Twemoji 13.1 Emoji Changelog

Twitter is begonnen met het uitrijden van de nieuwste Emoji-update, Twemoji 13.1. De update omvat nieuwe emoji’s zoals het hart in brand, het gezicht in wolken, en grootschalige huidtoonsteun voor koppels en mensen zoenen.

Met name, Twemoji 13.1’s nieuwe emojis worden weergegeven in de traditionele flat van de verkoper, blokkleurstijl in tegenstelling tot de nieuwe glanzende ontwerpen voor bestaande Emojis die onlangs is gepest door Twitter.
Dit betekent niet dat een nieuwe glanzende stijl van Emoji niet in een toekomstige Twemoji-update komt.
In feite, net voorafgaand aan Twemoji 13.1 Beginte zijn uitrol, publiceerde @TwitterDesign een tweet die op zoek is naar feedback op verdere 3D-achtige versies van 🦿 mechanische been en de 🦾 mechanische arm.
Hé #DisabilityTwitter, we hebben nog twee Twemojis om door u te lopen: een mechanisch been en een bijgewerkte mechanische arm. We hebben de arm een ​​beetje herzien; De hand is nu gesloten in een vuist in plaats van open te zijn. Gedachten? CC: @ twittera11y @twitterbaar Twitter Design (@twitterdesign) 27 mei 2021
Alle 217 van de nieuwe Emojis geïntroduceerd in Twemoji 13.1 zijn van Unicode’s Emoji 13.1 aanbevelingen, die in de late 2020 werd goedgekeurd.
Geen eerder vrijgegeven Emojis kregen bijgewerkte ontwerpen in Twemoji 13.1.
In de laatste update van het platform is echter net voorafgaand aan Twemoji 13.1, de 💉 Syringe Emoji is gewijzigd om in overeenstemming te zijn met nieuwe ontwerpen debuteerd door Apple en Google.

Je kunt meer lezen over de geschiedenis en impact op het ontwerp van het spuit Emoji in onze “vaccinemoji komt hier in het leven” op de blog.
🆕 Nieuw
Onder de 217 nieuwe emoji’s in Twemoji 13.1 zijn drie nieuwe smiley emojis, namelijk 😮💨 gezicht uitademen, 😵💫 gezicht met spiraalvormige ogen, en 😶🌫️ gezicht in wolken.

Het 😵💫 gezicht met spiraalogen werd geïntroduceerd in Emoji 13.1 om een ​​gevechten te bestrijden van langdurig ontwerpfragmentatie: de ogen van het 😵 Dizzy Face Emoji.
Historisch gezien hadden verschillende leveranciers ervoor gekozen om deze ogen als spiralen weer te geven, terwijl anderen koos “x” -vormige ogen. Met de introductie van 😵💫 gezicht met spiraalvormige ogen, werd het aanbevolen om door te gaan dat verkopers 😵 duizelig gezicht zouden moeten vertonen met “x” ogen.
Twitter is echter altijd weergegeven 😵 duizelig gezicht met “x” ogen, daarom was er geen ontwerpverandering vereist in Twemoji 13.1 of een vorige update.

Bovendien zijn twee nieuwe hartemoji’s opgenomen in Twemoji 13.1. Ze zijn ❤️🔥 hart in brand en ❤️🩹 Herstellend hart.

❤️🔥 Hart in brand inkapselt een populaire variant van het klassieke hart ideograph dat traditioneel wordt gebruikt om verlangen of lust te vertegenwoordigen. Het ❤️🩹 herstel hart, gewikkeld in een lijmverband, kan zijn als een tegenovergestelde metafoor voor het 💔 gebroken hart.
Twemoji 13.1 introduceert ook nieuwe gender-specificerende varianten van 🧔 persoon: baard: 🧔♀️ vrouw: baard en 🧔♂️ man: baard. Beide nieuwe Emojis ondersteunen alle huidtoonmodifiers.

In tegenstelling tot de meeste andere platforms heeft Twitter de 🧔 persoon: baard op een niet-genderspecifieke manier sinds november 2019 gepresenteerd.
Voorafgaand aan die update, wordt het weergegeven met het ontwerp dat nu wordt gebruikt voor de nieuwe 🧔♂️ Man: baard emoji.

Gegeven dat haarstijl het geslacht niet definieert, zijn gebruikers natuurlijk van harte welkom om te gebruiken, wat de bebaarde emoji het best de persoon of onderwerp bij de hand vertegenwoordigt.
De resterende 200 nieuwe emojis in Twemoji 13.1 zijn voor verschillende huidtintcombinaties voor het 💑-paar met hart en 💏 kus emojis.

📶 RELEASE
De nieuwste ontwerpen van Twemoji 13.1 werden door Twitter geopenbaard via hun GitHub en uitrol van de update van webgebaseerde Twitter-gebruikers is nu begonnen.
Sommige Android-versies van de Twitter-app gebruiken ook Twemoji, en deze updates zullen naar verwachting in de zeer nabije toekomst op die platforms verschijnen.
Twitter voor iOS maakt gebruik van native systeem-brede emoji’s van Apple, en wordt niet beïnvloed door deze verandering.
📖 Lees meer

Alle Twemoji emojis
Alle nieuwe emoji’s in Twemoji 13.1
Twitter updates Syringe Emoji

Search Emojis: