Tot het hart van de zaak: ontcijferen van het ❤️ rood hart emoji en ander hart emojis van verschillende kleuren

“Liefde maakt de wereld rond,” het is een van de meest populaire citaten in de wereld, en het is 100 procent waar. Niets motiveert een persoon meer dan liefde. We gaan aan het werk omdat we liefhebben wat we doen en we willen voorzien in de mensen die we houden van onze echtgenoten, onze vrouwen, onze ouders, onze kinderen.

We tonen liefde aan andere mensen door woorden, acties, tekens en symbolen. Van alle symbolen in de wereld, de meest populaire symbool die mensen gebruiken om liefde te vertegenwoordigen is de hartvorm. Dit zou echt als geen verrassing moeten komen, omdat we harten overal om ons heen zien, zowel online als in het echte leven. In de digitale wereld sturen mensen de ❤️ rode hart emoji miljoenen keren per dag om hun aanbidding tot iemand te uiten, of zoiets.

Maar wist je dat het ❤️ Red Heart Emoji niet het enige hartsymbool is dat je kunt gebruiken om liefde te tonen? Elk jaar stijgt het aantal en het type hart Emojis beschikbaar, met veel meer dan het standaard Red Heart Emoji nu aangeboden. Ze vertegenwoordigen ook allerlei soorten liefde, niet alleen het romantische type. Dat gezegd hebbende, laten we alles leren kennen in het onderstaande artikel.

Rood hart emoji

Eerst op onze lijst, is het ❤️ rood hart emoji. We hebben het over het klassieke rode hart, degene die wordt gebruikt in tonnen Valentijnsdaggroeten. Een gemeenschappelijk gebruik van het rood hart Emoji is om affectie, fondness of liefde over te brengen. Het symbool wordt gebruikt om romantiek, liefde en andere soortgelijke emoties te tonen.
Rood hart emoji op verschillende platforms

Het ❤️ Red Heart Emoji is beschikbaar op de meeste belangrijke platforms. Sommige van deze platforms zijn Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter, Samsung en Gmail. Sommige platforms presenteren het ❤️ Red Heart Emoji op een enigszins andere manier – Microsoft’s versie bevat een zware, zwarte omtrek, de versie van Twitter is ronder en voller dan de anderen, terwijl Gmail’s ❤️ rood hart emoji meer roze is dan rood.
Op Snapchat verschijnt een ❤️ rood hart Emoji naast contacten die uw nummer één vriend zijn voor meer dan twee weken op een rij.
Gebruik van het rood hart Emoji
Voorbeeld: wanneer u leert dat uw maaltijd vrij is, omdat het uw verjaardag is ❤️
Voorbeeld: ik heb de beste vrienden in de wereld ❤️

Geel hart emoji

Vergelijkbaar met het ❤️ rood hart Emoji, kan het 💛 geel hart emoji liefde overbrengen, maar het wordt vaker gebruikt om vriendschap te tonen. De Emoji wordt ook gebruikt in onderwerpen met betrekking tot zuiverheid, kracht, lente, jeugd en zonneschijn. Om aan te voegen, als je iemand dateert en je wilt zeggen dat je ze leuk vindt, zal het 💛 Geel Heart Emoji je daarmee helpen.
Geel hart Emoji op verschillende platforms

Het 💛 Yellow Heart Emoji is beschikbaar op verschillende soorten platforms zoals Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter en Snapchat. Meer specifiek, op Snapchat, wanneer u een geel hart naast een van uw Snapchat-vrienden plaatst, zegt u dat zij uw beste vriend zijn en u bent van hen.
Gebruik van het gele hart emoji
Voorbeeld: ik heb altijd een goede tijd in al onze datums, maar laten we een stap voor stap doen 💛
Voorbeeld: ik weet dat we voor altijd vrienden blijven 💛

Blauw hart emoji

Mensen gebruiken zelden het 💙 Blue Heart Emoji als een teken van liefde. Dit maakt het heel anders dan het ❤️ Red Heart Emoji. Wat betekent het? Het 💙 Blue Heart Emoji wordt regelmatig gebruikt om loyaliteit, vertrouwen en vrede te portretteren. Bovendien suggereert de blauwe kleur van het hart dat het een hart is die koud is. Als je bijvoorbeeld een vriend hebt die op je raakt, en je wilt praten met andere mensen, is het 💙 Blue Heart Emoji het symbool dat je kunt gebruiken om te beschrijven hoe je je voelt.
Blue Heart Emoji op verschillende platforms

Je kunt het 💙 Blue Heart Emoji op vele platforms vinden. Sommige van deze platforms zijn Apple, Google, Microsoft, Samsung, Twitter en Facebook. Sommige Heart Emojis zien er iets anders uit van de anderen. Een voorbeeld hiervan is de Microsoft-versie van het Blue Heart Emoji. Het heeft een hart met een zwarte omtrek, hetzelfde met Twitter’s Blue Heart Emoji, dat van een lichtere blauwe tint is.
Gebruik van het blauwe hart emoji
Voorbeeld: John beëindigt me om op een date met hem uit te gaan, maar ik zie hem gewoon als vriend 💙
Voorbeeld: ik zie je kant, en je ziet de mijne, dus laten we stoppen met ruzie maken 💙

Black Heart Emoji

Het 🖤 Black Heart Emoji is het totale tegenovergestelde van het ❤️ Red Heart Emoji. Het wordt gebruikt om duisternis en verdriet te vertegenwoordigen. De Emoji verwijst meestal naar een persoon die koud, emotieloos is en veel haat in hun hart heeft.
Black Heart Emoji op verschillende platforms

Online platforms zoals Apple, Google, Microsoft, Samsung, Twitter en Facebook hebben allemaal hun eigen versies van het 🖤 Black Heart Emoji.
Gebruik van het Black Heart Emoji
Voorbeeld: mijn hond stierf vandaag en ik ben gewoon zo triest 🖤
Voorbeeld: ik voel me alsof niemand meer van me houdt 🖤

Groen hart emoji

Het 💚 Green Heart Emoji wordt gebruikt om gevoelens van jaloezie, afgunst en bezittelijke liefde over te brengen. Mensen gebruiken ook het 💚 Green Heart Emoji om een ​​liefde voor de natuur en van gezond leven te tonen.
Groen Hart Emoji op verschillende platforms

Je ziet het Green Heart Emoji op online platforms zoals Apple, Google, Microsoft, Samsung en Twitter.
Gebruik van het groene hart emoji
Voorbeeld: John zag zijn vriendin anne lunchen met een andere man gisteren, en hij is sinds gisteren in een slecht humeur geweest
Voorbeeld: ik heb de hele week salade gegeten en ik hou ervan 💚

Oranje hart emoji

Het 🧡 oranje hart Emoji is een combinatie van het ❤️ rood hart emoji en het 💛 geel hart emoji. Het ❤️ Red Heart Emoji wordt gebruikt om een ​​diepe vorm van liefde uit te drukken, terwijl het 💛 geel hart Emoji wordt gebruikt om grote vriendschap te tonen. Samen vormen ze een oranje hart, een symboolmensen gebruiken wanneer ze verliefd zijn geworden op hun beste vriend.
Een andere betekenis: wanneer u een 🧡 oranje hart Emoji verzendt, toont u grote zorg en comfort voor iemand. Het 🧡 oranje hart emoji wordt meestal gebruikt in onderwerpen met betrekking tot vreugde, warmte, enthousiasme, creativiteit, enz.
Oranje hart emoji op verschillende platforms

Het 🧡 oranje hart Emoji is beschikbaar op verschillende platforms. Je ziet het 🧡 Orange Heart Emoji op alle Microsoft-platforms en op alle IOS- en Samsung-apparaten.
Gebruik van het oranje hart emoji
Voorbeeld: wanneer u met uw beste vriend trouwt, is het de beste beslissing ter wereld 🧡
Voorbeeld: ziek zijn is niet leuk voor iedereen. Ik hoop dat je je snel beter voelt 🧡

Paars hart emoji

Het 💜 Purple Heart Emoji is een afbeelding van een hart gekleurd in paars. Het wordt gebruikt om een ​​gevoelig, medelevende en begripvolle liefde te symboliseren. Het Purple Heart Emoji kan ook glamour of rijkdom uitdrukken.
Paars Hart Emoji op verschillende platforms

Het 💜 Purple Heart Emoji is beschikbaar op alle Apple-apparaten, Android-apparaten, Samsung-gadgets, LG-platforms, op Google Hangouts en op Twitter. Verschillende apparaten kunnen echter verschillende versies van het Purple Heart Emoji hebben.
Gebruik van het paarse hart emoji
Voorbeeld: wanneer die straatkinderen me naderden, vragen ik om extra verandering, kon mijn hart het gewoon niet aannemen. Ik gaf ze wat ik heb gehad 💜
Voorbeeld: Jane viert haar verjaardag in een vijfsterrenhotel. Hoe fancy! 💜

Heart Exclamation Mark Emoji

De ❣️ Heart Exclamation Mark Emoji is een wijziging van het gebruikelijke uitroepteken. Het is een beeld van een rood hart met een kleine cirkel eronder. Mensen gebruiken het meestal om overeenstemming over iets te benadrukken waarvan ze vooral houden of van houden.
Hart uitroepteken Emoji op verschillende platforms

De ❣️ Heart Exclamation Mark Emoji is beschikbaar op Apple, Samsung en Android-apparaten en op bijna alle sociale media-platforms. U kunt ook de ❣️ Heart Exclamation Mark Emoji op Microsoft en JoyPixels zien. Alleen de Microsoft-versie van de ❣️ Heart Exclamation Mark Emoji bevat een zwart grensoverzicht, verschilt van de rest.
Gebruik van het hart uitroepteken Emoji
Voorbeeld: uw vitamine Sea-suggestie is op het punt. Laat me gewoon pakken ❣️

Groeiend hart emoji

Het 💗 groeiende hart Emoji is een afbeelding van rode of roze harten die bovenop elkaar zijn gelegd, naar buiten groeien. Het wordt gebruikt om een ​​groeiende fondness te tonen voor een persoon, plaats of ding.
Groeiend hart Emoji op verschillende platforms

Het 💗 Groeiende Heart Emoji wordt op de meeste platforms weergegeven – Google, Twitter en Facebook, om er een paar te noemen. Alle Apple iOS-apparaten en -versies ondersteunen ook het 💗 -groeiende hartemoji.
Gebruik van het groeiende hart emoji
Voorbeeld: ik viel bijna in slaap tijdens het kijken naar de tv-tonen goochelaars, maar nu … ik kan niet uit mijn bed komen! Ik moet het hele seizoen bekijken 💗

Wit hart emoji

Het 🤍 White Heart Emoji is een wit gekleurd hart. Het wordt gebruikt om liefde voor iets of iemand over te brengen. Meer mensen gebruiken het om hun verlangen naar witte chocolade te laten zien.
Wit Hart Emoji op verschillende platforms

Het 🤍 White Heart Emoji is beschikbaar op de volgende platforms: Apple, Google, Microsoft, Facebook, Twitter, WhatsApp en Samsung. Echter, het 🤍 White Heart Emoji heeft een ander ontwerp op sommige platforms, bijvoorbeeld op Apple, Twitter en Joypixels, het 🤍 White Heart Emoji ziet er grijs uit dan wit.
Gebruik van het witte hart Emoji
Voorbeeld: op weg naar huis, kun je een schat zijn en een bar van White Lindt voor mij grijpen? 🤍
Voorbeeld: u bent zo’n schat, om mij te helpen bij het verplaatsen van appartementen 🤍

Sprankelend hart emoji

Het 💖 mousserende hart Emoji toont een roze hart met twee sterren er bovenop. De twee sterren laten het hart eruit zien alsof het sprankelend of glinsterend is. Wanneer gebruikers van sociale media willen praten over het hoofd over hielen over iets of iemand, zullen ze vaak hun liefde laten zien door woorden, en het 💖 mousserende hart emoji aan het einde van de zin plaatsen.
Sprankelend hart Emoji op verschillende platforms

Het 💖 mousserende hart Emoji is beschikbaar op een breed scala aan Apple- en Android-apparaten.
Gebruik van het sprankelende hart emoji
Voorbeeld: ik zal het van de bergtoppen schreeuwen, ik ben zo verliefd op jou 💖

Gebroken hart Emoji

Het 💔 gebroken hart Emoji is het totale tegenovergestelde van het ❤️ rood hart emoji. Het ❤️ Red Heart Emoji symboliseert liefde, terwijl het 💔 gebroken hart Emoji wordt gebruikt om hartverlening en pijn te vertegenwoordigen. Mensen gebruiken de 💔 gebroken hart emoji om de pijn en eenzaamheid te beschrijven die een persoon voelt wanneer ze degene missen die ze liefhebben.
Gebroken hart Emoji op verschillende platforms

De 💔 gebroken hart Emoji is beschikbaar op alle belangrijke platforms zoals Apple, Google, Microsoft, Samsung, Facebook en Twitter. Het uiterlijk van het 💔 gebroken hart Emoji varieert op bepaalde platforms – de versie van Samsung is roze, in plaats van rood.
Gebruik van het gebroken hart Emoji
Voorbeeld: ik kon gisteravond niet slapen, wanneer ik mijn ogen zou sluiten, zou het gezicht van mijn ex-vriend in mijn hoofd springen. Het uitbreken is moeilijk te doen 💔

Twee harten emoji

De 💕 twee harten Emoji is een foto van twee roze harten, een hart groter dan de andere. De emoji vertegenwoordigt de liefde tussen een paar. De andere betekenis is “liefde is in de lucht.” Dus, als je wilt zeggen: “Liefde is de lucht”, in plaats van alle vier woorden te typen, kunt u de woorden loslaten en gewoon de 💕 twee harten Emoji gebruiken.
Waar te vinden in de twee harten Emoji op verschillende platforms

Platforms met de 💕 Twee harten Emoji omvatten Apple, Google, Windows, Samsung, Twitter en Facebook.
Gebruik van de twee harten emoji
Voorbeeld: Ik zag Anne en John na het werk voor de derde keer vorige week na het werk. Het lijkt erop dat ze meer zijn dan vrienden! 💕
Voorbeeld: gelukkige verjaardag voor jullie allebei 💕

Hart met pijl emoji

Het 💘 hart met pijl emoji is een illustratie van een roze of rode emoji met een pijl door het centrum. Het wordt vaak gebruikt om een ​​intense attractie te laten zien aan iemand, zoals iemand je met Cupid’s pijl raakt.
Gebroken hart Emoji op verschillende platforms

Platforms met het 💘 hart met arrow Emoji zijn Apple, Google, Windows, Samsung, Twitter en Facebook.
Gebruik van het hart met pijl emoji
Voorbeeld: terwijl ik het huis verlaat, zag ik onze buurman weer, en ik kan hem niet uit mijn gedachten brengen 💘 Cupido, wat heb je me aangedaan? 💘

Liefdesbrief emoji

De 💌 Love Letter Emoji is een afbeelding van de achterkant van een witte envelop, verzegeld met een rood hart. Het wordt vaak gebruikt om gevoelens van liefde en genegenheid over te brengen. De 💌 Love Letter Emoji vertegenwoordigt een aanhankelijke noot of wenskaart.
Liefdesbrief Emoji op verschillende platforms

Grote online platforms zoals Apple, Google, Microsoft, WhatsApp, Twitter en Facebook ondersteunen de 💌 Love Letter Emoji.
Gebruik van de liefdesbrief Emoji
Voorbeeld: ik weet dat ik nu al ver weg woon, maar ik zou je graag een 💌 door de computer willen geven, zoals die ik eerder heb gedaan.

Conclusie
Het Emoji-universum is groter dan ooit geweest, en het zal alleen groter worden. Dit verschilde van hoe de dingen vele jaren geleden waren, toen alleen het ❤️ Red Heart Emoji bestond. Nu zijn er hartemojis van verschillende kleuren, om verschillende soorten en stadia van liefde te vertegenwoordigen.
Dit is geweldig nieuws omdat mensen constant op zoek zijn naar manieren om zichzelf uit te drukken. En wanneer ze woorden, gereedschappen of symbolen vinden om hen te helpen hun emoties effectief te delen, moedigt het hen aan om duidelijk en zorgvuldig te communiceren. Betere communicatie leidt uiteindelijk tot een meer vreedzamere gemeenschap, en een gelukkiger online wereld, iets waar we allemaal meer van willen.

Search Emojis: