Twitter updates Syringe Emoji

Twitter is begonnen met uitrol van de nieuwste Emoji-update met een bijgewerkte versie van de spuit Emoji.
Het nieuwe spuitontwerp komt als onderdeel van Twemoji 13.0.2 en aligneert met wijzigingen die door Apple en Google in de afgelopen weken zijn aangekondigd: Bloed in het vat is verwijderd, net als de twee bloeddruppels die uit de naald komen.

Wijzigingen in 💉 Spuit waren onlangs in detail bedekt door, met een uitgebreide geschiedenis van de oorsprong en ontwerpen van deze Emoji sinds 1999 in de leveranciers.
Twemoji 13.0.2 brengt het totale aantal leveranciers dat veranderingen in de 💉-spuit heeft aangekondigd of geïmplementeerd.

Gezien de precedent-set met de wijzigingen in de 🔫 Pistol Emoji tussen 2016 en 2018, is het waarschijnlijk dat andere leveranciers een vergelijkbare verandering in de injectiespuit in hun aanstaande Emoji-updates zullen implementeren.
Andere emoji’s met ontwerpupdates in Twemoji 13.0.2 omvatten een vriendelijker 🦖 T-Rex, een minder kleurrijke 🎯 Directe hit naast andere minder opvallende veranderingen.
📖 RELEASE
De nieuwste ontwerpen van Twemoji 13.0.2 worden nu weergegeven op de Twitter-website. Sommige Android-versies van de Twitter-app gebruiken ook twemoji, en deze updates zullen naar verwachting de komende weken verschijnen.
Twitter voor iOS maakt gebruik van native systeem-brede emoji’s van Apple, en wordt niet beïnvloed door deze verandering.
Wat betreft nieuwe Emojis goedgekeurd voor vrijgave in 2021, die geen deel uitmaken van deze update. Verwachten dat ze in een toekomstige release aankomen.

Alle Twemoji emojis
Een jaar op: verveeld van de pandemie
Vaccin Emoji komt tot leven
Emoji-trends die 2020 hebben gedefinieerd

Search Emojis: