Ultieme lijst van Top 101 ๐Ÿ”ฅ populaire Emoji’s ๐Ÿ”ฅ

Emojis is een deel geworden van elk type communicatie dat we hebben. Vanaf zijn eerste verschijning in e-mails en sociale media-berichten zijn Emojis nu zo populair, u kunt ze vinden in apps, games, films en boeken. Tegenwoordig is er een emoji voor alles en alles wat u wilt zeggen of transporteren.

Dankzij Emoji’s worden complexe ideeรซn en emoties op een snellere en meer universele manier uitgedrukt. Wist je dat 60 miljoen populaire emojis elke dag op Facebook wordt gebruikt en 5 miljard populair wordt gebruikt op Facebook Messenger Daily? Wist je ook dat er uit dat enorme aantal alleen maar een handvol emojis wordt bevoordigd door de massa?

Lees verder om erachter te komen welke ze kunnen zijn. De rangorde van de meest populaire Emoji’s is gebaseerd op de Unicode-standaard, een tekencoderingsstructuur die is ontworpen om de wereldwijde uitwisseling, verwerking en weergave van de geschreven teksten van de vele talen en technische disciplines van de moderne wereld te ondersteunen.

1. Gezicht met tranen van vreugde

Eerst op de lijst van de populairste emoji’s is het gezicht met tranen van vreugde emoji. De emoji toont een gezicht huilend met vreugdevol gelach. De flexibiliteit van deze reactie is de reden waarom het de lijst aansluit – het is geweldig voor bijna elke verrassende situatie, en zoals we allemaal weten, is het leven vol verrassingen.

2. Rood hart

Het โค๏ธ Red Heart Emoji ligt op de 2e plaats op de lijst van de populairste emoji’s. Bekend over de hele wereld als het meest prominente symbool van liefde, het is begrijpelijk waarom deze emoji zo vaak wordt gebruikt.

3. Glimlachend gezicht met glimlachende ogen

Het ๐Ÿ˜Š Glimlachend gezicht met glimlachende ogen Emoji neemt de 3e positie in onze lijst met populaire emoji’s. Wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹breed scala aan gelukkige, vriendelijke en vooral positieve gevoelens over te brengen, de flexibiliteit van deze emoji kan een van de redenen zijn waarom het zo populair is.

4. Rolling op de vloer lachthe

๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen emoji slipt in de 4e plaats in onze lijst met de meest populaire emoji’s. Een van de belangrijkste redenen waarom deze emoji zo hoog op de lijst is, is omdat het lachen een van de meest relatieke menselijke uitingen van emotie is. De Emoji toont een gezicht met geknoeide ogen, een traan die uit elk oog komt, en een grote open lachen. Het geeft hysterisch gelach en extreme hilariteit.

5. Gevouwen handen

De ๐Ÿ™ Gevouwen handen Emoji staat 5e op onze lijst met populaire emoji’s. Dit symbool toont twee menselijke handen in een bidpositie. De ๐Ÿ™ opvouwbare handen Emoji toont dankbaarheid, een gemeenschappelijke emotie bij individuen uit verschillende culturen. In veel religies is het sluiten van de handen een spiritueel gebaar en symbool van religieus geloof.

6. Twee harten

De ๐Ÿ’• Twee harten Emoji neemt de 6e plek op onze lijst met populaire emoji’s. Op grote schaal gebruikt om liefde en romantiek uit te drukken, is dit symbool aanwezig in veel romantische teksten. Van het zoete en gezonde, “is liefde in de lucht”, aan de diepere en volwassen emoties. Het vermogen van de Emoji om liefde op verschillende niveaus te tonen, is een van de redenen waarom het zo populair is.

7. Verbaasd gezicht

Als u ontzag, verbazing, opwinding of bezorgdheid wilt tonen, gebruikt u de ๐Ÿ˜ฒ verbaasd gezicht Emoji. Deze afbeelding is een smiley met verhoogde wenkbrauwen, wide-open ogen en mond die open hangt.

8. Duim omhoog

Een gebaar van goedkeuring, de ๐Ÿ‘ duimen omhoog Emoji is vergelijkbaar met de duim-upactie in het echte leven. Deze emoji toont een menselijke hand met de duim naar boven gericht.

9. luid huilend gezicht

De ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht Emoji is op de 9e plaats op onze lijst met populaire emoji’s. De Emoji toont een huilend gezicht met gesloten ogen en tranen die zijn gezicht streamen. Het wordt meestal gebruikt om verdriet of verdriet te beschrijven. Emoji’s die extreme emoties vertonen als gelach historisch gezien hoog in termen van frequentie, en dit symbool is niet anders.

10. Gezicht blaast een kus

Het nemen van de 10e plek is het ๐Ÿ˜˜ gezicht dat een kus emoji blaast. Dit symbool is van een knipogende gezicht met gebobbelde lippen die een rood hart blazen. Het wordt vaak gebruikt om flirterige of romantische gedrag over te brengen. Een van de redenen waarom mensen van deze emoji veel zijn, is omdat het een korte snelkoppeling biedt om een โ€‹โ€‹gemeenschappelijke emotie uit te drukken. Flirten met iemand online kan gecompliceerd worden, of lastig, je bent niet zeker van wat ik moet zeggen zonder te agressief of vooruit te klinken, maar als je het ๐Ÿ˜˜ gezicht zou gebruiken dat een kus emoji blaast, kun je je gevoelens in slechts รฉรฉn symbool laten zien.

11. Niet-gekozen gezicht

Het nemen van de 11e plek in onze lijst met populaire emoji’s is het ๐Ÿ˜’ Niet-geautoreerd gezicht Emoji. Het ๐Ÿ˜’ Niet-afgeleid gezicht Emoji toont een gezicht met verhoogde wenkbrauwen en ogen op zoek naar de zijkant. Het geeft irritatie, rommelig, ongenoegen of scepsis. Negatieve emoties zijn lastig om door tekst te drukken, waardoor deze emoji behoorlijk handig is.

12. OK hand

Op de 12e plaats is de ๐Ÿ‘Œ OK hand emoji. Deze emoji toont een menselijke hand, met de wijsvinger en de duim aanraken om een โ€‹โ€‹cirkel te vormen. Het betekent: “Ik ben ok,” of “Ja, dat is correct / goed.” Waarom is deze emoji zo populair? Een grote factor is het menselijke element dat het toevoegt aan online gesprekken. De ๐Ÿ‘Œ OK Hand Emoji laat de gebruiker het gevoel hebben dat ze met een persoon praten.

13. Opgelucht gezicht

Op de 13e plaats in onze lijst met populaire emoji’s is het ๐Ÿ˜Œ opgelucht gezicht Emoji. Deze emoji is als het symbool equivalent van “Whw.” Het toont een gezicht met verhoogde wenkbrauwen, een kleine glimlach en gesloten ogen. Vaak gebruikt in scenario’s graag verlichting na een stressvolle dag, of na het afronden van een zware taak.

Afgezien van dat, wordt deze Emoji ook gebruikt in situaties met interpersoonlijk conflicten, bijvoorbeeld wanneer twee van je vrienden vechten – in plaats van alleen maar aan conflicten te kijken, kun je binnenkomen en de stem van de rede zijn met het ๐Ÿ˜Œ opgeluchte gezicht emoji. In dit geval zegt het ๐Ÿ˜Œ opgelucht gezicht Emoji: “Kom op jongens, laten we een pauze nemen.” De kalmerende natuur en schattige uitdrukking op dit Emoji’s gezicht maken het een favoriet bij online gebruikers.

14. vermoeide gezicht

Claimen van de 14e plek op de lijst met de meest populaire Emojis, is het ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht emoji. Dit symbool toont een vermoeid gezicht met gesloten, halvemaanvormige ogen, een mond open in een grote fronste en gegroefde wenkbrauwen. Het ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht Emoji geeft gevoelens van grote droefheid en frustratie. Hoe deze emoji de nadruk legt uitputting – rechtstreeks tot het punt en vol emotie – is waarom het hoog op onze lijst staat.

15. Smirking gezicht

Het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji verschijnt op de 15e plek in onze populaire Emojis-lijst. Deze emoji drukt een gevoel uit te zijn, smerk, flirterig of suggestief. Als u nonchalant wilt bogen, is dit de beste emoji die moet worden gebruikt. De kracht van deze emoji is in hoe het een sterke emotie op een achterhandelijke manier relaiseert. Als je wilt opscheppen, maar niet te sterk afkomt, is dit een APT Emoji om te gebruiken.

16. Beaming gezicht met lachende ogen

Claimen van de 16e plek in onze lijst met populaire emoji’s is het ๐Ÿ˜ stralende gezicht met lachende ogen. Deze emoji is van een geel gezicht met glimlachende ogen, en een grote, volledig getande grijns. De toon van deze Emoji varieert, het kan worden gebruikt om een โ€‹โ€‹stralende, bevredigende soort geluk of een dwaas, geamuseerd, enigszins trots gevoel over te brengen. De flexibiliteit en positiviteit van deze Emoji is een van de redenen waarom het zo populair is.

17. Gespoeld gezicht

Schaamte is een moeilijk gevoel om uit te drukken. Je wilt je niet te ongemakkelijk of te kwetsbaar voelen, laat zien dat je anderen. Dit is waar het ๐Ÿ˜ณ gespoeld gezicht emoji binnenkomt. Je kunt schaamte in slechts รฉรฉn symbool tonen zonder te veel te geven. Het ๐Ÿ˜ณ floetterde gezicht emoji krijgt de klus geklaard met zijn wijd open ogen, blozende wangen en kleine, rechte mond.

18. Handen verhogen

Op de 18e plaats in onze lijst met populaire emoji’s is de ๐Ÿ™Œ het verhogen van de handen emoji. Dit symbool wordt gebruikt als een teken van viering of succes. Deze emoji is een afbeelding van twee handen die in de lucht worden gehouden met kleine stralen er bovenop. Net als de ๐Ÿ‘Œ ok hand emoji, roept de ๐Ÿ™Œ handen emoji een element van menselijke ervaring op, daarom is het populair. Het symbool geeft het gevoel om online met een mens te praten, waardoor de twee mensen een gesprek dichter bij elkaar halen.

19. Persoon kantelende hand

Glijden naar de 19e plek in ons aftellen van populaire emoji’s is de ๐Ÿ’ persoon die hand emoji tipt. Deze emoji toont een persoon die een hand opheft en kantelt alsof het vasthouden van een dienblad. De ๐Ÿ’ Persoon die in de hand Emoji wordt gebruikt, wordt vaak gebruikt voor het geven van advies. Op de flipide, vanwege de manier waarop de hand van de persoon is gepositioneerd, wordt het ook gebruikt na een rant of een lange boodschap om Sarcastisch over te brengen, “maar wat zou ik kennen?” Het enorme verschillende toepassingen en perspectieven van deze Emoji maken dit een favoriet bij online gebruikers.

20. Zie geen kwaadaardige aap

Geรฏnterpreteerd als een figuur van opzettelijke onwetendheid, de ๐Ÿ™ˆ zie geen kwaad Monkey Emoji toont een bruine aapgezicht met roze of bruine handen die zijn ogen bedekken. De naam van de aap is Mizaru, en is 1/3 van de drie wijze Monkeys Emoji-serie, “๐Ÿ™ˆ Zie geen kwaadaardige aap, ๐Ÿ™‰ Hoor geen kwaadaardige aap, ๐Ÿ™Š Spreek geen kwaadaardige aap.” De Emoji-serie is gebaseerd op een beroemde Japanse spreekwoord die dezelfde naam draagt. De bekende oorsprong van deze Emoji is een van de redenen waarom het vaak online wordt gebruikt.

21. Peinzende gezicht

Dit ๐Ÿ˜” peinzende gezicht Emoji toont een neergeslagen gezicht met droevige, gesloten ogen, gefronste wenkbrauwen en een kleine mond. Het wordt vaak gebruikt om sympathie te tonen wanneer iemand in de buurt van hen is, er iets ongelukkigs met hen heeft gehad. Wanneer een persoon deze emoji gebruikt, betekent dit dat ze veel moeten nadenken, en hij of zij heeft een beetje tijd nodig om zijn gedachten volledig te overwegen en op te lossen. In enigszins ongemakkelijke momenten zoals deze kan het moeilijk zijn om grenzen te handhaven, daarom is deze emoji zo populair en handig online. Als je iemand moet vertellen dat je een pauze nodig hebt, krijgt dit symbool snel en gemakkelijk het punt.

22. Glimlachend gezicht met zonnebril

Dit ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji toont een gezicht dat een paar zwarte zonnebril en een brede, gesloten glimlach draagt. Een favoriet onder de online gemeenschap, het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji is de beste manier om een โ€‹โ€‹gevoel van koel, of een zelfverzekerde, zorgeloze houding aan te duiden.

23. Overwinning hand

De โœŒ๏ธ Victory Hand Emoji toont een menselijke hand die een V-teken vormt. Het is het equivalent van de verklaring, “ik kom in vrede” en wordt meestal gebruikt om online argumenten te verspreiden. Aangezien dit een universeel begrepen en opgenomen symbool van vrede of overwinning is, wordt het vaak gebruikt door Netizens in online gesprekken, wat uitlegt waarom het vrij hoog in onze lijst met populaire emoji’s wordt gerangschikt.

24. Uitdrukkeloos gezicht

Gewoonlijk gebruikt om milde exasperatie, ergernis of frustratie uit te drukken, is het ๐Ÿ˜‘ expressieloze gezicht Emoji een smiley met platte, gesloten ogen en mond. De sterke maar subtiele boodschap van deze Emoji is een van de vele redenen waarom het een favoriet is bij gebruikers. Als u geen gesprek wilt voortzetten met iemand of kunt u niet op een commentaar geven op iets omdat u de juiste woorden mist, is het ๐Ÿ˜‘ expressionless face emoji het beste symbool om te gebruiken.

25. Gezicht genieten van voedsel

Er gaat niets boven geweldig eten om mensen bij elkaar te brengen. De populariteit van de ๐Ÿ˜‹ Face Savory Food Emoji is hiervoor definitief bewijs. Het nemen van de 25e plek in onze ranglijst van de 101 meest populaire emoji’s, toont het symbool een gezicht met lachende ogen, met een grote gesloten glimlach, met zijn tong uit รฉรฉn hoek. Het ๐Ÿ˜‹ Face Savory Food Emoji wordt gebruikt om te uiten dat een voedselitem heerlijk is. Aangezien de liefde voor eten een onderwerp is dat echt universeel is, bevatten veel gebruikers, van beide gender, dit in veel online gesprekken.

26. knipogen gezicht met tong

Als je met iemand online praat en een gevoel van plezier, dwaasheid of speelsheid wilt overbrengen zonder te ondeugend of seksueel te zijn, stelt het ๐Ÿ˜œ-gezicht met tong emoji de toon van je bericht. De Emoji is van een knipogende gezicht met een grote, open, grijns en tong die uitsteekt. Een van de flexibelere emoji’s op de markt, de gevarieerde tonen van dit symbool-variรซrend van aanhankelijk tot speels, van suggestief tot ironisch – kan een van de redenen zijn waarom het zo populair is.

27. Muzieknoot

Het symbool van een ๐ŸŽต-muzieknoot wordt over de hele wereld gebruikt. Het maakt niet uit in welk land u behoort, de taal van muziek snijdt door vele culturele en geografische barriรจres. Het is een van de redenen waarom de ๐ŸŽต Musical Note Emoji online populair is, het geeft liedtekst, nummers, compositie of andere muziekgerelateerde onderwerpen aan. Dit symbool wordt over het algemeen afgebeeld als twee paarse achtste noten die aan รฉรฉn straal hangen.

28. Teleurgesteld gezicht

Het ๐Ÿ˜ž Teleurgesteld gezicht Emoji neemt de 28e plek in onze lijst met populaire emoji’s. Gebruikt in teksten en sociale media om variรซrende mate van verdriet uit te drukken – van frustratie tot ongenoegen – het is zo expressief dat het op zichzelf kan worden gebruikt zonder een bijbehorende boodschap, en u krijgt het bericht onmiddellijk. De Emoji toont een gezicht, scrunched in een frons, met gesloten, neergeslagen ogen.

29. Ogen

De ๐Ÿ‘€-ogen emoji kwamen in de 29e in onze lijst met de populairste emoji’s. Een van de meer controversiรซle emoji’s die er zijn, de ๐Ÿ‘€-ogen Emoji kunnen gemakkelijk verkeerd worden begrepen als ze ongepast worden gebruikt. Samengesteld uit een paar ogen, lichtjes naar links kijken, sommige mensen noemen deze emoji “pervy ogen”, het soort uitdrukking dat je geeft wanneer een hete persoon in de straat loopt.

In andere situaties interpreteren sommige mensen de ๐Ÿ‘€ ogen emoji als een vorm van “Shifty Eyes”, ook bekend, de blik op het gezicht van een persoon bij het overbrengen van een bedrieglijke daad. De controversiรซle aard van deze Emoji en de vrijheid die het geeft de gebruiker maakt het een favoriet in online gesprekken, als je “pervy ogen” of “Shifty Eyes,” in het echte leven doet, ziet het er ongepast, maar als je de ๐Ÿ‘€-ogen gebruikt, maar als je de ๐Ÿ‘€-ogen gebruikt Emoji Online, met die pervy of shifty uitdrukkingen, wordt het enigszins acceptabel.

30. Opgeheven hand

Heb je op het juiste moment gewacht om iets omhoog te brengen? Als je in een groep chat bent, is het moeilijk om ieders aandacht te krijgen. Met de โœ‹ verhoogde handemoji, kun je je groepsgenoten vertellen dat je iets hebt om te delen. Een van de meer relatieke emojis, (veel mensen gebruiken groep chats op het werk of thuis om met elkaar te communiceren), de โœ‹ verhoogde hand emoji is een .ymbol van een menselijke hand met vingers uitgebreid en gesloten.

31. Glimlachend gezicht

Een geel gezicht met gesloten ogen en ontspannen wenkbrauwen, het โ˜บ๏ธ Glimlachend gezicht Emoji toont emoties zoals warmte, geluk en dankbaarheid. Deze Emoji neemt de 31e spot in onze lijst met populaire emojis.

32. Slaapvlak

Iedereen is op รฉรฉn of ander moment slaperig of verveeld. Mensen overal, ongeacht ras, etniciteit of beroep, hebben minstens 8 uur slaap per nacht nodig. Dit kan een van de redenen zijn waarom het slaapvlak Emoji een favoriet is bij online gebruikers.

De 32e spot in onze lijst met populaire emoji’s nemen, is het ๐Ÿ˜ด slaapvlak Emoji een illustratie van een geel gezicht met gesloten ogen en mond open. Drie blauwe zzzs bevinden zich aan de rechtsboven van de foto’s. Deze emoji wordt vaak gebruikt om iemand aan te geven die snel in slaap is of verveelt.

33. Handen klappen

Een illustratie van twee handen tegenover elkaar, met kleine stralen bovenop het om de klappende actie te vertegenwoordigen, de ๐Ÿ‘ klappende handen emoji wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹waardering te vertegenwoordigen van iemands prestatie, talent of vaardigheid.

34. knipogen gezicht

Door tekst is het soms moeilijk om uw interesse in iemand te tonen. Als je je flirterig voelt, is een van de beste te gebruiken symbolen de ๐Ÿ˜‰ Wink Emoji. Met dit symbool kun je een beetje brutaal zijn zonder woorden te hoeven gebruiken om je interesse bekend te maken. Het ๐Ÿ˜‰ knipogen gezicht Emoji toont een knipogende gezicht met een kleine glimlach. Het wordt meestal gebruikt om speelsheid over te brengen, een grapje rond, enz.

35. Spreek geen kwaadaardige aap

Als je iets zei dat je niet hoort, of als je belooft een geheim te houden, spreek je geen kwaad dat Monkey Emoji het perfecte symbool is om het bericht over te brengen. 1/3 van de Three Wise Monkeys Emoji-serie, “๐Ÿ™ˆ Zie geen kwaadaardige aap, ๐Ÿ™‰ Hoor geen kwaadaardige aap, ๐Ÿ™Š Spreek geen kwaadaardige aap,” toont deze emoji een bruine aap genaamd Iwazaru met tan of roze handen die zijn mond bedekken. De Emoji-serie is gebaseerd op een beroemde Japanse spreekwoord die dezelfde naam draagt. De bekende oorsprong van dit symbool is een van de redenen waarom het een favoriet online is.

36. Verward gezicht

Ben je onzeker over iets of iemand? Het verwarde gezicht dat je in die situatie trekt, weerspiegelt deze emoji. Het is een van de redenen waarom deze emoji behoorlijk populair is – het is vergelijkbaar met wat men in het echte leven zou zien. Het ๐Ÿ˜• verward gezicht Emoji laat mensen weten dat je je best doet om een โ€‹โ€‹gesprek te volgen, maar het werkt niet te goed. De Emoji toont een gezicht dat zijn lippen kauwt terwijl hij een schuine frons draagt.

37. Honderd punten

Gewoonlijk gebruikt om waardering of acceptatie van een idee te vertegenwoordigen, is de ๐Ÿ’ฏhonderd punten Emoji een illustratie van de nummer 100 in rode kleur met twee lijnen eronder. Dankzij dit symbool kunnen gebruikers de boodschap van “Perfect” of “Goed gedaan” in een snellere en kortere manier doordrijven.

38. Huilend gezicht

Voelen? Je zult waarschijnlijk de ๐Ÿ˜ข huilende gezicht emoji plaatsen terwijl je ranting aan een vriend of familielid. De Emoji toont een fronsend gezicht met opgeheven, verdrietige wenkbrauwen, รฉรฉn scheur rolt zijn wangen. Deze emoji wordt niet alleen gebruikt om de emotionele toestand uit te drukken, het wordt vaak gebruikt om ook met anderen te benadrukken.

39. Neutraal gezicht

Fans van deadpan-humor gebruiken waarschijnlijk vele malen het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht emoji. De Emoji toont een poker / recht gezicht, met een platte, gesloten mond. Het wordt gebruikt om milde irritatie en zorg of een droog gevoel voor humor over te brengen. Een geschikte emoji om te gebruiken als u onverschillig of volledig ongeรฏnteresseerd bent in een bepaald onderwerp, persoon of evenement. Deze Emoji ligt op de 39e plaats in onze lijst met populaire emoji’s.

40. Hete gezicht

Dus je voelt je altijd warm en klaar om te barsten? Het heet gezicht Emoji is een online versie van dat gevoel. Een roodachtig-oranje gezicht met ingewikkelde wenkbrauwen en een open mond met zijn tong opknoping, het hete gezicht Emoji vertegenwoordigt intense graden van woede zoals woede of haat. Met alle gekke dingen die in de wereld gaan, geen wonder dat deze emoji zo populair is.

41. Moe gezicht

Een symbool dat iedereen kan verhouden, het ๐Ÿ˜ซ vermoeide gezicht Emoji toont extreme uitputting of intense frustratie. Een cartoonfoto van een geel gezicht met geknoeide ogen, gefronste wenkbrauwen, en een grote frons, het is vergelijkbaar met het ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht emoji, maar met gekreukelde ogen.

42. Gezicht schreeuwen in angst

Het maken van de lijst in 42e plaats is het ๐Ÿ˜ฑ gezicht schreeuwt in angst. Als je denkt dat je deze emoji ergens zag, deden je waarschijnlijk. Geรฏnspireerd door de uitdrukking in het beroemde schilderij van Edvard Munch, de schreeuw, toont het gezicht in Fear Emoji een gezicht met handen op zijn wangen geperst. Het gezicht heeft een lichtblauw voorhoofd en wijd, witte ogen. Het geeft gevoelens als ongeloof, shock en ontzag.

43. Gebroken hart

Het ๐Ÿ’” gebroken hart Emoji is vrijwel zelfverklarend. Een rood hart in tweeรซn gebroken, het vertegenwoordigt het voelen van diepbedroefd of missen van een geliefde. Het Heartbreak-symbool is een van de meest herkenbare tekens ter wereld.

44. Kiss Mark

Het merk links nadat een kus wordt geplaatst met roze of rode lippenstift, wordt de ๐Ÿ’‹ Kiss Mark Emoji gebruikt om een โ€‹โ€‹kus naar iemand online te sturen. Soms gebruikt in plaats van “XXX” (kusjes).

45. Paars hart

Een foto van een hartpaars van kleur, het ๐Ÿ’œ Purple Heart Emoji wordt vaak gebruikt om bewondering, vreugde, affectie of liefde te betekenen. Dit symbool heeft een moederlijke kwaliteit vanwege de kleur. Het kan ook spiritualiteit of heiligheid vertegenwoordigen, omdat oude koningen, koninginnen en andere heersers die paars droeg werden gezien als goden of afstammelingen van goden.

46. โ€‹โ€‹Slaperig gezicht

Typisch gebruikt in de buurt van slapende personages in cartoons en strips, heeft het ๐Ÿ˜ช Sleepy Face Emoji een enigszins humoristische kwaliteit. De Emoji toont een gezicht met een enigszins open mond, gesloten ogen en blauwe snot komt uit zijn neus. Wordt gebruikt om iemand te laten zien is moe, slapen, slapen, of op het punt om in slaap te vallen. Het symbool wordt ook gebruikt om te illustreren vanwege slaperigheid, verveling of vermoeidheid.

47. Blauw hart

In tegenstelling tot het โค๏ธ Red Heart Emoji, wordt het ๐Ÿ’™ Blue Heart Emoji niet gebruikt als een teken van liefde. Een blauw hart symboliseert vertrouwen, loyaliteit en vrede. Dit symbool is inbegrepen in online gesprekken als je wilt laten zien dat je iemand vertrouwt, loyaal aan iemand, of vrede wilt maken met iemand.

48. Tonen gezicht met tong

Een geel gezicht met gescrunched ogen en een enorme, open grijns met zijn tong uitsteekt, het ๐Ÿ˜ leenvlak met tong emoji is het beste symbool om te gebruiken voor het reageren op een grap. Dit symbool geeft een gevoel van cheekte, plezier en opwinding. Een algemeen positieve smiley die wordt gebruikt bij het grappen of lachen met iemand.

49. Grijnzend gezicht met zweet

Het leven zit vol met verrassingen en schokken. Je kunt nooit zeker zijn van wat er met je zal gebeuren. Het is een van de redenen waarom het ๐Ÿ˜… grijnzende gezicht met zweet emoji populair is. Het nemen van de 49e plaats in onze lijst met de meest populaire emoji’s, wordt het grijnzende gezicht met zweet Emoji vaak gebruikt om een โ€‹โ€‹gevoel van verlichting na een nauwe oproep uit te drukken. Het wordt ook gebruikt om ongemak, nervositeit en schaapachtig te tonen.

50. tegemoetkomende vuist

Een vuist geplaatst in een positie om iemand te slaan, de ๐Ÿ‘Š tegemoetkomende vuist Emoji. Het wordt ook gebruikt om iemand te vieren. Een vuistbuil is een gebaar met dezelfde betekenis als een handdruk of hoge vijf. Het is een symbool van het respecteren of goedkeuring, evenals een symbool van vriendschap tussen twee personen.

51. Gezicht met stoom van neus

Een geel gezicht met gefronste wenkbrauwen, een grote fronsen en stoom die uit zijn neus komt. Het ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom uit de neus Emoji geeft verschillende emoties zoals irritatie, woede en minachting. Als u een sterke negatieve mening hebt over iets of iemand, gebruik dan dit symbool.

52. Huilend gezicht

Wordt gebruikt om gevoelens van verdriet of pijn te tonen, het ๐Ÿ˜ข huilend gezicht Emoji is een gezicht met verhoogde wenkbrauwen en een lichte frons. Vaak gewend om te delen hoe ze zich voelen, en om uit te drukken wat ze binnen denken, het huilende gezicht Emoji is een minder intense versie van het luide huilende gezicht Emoji.

53. Grinnikend leenvlak

Als je zo enthousiast bent en je het gewoon niet kunt verbergen, is het ๐Ÿ˜† grijnzende sweiting face emoji het beste symbool om uit te drukken hoe je je voelt. De Emoji toont een gezicht met geknoeide ogen en een brede, open glimlach. Het brengt grote opwinding, enthousiasme of een stevig gelach over.

54. grijnzend gezicht

Een van de meer gewone emojis die op internet is gepubliceerd, toont het ๐Ÿ˜€ grijnzend gezicht Emoji een gezicht met een grote, open glimlach. Gebruikt om algemene geluk en opwinding over te brengen, als je wilt uitdrukken hoe vreugdevol je gaat over iets of iemand, is dit een fantastische emoji om te gebruiken.

55. Boos gezicht met hoorns

Een foto van een rood of paarsgezicht met duivelhoorns, het ๐Ÿ‘ฟ boos gezicht met hoorns Emoji wordt gebruikt om te laten zien dat een persoon boos is, hun badass-acties mislukten. Het boze gezicht met de Emoji van Horn heeft een paar woedende ogen, een fronsende mond en ingewikkelde wenkbrauwen.

56. Vinkje

Moet je goedkeuren om iets te doen? Het โœ”๏ธ-vinkje Emoji zal het voor u doen. Een vinkje dat in het zwart wordt gekleurd, wordt gewoonlijk gebruikt voor het aanwijzen van iets goed.

57. Golvende hand

Een menselijke hand in een golvende beweging met bewegingslijnen aan beide kanten, de ๐Ÿ‘‹ zwaaiende hand emoji wordt meestal gebruikt om “hallo,” of “vaarwel” te zeggen.

58. Gezicht met medisch masker

Als je met iemand online praat en de persoon wilt vertellen waarmee je het hebt, voel je je niet goed, is het ๐Ÿ˜ท gezicht met medisch masker Emoji de beste manier om het te doen. De Emoji toont een gezicht met kleine, gesloten ogen, met een wit chirurgisch masker over zijn mond.

59. Groeiend hart

Het ๐Ÿ’— groeiende hart Emoji wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹uitstorting van liefde, vreugde, bewondering of enige sterke positieve emotie te laten zien die ervoor zorgt dat je hart groeit of omhoog zou brengen. De Emoji toont drie harten in verschillende maten geplaatst voor de ander, waardoor de illusie van toenemende grootte wordt.

60. Zon

Gewoonlijk gebruikt om zonnig, warm weer, warmte, licht, energie en leven te vertegenwoordigen, is de โ˜€๏ธ Sun Emoji een foto van de zon als een oranje schijf met stralende stralen.

61. Sprankelend hart

Het ๐Ÿ’– Sprankelende Hart Emoji is een foto van een roze hart met sterren eromheen, waardoor het eruit ziet alsof het schijnt en glinsterend is.

62. Rose

Een gemeenschappelijk symbool van liefde en romantiek, de ๐ŸŒน Rose Emoji is een foto van een rode roos met een groene stengel. Deze emoji wordt meestal gezien op Valentijnsdag, Moederdag en andere speciale gelegenheden.

63. volhardend gezicht

Vaak wordt gebruikt als een symbool van frustratie en hulpeloosheid, het ๐Ÿ˜ฃ volhardende gezicht Emoji is een foto van een smiley met een lichte frons, gekruide ogen en gegroeide wenkbrauwen. Als je het gevoel hebt dat je niets kunt doen aan iets dat is gebeurd, of op het punt staat te gebeuren, is het volhardende gezicht Emoji het beste symbool om uit te drukken wat je probeert te zeggen.

64. Kersenbloesem

Zin in iemand online, maar wil het subtiel tonen? Probeer ze een ๐ŸŒธ Cherry Blossom Emoji te sturen. Wordt gebruikt om romantische gebaren uit te drukken, de Emoji is een foto van een roze bloem uit een kersenbloesemboom. Een van de nationale bloemen van Japan, de bloem bevat vijf bloemblaadjes en heeft een geel of wit centrum.

65. Draaiende harten

Voel je zoveel liefde voor iemand, maar weet niet hoe je het moet doen, en je wilt niet dat het ongemakkelijk is? Waarom probeer het niet de ๐Ÿ’ž revolving hearts emoji? Gebruikt om een โ€‹โ€‹intens en verhoogd gevoel van liefde uit te drukken, de draaiende harten Emoji toont twee roze of rode harten met cirkelvormige bewegingslijnen om hen heen.

66. Sparkles

In het algemeen afgebeeld als een sprankelend cluster van gouden, vierpuntige sterren, met รฉรฉn ster groter dan de andere sterren, wordt de โœจ Sparkles Emoji vaak gebruikt om positieve gevoelens zoals liefde, dankbaarheid, geluk, enz.

67. Vrouw gebaren nee

Het oneens over iets met elke vezel van je wezen? Gebruik de ๐Ÿ™…โ™€๏ธ vrouw die geen emoji gebaart. Een vrouw met gekruiste armen om een โ€‹โ€‹’x’ te vormen om ‘nee’ of ‘niet goed’ te geven, ‘wordt deze emoji gebruikt om afkeer, afkeuring of weigering te tonen.

68. Verbeterd gezicht

Heb je ooit tranen, overweldigd door walgingen, frustratie of extreme droefheid willen houden? Het ๐Ÿ˜– beschaamd gezicht Emoji is het perfecte symbool om te laten zien wat er in je hart is. De Emoji toont een gezicht met een verfrommelde mond en krabbelde ogen.

69. Boos gezicht

Een geel gezicht met een fronsende mond, gefronste wenkbrauwen, en boze ogen, het ๐Ÿ˜  boos gezicht Emoji geeft verschillende mate van woede, van ergernis en irritatie van afkeer en verontwaardiging. Als je jezelf zo taai en gemeen wilt presenteren, krijgt deze emoji het werk gedaan.

70. Party Popper

Zeg Gefeliciteerd op de beste manier met de ๐ŸŽ‰ Party Popper Emoji! Deze emoji toont een feestpapier die explodeert in een douche van streamers en confetti.

71. Grimacing gezicht

Wil je schaamte, spanning of nervositeit tonen zonder zich ongemakkelijk te voelen? Gebruik de ๐Ÿ˜ฌ grimassen gezicht emoji. Deze emoji toont een gezicht met een open mond en een paar gebalde tanden.

72. Pistool

De ๐Ÿ”ซ Pistol Emoji is een afbeelding van een waterpistool naar links. Dit symbool wordt gebruikt in onderwerpen met betrekking tot water of watersporten.

73. Buig biceps

Een beeld van een arm met een gespannen, grote biceps, de ๐Ÿ’ช Flexed Biceps Emoji wordt meestal gebruikt met uitwerking, sport, fitness en bodybuilding. Het kan ook worden gebruikt in onderwerpen met betrekking tot geestelijke gezondheid, ambitie, potentieel en doorzettingsvermogen.

74. Downcast-gezicht met zweet

Een smiley met een fronsend gezicht, een kraal van zweet druipt van zijn voorhoofd, en een paar gesloten, neergeslagen ogen, het ๐Ÿ˜“ neergeslagen gezicht met zweet Emoji wordt gebruikt om te laten zien dat de gebruiker moe is, maar heeft nog steeds werk te doen. Het kan ook betekenen dat de gebruiker “een zweet breekt” of op het punt staat een nauwgezet werk te doen.

75. Grinnikt aan het lijpen van gezicht

Afwerking op 75e plaats in onze lijst met populaire emoji’s, het ๐Ÿ˜† grijnzende leenvlak toont enthousiasme en opwinding. De emoji is een illustratie van een smiley met scrunched ogen, en een brede, open glimlach.

76. Droevig maar opgelucht gezicht

Als je bezorgdheid, angst of een gemengd gevoel van verdriet en opluchting wilt tonen, gebruik dan de ๐Ÿ˜ฅ verdrietig maar opgelucht gezicht emoji. Niet te verwarren met andere emoji’s die zweetdruppels hebben zoals het ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht of ๐Ÿ˜ข huilende gezicht Emoji, het trieste, maar opgeluchte gezicht is een goede manier om milde graden van verdriet en frustratie te communiceren.

77. Vrouw die hand opheft

De ๐Ÿ™‹โ™€๏ธ vrouw die hand emoji opheft, toont een vrouw met haar rechterarm opgeheven boven haar hoofd. Gebruik deze emoji als u een vraag wilt stellen.

78. Kussend gezicht met lachende ogen

Een gezicht met gelukkige, gebogen ogen en gebobbeld lippen, het ๐Ÿ˜™ zoenen gezicht met lachende ogen emoji communiceert liefde en genegenheid. Een oprechte kus met een beetje intimiteit, deze Emoji is een intensere manier om uit te drukken hoe je je voelt.

79. Hart met pijl

Het ๐Ÿ’˜ hart met pijl is vergelijkbaar met Cupido’s pijl, het is een afbeelding van een roze of rode emoji met een pijlpiercing in het centrum.

80. Duimen naar beneden

De ๐Ÿ‘Ž duimen naar beneden Emoji is een foto van een menselijke hand met de duim uitgebreid en naar beneden gericht. Dit is een gewone handgebaar om afkeuring te tonen.

81. Hoofdtelefoon

De ๐ŸŽง hoofdtelefoon Emoji is een foto van een headset, een apparaat dat wordt gebruikt om naar muziek- en audio-opnames te luisteren. Dit symbool wordt vaak gebruikt in de context van het luisteren naar muziek, bijvoorbeeld als u wilt praten over uw favoriete lied of groep of zanger.

82. Geel hart

Een afbeelding van een ๐Ÿ’› geel hart, het symboliseert de hoop, positiviteit en geluk. Het is ook een gele variant van het โค๏ธ Red Heart Emoji.

83. Gezicht zonder mond

Als je ooit bent gevoeld op een verlies voor woorden, is het gezicht zonder mond Emoji het beste symbool om te gebruiken. Een smiley zonder mond betekent sprakeloosheid of niet in staat zijn om de juiste woorden te vinden om te zeggen vanwege onhandigheid of schaamte.

84. Opgeheven vuist

Een beeld van een gebalde vuist die in de lucht wordt opgeheven, de โœŠ verhoogde vuist Emoji toont ondersteuning van iemand of iets. Het symbool kan ook als feestgebaar worden gebruikt.

85. Vrouw dansen

De ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป vrouw die emoji dansen is een beeld van een vrouw die in een rode jurk danst. De vrouw is sexy, zelfverzekerd, zorgeloos en klaar om te feesten. De ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป vrouw dansen emoji is het perfecte symbool om te gebruiken als je in een feeststemming bent.

86. Groen hart

Het ๐Ÿ’š Green Heart Emoji is een afbeelding van een hart, groen in kleur. Deze Emoji wordt gebruikt met onderwerpen over biologisch en gezond leven. Ook bekend als het “jaloerse hartemoji,”, wordt dit symbool ook gebruikt om gevoelens van afgunst of jaloezie aan te duiden.

87. Gezicht met tong

Een gezicht met een grote, open grijns, met zijn tong uitsteekt, wordt het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji het meest gebruikt in een vriendelijke betekenis. Deze vriendelijke en leuke look van dit emoji kan zelfs een belediging zien er minder aanstootgevend, een beetje kinderachtig en meer humoristisch.

88. Kattengezicht

Gebruikt om een โ€‹โ€‹gevoel van aantrekking tot iets uit te drukken, de ๐Ÿฑ Cat Face Emoji toont het gezicht van een kat die recht vooruit kijkt. Het is in het algemeen afgebeeld in een geelachtig oranje kleur met puntige oren en snorharen.

89. stapel poep

Een swirly brok bruine kak, in de vorm van zachte ijs, met grote opgewonden ogen, en een grote, vriendelijke glimlach. De ๐Ÿ’ฉ stapel van Poo Emoji geeft een gevoel van eigenzinnigheid of dwaasheid, vanwege zijn leuke en gelukkige uitdrukking. Dit symbool wordt gebruikt om uitwerpselen en andere badkameronderwerpen weer te geven.

90. Nieuwe maangezicht

Een foto van de eerste fase van de maan wanneer de maan tussen de zon en de aarde ligt. Het ๐ŸŒš Nieuwe maangezicht Emoji heeft er een glimlachend gezicht op en halfgrijze cirkels langs de binnenranden. Vanwege zijn ongewone uiterlijk wordt dit symbool soms gebruikt met een grappige betekenis.

Lopende persoon

De ๐Ÿšถโ€โ™‚๏ธ Person Walking-emoji is een foto van een persoon in casual kleding die op een ontspannen manier loopt. Deze emoji wordt gebruikt bij onderwerpen die te maken hebben met beweging, zoals verhuizen naar een nieuw huis of een wandeling door een park maken.

Schedel

Een ๐Ÿ’€ Schedel-emoji is een afbeelding van het bovenste gedeelte van de menselijke schedel. Het heeft grote oogkassen en is wit. Deze emoji vertegenwoordigt meestal de dood en andere enge onderwerpen. Schedelkostuums en maskers verschijnen vaker tijdens Halloween.

Angstig gezicht met zweet

De emoji ๐Ÿ˜ฐ Angstig gezicht met zweet wordt vaak gebruikt om een โ€‹โ€‹close call uit te drukken. Het is een smiley met een lichte frons, een druppel koud zweet en gesloten ogen.

Brand

De ๐Ÿ”ฅ Vuur-emoji toont een afbeelding van een brandende vlam, die wordt gebruikt wanneer er iets in brand staat. Het wordt ook gebruikt om seksuele aantrekkelijkheid te tonen.

Auteursrecht

Een letter C ingesloten in een cirkel, de ยฉ๏ธ Copyright-emoji staat voor auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Handpalmen samen omhoog

De ๐Ÿคฒ Palms Up Together emoji is een afbeelding van twee handen, recht naar voren gericht in een open positie. Deze emoji staat ook symbool voor iemands werk met handen, zoals het planten van bomen of het schoonmaken van het huis.

Kroon

A ๐Ÿ‘‘ Kroon emoji is een afbeelding van een gouden kroon ingebed met kleurrijke edelstenen. Gedragen door royalty’s, wordt de ๐Ÿ‘‘ Crown-emoji gebruikt in gesprekken met betrekking tot luxe en adel.

Stembus met stembiljet

Deze ๐Ÿ—ณ Stembus Met Stembiljet emoji is een afbeelding van een stembus waarin een stembiljet wordt gestoken. Vaak gebruikt voor verschillende inhoud met betrekking tot politiek en overheid.

Vrouwen met konijnenorenDe ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ

Vrouwen met konijnenoren-emoji toont een afbeelding van twee mooie vrouwen met konijnenoren, deze emoji wordt een Bunny Girl genoemd, een Japanse versie van de iconische Playboy Bunny. Vaak gebruikt als een uiting van vriendschap of plezier. Als je iemand wilt vertellen: “laten we feesten”, zal deze emoji het lukken.

Vrouw die OK-gebaar maakt

Deze ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ Vrouw die Ok-gebaar maakt, toont een figuur van een vrouwelijk personage dat met haar handen de letter ‘O’ vormt. De ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ Vrouw die Ok-gebaar maakt, toont geluk, plezier maken of ergens trots op zijn.

Denkend gezicht

De ๐Ÿค” Denkend Gezicht-emoji is bedoeld om een โ€‹โ€‹persoon diep in gedachten te laten zien en is een afbeelding van een geel gezicht met een frons. Een wenkbrauw is opgetrokken op dit gezicht en een wijsvinger rust op zijn kin. Deze emoji wordt gebruikt om iemand te ondervragen of te minachten.

conclusie

Dat is tenslotte gezegd en gedaan, รฉรฉn ding is duidelijk: emoji’s zijn nu een wereldwijd fenomeen. Elke dag worden er nieuwe batches symbolen toegevoegd door het Unicode Consortium. Om dit feit te ondersteunen heeft Unicode in 2019 maar liefst 230 nieuwe emoji’s uitgebracht! Als je trendy en boeiende digitale berichten wilt maken, is het toevoegen van populaire emoji’s de snelste en meest effectieve manier om dit voor elkaar te krijgen.

Gewoon een waarschuwing voor alle emoji-liefhebbers die er zijn – wees voorzichtig met de betekenis achter de symbolen die je plaatst, sommige symbolen kunnen aanvullende of gevarieerde betekenissen hebben waarvan je je niet bewust bent, en het laatste wat je wilt dat er gebeurt, is verkeerd geรฏnterpreteerd worden. In het digitale tijdperk van vandaag, waar schermafbeeldingen slechts een klik verwijderd zijn, is het adagium ‘denk voordat je klikt’ iets dat we allemaal in ons hart en geest moeten bewaren.

Search Emojis: