Twemoji 13.0 emoji changelog

Twitter is begonnen met uitrol van de nieuwste Emoji-update. Versie als Twemoji 13.0 bevat deze update alle nieuwe 2020 emoji’s zoals het glimlachen van gezicht met traan, mensen knuffelen, bubble thee en de geknepen vingers.

Een totaal van 103 nieuwe Emojis zijn geïntroduceerd in de Twitter Emoji in Twemoji 13.0.
Terwijl Emoji 13.0 117 nieuwe Emojis-aanbevolen voor algemene interchange (RGI) bevat, ondersteunt Twitter de 🏳️⚧️ transgendervlag en ⚧ transgender-symbool sinds ze medio 2019 zijn opgesteld.
Bovendien is 🤵♀️ Vrouw in Tuxedo ondersteund op Twitter sinds 2017, ondanks dat het slechts een toegevoegd als een aanbevolen emoji in 2020 is. Dit is mogelijk vanwege het sequentienummer dat voor deze emoji’s wordt gebruikt.
🆕 Nieuw
Er zijn twee nieuwe smileys inbegrepen in Twemoji 13.0: 🥲 Glimlachend gezicht met traan en 🥸 vermomd gezicht.

🥲 Glimlachend gezicht met in het bijzonder is al een tijdje een populair verzoek. Het zal interessant zijn om te zien of het net zo goed doet als een andere populaire emoji in de afgelopen jaren: 🥺 pleitend gezicht.
Een enkel nieuw gebaar is toegevoegd in Twemoji 13.0: 🤌 Beknelde vingers, ook bekend als het handgebaar “Ma Che Vuoi”.
Zoals bij alle gebaren en lichaamsdeel Emojis die een enkel individu tonen, ondersteunt de 🤌 geknepen vingers huidtone-modifiers.

Er zijn ook twee nu-anatomie-gebaseerde emoji’s, 🫀 anatomisch hart en een paar 🫁-longen.

Mensen
In deze update zijn er in totaal 8 nieuwe mensen toegevoegd, waarvan zeven ondersteunende huidtoonmodifiers.
De enige die een ontbreekt van de huidtoonsteun is 🫂 mensen die knuffelen, die twee geabstraheerde menselijke vormen in een aanhankelijke omhelzing vertonen.

🥷 Ninja
👰♂️ Man met sluier
👰♀️ Vrouw met sluier
👩🍼 Vrouw voedende baby
👨🍼 man voedende baby
🧑🍼 Persoon voeren baby
🧑🎄 MX Claus
🫂 Mensen knuffelen

Dieren en natuur
Er zijn 12 nieuwe dierenemoji’s in Twemoji 13.0, inclusief een 🪶 veer.

De nieuwe 🐈⬛ zwarte kat en 🐻❄️-ijsbeer zijn hier van bijzonder opmerking, omdat ze nieuwe nulbreedtoetsen (zwj) sequenties zijn met behulp van respectievelijk de eerder beschikbare 🐈 Cat en 🐻 Bear Emojis.
Deze zullen op oudere systemen zien als de twee emoji’s naast elkaar, maar op Twemoji-platforms zullen worden weergegeven als een enkele emoji.

🐈⬛ zwarte kat
🦬 Bison
🦣 Mammoet
🦫 bever
🐻❄️ Polarbeer
🦤 DODO
🪶 veer
🦭 zegel
🪲 kever
🪳 kakkerlak
🪰 Vlieg
🪱 WORM

Eten drinken
Er zijn acht nieuw eten en drinken Emojis in Twemoji 13.0, inclusief de veelgevraagde 🧋 bubble-thee.

🫐 Bosbessen
🫒 olijf
🫑 paprika
🫓 flatbread
🫔 Tamale
🫕 Fondue
🫖 theepot
🧋 Bubble thee

Diversen
Afronding van Twemoji 13.0 zijn 32 extra nieuwe emoji’s die passen in de brede categorieën natuur, objecten en symbolen. Deze omvatten 🪃 boemerang, 🪦 headstone, 🪅 piñata en 🛗 lift.

🪴 Potplant
🪨 rock
🪵 hout
🛖 hut
🛻 pick-up truck
🛼 roller skate
🪄 toverstaf
🪅 piñata
🪆 Nestende poppen
🪡 naaiende naald
🪢 Knoop
🩴 Thong Sandal
🪖 Militaire helm
🪗 Accordeon
🪘 lange drum
🪙 munt
🪃 boemerang
🪚 timmerwerkzaag
🪛 schroevendraaier
🪝 haak
🪜 ladder
🛗 lift
🪞 spiegel
🪟 venster
🪠 plunjer
🪤 Muisval
🪣 emmer
🪥 tandenborstel
🪦 Grafsteen
🪧 plakkaat

🆙 gewijzigd
👰 Persoon met sluier wordt nu weergegeven met een genderneutraal emoji-ontwerp.

Het ontwerp dat eerder werd gebruikt voor 👰 persoon met sluier wordt nu gevonden onder de nieuwe sequentie: 👰♀️ vrouw met sluier.
📶 RELEASE
Uitrol van Twemoji 13.0 begon vandaag over de verschillende platforms van Twitter.
In de komende dagen en weken zal Twemoji 13.0-ondersteuning waarschijnlijk doorgaan met alle gebruikers van de Twitter-website, de Twitter Mobile Site, Tweetdeck, en rollen geleidelijk naar Twitter-apps op Android voor ondersteunde gebruikers.
Tijdens de Twemoji 12.1.1.16 van vorige maand zagen sommige gebruikers van de Twitter-website de Emoji-update voor anderen.
Dit is waarschijnlijk te wijten aan de nieuwe versie van de Twitter-website met behulp van schaalbare vector grafische bestanden (SVG), terwijl ‘Old Twitter’ een set PNG-bestanden blijft gebruiken die alleen bij één resolutie weergeeft. Beide Twitter-websites gaan door met de meeste moderne browsers met ‘New Twitter’.
De TWEMOJI 13.0 EMOJI-bestanden zijn ook beschikbaar via de Open Source Twemoji-repository.
Zoals met alle Twitter-updates, zullen gebruikers van de IOS Twitter-app Apple Emoji-ontwerpen blijven zien, zoals Twitter voor iOS defecten naar het systeem voor inheemse EMOJI-ondersteuning.
IOS Twitter-gebruikers zullen ondersteuning zien voor de 2020 Emoji-toevoegingen wanneer Apple later dit jaar een iOS-update vrijmaakt. Als alternatief, iOS-gebruikers (en sommige Android-gebruikers voor wie de Twemoji-optie niet beschikbaar is in de app), kunnen de Twitter Mobile-website gebruiken om de nieuwe EMOJI-ondersteuning te zien.

Bekijk alles Twemoji Emojis
Bekijk elke nieuwe Emoji in Twemoji 13.0
Bekijk elke gewijzigde emoji in Twemoji 13.0
Bekijk de Twemoji 12.1.5 Emoji Changelog van 20 januari20

Search Emojis: