant van de boom ๐ŸŒŸ

Herten emoji

Kerstmis zal niet hetzelfde zijn zonder de favoriete dierlijke en favoriete standaardmodus van Santa! De ๐ŸฆŒ herten emoji is een van de meest geliefde kerst emoji’s. Dit komt door de aansluiting van de herten op ๐ŸŽ…santa Claus. Gebaseerd op de traditionele feestelijke legende, trekken de rendieren van Santa een slee door de nachtelijke hemel om Santa Claus te helpen geschenken te leveren aan kinderen op kerstavond. Omdat er geen daadwerkelijke rendieremoji is, wordt de ๐ŸฆŒ herten emoji gebruikt in gesprekken over rendier. Sommige herten emojis tonen het volledige profiel van de herten, staande op alle fours naar links, terwijl andere herten emojis gewoon gewoon het gezicht van de herten tonen.

Gebruik van de herten emoji

In Christmas Conversations kan de ๐ŸฆŒ herten emoji worden gebruikt in combinatie met een rode neus emoji om het rendier met rode neus in Rudolph te veranderen. De ๐ŸฆŒ herten emoji kan ook worden gebruikt om soortgelijke dieren zoals elanden, elanden of antilope te vertegenwoordigen. Apple, Microsoft, WhatsApp, en Facebook’s Designs hebben het hele lichaam van het hert, terwijl Google, Samsung en Twitter’s ontwerpen alleen een hert-gezicht laten zien. Er is geen behoefte aan de rode neus bij gebruik van de ๐ŸฆŒ herten emoji van Google, het lijkt al op Rudolph The Red-Nosed Rendier omdat het al een rode neus heeft aangesloten.

Voorbeeld: Happy Christmas, mijn herten ๐ŸฆŒ
Voorbeeld: gelukkigste kerstwensen! ๐ŸฆŒ

Baby Angel Emoji

Kerstmis is een geweldige tijd van het jaar. Wat dit nog meer waar is, is de aanwezigheid van engelen. Angels zijn goddelijke boodschappers die gedurende het vakantieseizoen de liefde en vreugde blijven verspreiden. Afbeeldingen van baby engelen, bekend als Cherubs, verschijnen als schattige ornamenten aan de bovenkant van de ๐ŸŽ„ kerstboom. Angels worden vaak gezien tijdens het vakantieseizoen, omdat lekkere traktaties op de top van een kerstbakken kwamen.

Baby engelen verschijnen ook in vakantievergesprekken in de vorm van ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji. Deze emoji wordt gebruikt om kerstliedjes te beschrijven. Sommigen van hen zijn “Hark the Herald Angels Sing.” Een ander voorbeeld is “Angels die we op hoog hebben gehoord.”

Gebruik van de baby engel emoji

De ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji Express Affectie voor mensen. Het vertegenwoordigt een bijbelse cherub, mythologische cupido of een engel als een bovennatuurlijk wezen in het algemeen. Laat je zien dat je “geraakt” door Cupid’s Arrow met behulp van de ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji en het โค๏ธred Heart Emoji.

Als u specifieker of inclusiever wilt zijn met uw bericht, overweeg dan de verschillende huidtintenvariatie van de ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji; ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป Lichte huidtoon, ๐Ÿ‘ผ๐Ÿผ Midden-lichte huidtoon, ๐Ÿ‘ผ๐Ÿฝ Medium huidtint, ๐Ÿ‘ผ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone, en ๐Ÿ‘ผ๐Ÿฟ Dark Skin Tone.

Voorbeeld: Hark, de Herald, Angels Sing ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป
Voorbeeld: engelen die we hebben gehoord op hoog ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป

Conclusie

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u uw bijschriften en gesprekken kunt spannen met Emoji’s. Als je de passie voelt om dit te doen, ga je gang en experimenteren! Meng en match al je favoriete emojis om aan je voorkeuren en behoeften te voldoen. Wees gewoon voorzichtig met de emojis die je kiest. Ze geven je lezers een belangrijke glimp van je merkpersoonlijkheid en van hoe je jezelf online presenteert. Aan het einde van de dag wil je dat de Emojis je verzendt om je volgers te verwelkomen in een gesprek en verbinding.

Search Emojis: