Twemoji 12.1.16 Emoji Changelog

Gisteren is Twitter begonnen met uitrol van een nieuwe Emoji-update: Twemoji 12.1.16. Hoewel het geen nieuwe emoji’s bevat, bevat de update subtiele wijzigingen in 36 eerder vrijgegeven Emoji-ontwerpen.

Aangezien Twemoji 12.1.16 geen nieuwe emoji’s bevat, zullen Twitter-gebruikers moeten blijven wachten op het glimlachende gezicht van Emoji 13.0 met scheur, beknelde vingers en mensen die emoji’s knuffelen in de komende weken of maanden op het platform aankomen.
๐Ÿ†™ Wijzigingen
๐Ÿคฏ Exploding Head’s Craniale uitbarsting is gewijzigd om een โ€‹โ€‹meer neutrale kleur te hebben.

๐Ÿ’ช Beelden biceps heeft extra details in de gebalde vuist.

๐Ÿงฉ Puzzelstuk is nu groen in plaats van blauw.

๐Ÿ’ต Dollar bankbiljet heeft meer dimensionaliteit en detail gekregen.

Soortgelijke veranderingen zijn gemaakt voor het andere bankbiljet Emojis (d.w.z. ๐Ÿ’ถ euro bankbiljet, ๐Ÿ’ด Yen-bankbiljet, en ๐Ÿ’ท pond bankbiljet), evenals het ๐Ÿ’ธ geld met vleugels emoji.
๐Ÿ—ก๏ธ Dagger heeft een siergoudgeheveld gekregen en rijst nu naar beneden volgens de ontwerpen van andere grote leveranciers.

๐Ÿ“ถ RELEASE
Uitrol van Twemoji 12.1.6 begon gisteren over de verschillende platforms van Twitter. Twemoji 12.1.6 Ondersteuning rollen geleidelijk uit voor alle gebruikers van de Twitter-website, de Twitter Mobile Site, Tweetdeck en Twitter voor Android.
Sommige gebruikers van de Twitter-website zien twemoji 12.1.6 voor anderen. Dit kan het gevolg zijn van een recente wijziging van Twitter waar Emoji-afbeeldingen nu zijn ingebed als schaalbare vector grafische bestanden (SVG) in sommige browsers, in plaats van PNG-bestanden die slechts bij รฉรฉn resolutie worden weergegeven.

Twemoji 12.1.6 is waarschijnlijk beschikbaar via de Open Source Twemoji-repository in de nabije toekomst.
Gebruikers van de IOS Twitter-app blijven Apple Emoji-ontwerpen zien, omdat Twitter voor iOS gebruikt voor de inheemse systeemontwerpen voor EMOJI-ondersteuning.

Bekijk alles Twemoji Emojis
Bekijk elke gewijzigde Emoji in Twemoji 12.1.6

Search Emojis: