TOP EMOJIS KOMEN NAAR IOS 10

IOS 10 zal naar verwachting volgende week worden vrijgegeven, omdat Apple morgen zijn nieuwe iPhone aankondigt. De nieuwste iOS-preview bevat een aantal nieuwe emoji’s.
We zijn enthousiast over de veranderingen, omdat velen van hen lang achterstallig zijn – en de update omvat een van de grootste Emoji-revisies op iOS in jaren.
U zult merken wanneer u installeert, krijgt u een nieuwe set van emoji en degenen die u bekend bent, hebben een nieuwe likje verf.
Hier is enkele van de nieuwe toevoegingen waar ik het meest naar uitkijk in iOS 10.
Vrouwelijke runner

Al lange tijd als je een running emoji wilde sturen, zou het een man moeten zijn, maar met de iOS 10-update heb je een vrouw die Emoji voor de eerste keer loopt.
Facebook was eerst op het feest met een vrouwelijke hardloper, maar in dat geval vervangte het de standaardafbeelding met een vrouw. Apple heeft uiteindelijk veel meer diversiteit toegevoegd met deze update die versies van een aantal tekens bevat.
Naast vrouwelijke runner kregen we vrouwelijke weightlifters, zwemmers en basketbalspelers.
Een ouder gezinnen

De Emoji-standaard heeft een aantal complexe ondersteuning voor alle soorten gezinsmake-ups, inclusief alleenstaande gezinnen.
Er is nu een ton opties, waaronder een vrouw met twee kinderen of een, evenals opties voor het kiezen van het geslacht van elk kind en hetzelfde voor mannen.
Als je nu naar de Emoji-picker kijkt, kan het een beetje overweldigend zijn in het gezinsectie, dus Apple kan later kiezen om hiervoor de interface bij te werken.
Informatiebalie

Wilde wat Sass gooien met de informatiebalie persoon emoji, maar liever een kerel voor het? Nu heb je het!
Het gehele gedeelte dat informatiedesk-persoon bevat, heeft een aantal andere mannelijke toevoegingen, waaronder de mens die kapsel krijgt, man die hand en meer opheft.
Bovendien hebben veel van de vrouwelijke Emoji-ontwerpen nu grotere ogen, en nog veel meer detail.
Mannen met konijntjesoren

Dit was onverwacht – de mannen met Bunny Ears Emoji! We hebben de vrouw met Bunny Ears Emoji voor een lange tijd gehad, maar nu kun je eindelijk twee mannen in de maillots sturen die hetzelfde doen als je dat wilt!
Regenboogvlag

Rainbow-vlag komt eindelijk in iOS 10. Dit is niet onverwacht gezien de steun van Apple voor de LGBT-beweging, en we zagen eerst Unicode deze toevoeging een paar maanden geleden.
Slechts twee andere platforms ondersteunen dit emoji nu officieel, die Twitter en Emoji รฉรฉn zijn, maar hopelijk ziet het meer goedkeuring zodra Emoji 4.0 wordt vrijgegeven.
Vrouwelijke politieagent
De vrouwelijke politieagent is eindelijk op zijn manier, samen met vrouwelijke bouwvakker en een vrouwelijke sleuth.
Apple duwde onlangs het Unicode-consortium voor aanvullende beroepen waaronder een vrouwelijke astronaut, brandweerman, rechter, piloot en kunstenaar:

Die laatste aanvragen zijn momenteel niet gepland voor iOS 10.0, maar het is waarschijnlijk dat ze in IOS 10,1 een beetje later in het jaar beschikbaar zijn.
Waar te vinden
Dezelfde oude plek die je altijd hebt gevonden, in IOS 10’s Emoji-picker. Om er te komen, zorg er dan voor dat u Emoji hebt ingeschakeld onder Instellingen -> Algemeen -> Toetsenborden en klik vervolgens op de knop Globe op elk gewenst moment dat u typt.
Denk eraan dat als je een nieuwe emoji naar iemand op een oudere telefoon stuurt, of een platform zoals Android, ze misschien niet in staat zijn ze te zien totdat ze ook bijwerken.

Een ding dat ik teleurgesteld ben, maakte de snede niet goed Emoji-zoekopdracht. Apple heeft een nieuwe functie die op magische wijze je woorden in emoji vertaalt, maar het is niet helemaal wat we echt nodig hebben – een manier om gewoon een woord in te typen om te zien wat gerelateerd is, zoals op OS X.
Het is duidelijk dat er nu veel emoji is en de standaard is echt bloeiend en het meest opwindende deel van iOS 10 is dat het echt een betere diversiteit omvat voor alle groepen, na jarenlang duwen voor verandering.

Search Emojis: