📣 Unicode kondigt Unicode 14.0-vertraging aan

Op Emojiguide.com proberen we positieve inhoud te leveren. Maar het leven is niet perfect – er zijn droevige momenten, gelukkige momenten en saaie momenten. De Emoji-wereld is daar niet van vrijgesteld. In feite, net vorige week, was het Unicode Consortium de drager van slecht nieuws. Het bestuursorgaan van Emojis, vertelde het publiek over een Unicode 14.0-vertraging. De uitrol van Unicode 14.0, de 14e versie van de Unicode-standaard, gepland voor vrijgave in maart 2021, zal met zes maanden worden uitgesteld!

Wat is Unicode 14.0?

Een Unicode 14.0 Delay? Dat is het grote nieuws, zeker! Elk jaar kijken miljoenen emoji-gebruikers uit naar de nieuwe emoji’s die door het Unicode-consortium worden onthuld, de groep die verantwoordelijk is voor het definiëren van welke Emojis online platforms zoals iPhones, Android-telefoons, enz. Elk jaar, het Unicode-consortium, en Ze verschijnen op grote besturingssystemen uit augustus-december.

The Unicode Consortium Vrijgegeven versie 9 van de Unicode-standaard in juni 2016. Hetzelfde gebeurde de komende twee jaar. The Unicode Consortium Vrijgegeven versie 10 in juni 2017 en versie 11 in juni 2018. In 2019 werkten de dingen echter een beetje anders. Unicode 12.0 kwam uit in maart 2019, om meer tijd te geven aan grote verkopers zoals Google en Apple-tijd om in de nieuwe Emoji’s in hun software-updates te persen.

Schema van Unicode 14.0

Vóór de Unicode 14.0 Dacht Aankondiging, iedereen dacht dat het Unicode Consortium de nieuwste partij Emoji’s in maart 2021 zal onthullen1. Dit zou hebben geresulteerd in nieuwe emoji’s die naar Windows, IOS, MacOS en Android komen in de tweede helft van september 2021.

Vanwege Covend-19 vertraagde het Unicode Consortium de vrijlating van Unicode 14 met zes maanden. Wat betekent dit? Dit betekent dat Unicode 14.0 wordt vrijgegeven bij september 2021. En omdat het enkele maanden duurt voor grote besturingssystemen om die updates op te nemen, ziet u waarschijnlijk de nieuwe emoji’s op uw telefoons en andere apparaten in de eerste helft van 2022. Wat een Bummer, Rechtsaf?

Waarom de Unicode 14.0 vertraging?

Mark Davis, president van het Unicode-consortium, onthulde meer details over de Unicode 14.0-vertraging. In de officiële blog van het Unicode-consortium. Hij onthulde dat vrijwilligers het grootste deel van het werk in het Unicode-consortium uitvoeren, en de meeste vrijwilligers worden beïnvloed door de Coronavirus-pandemie.
Hier is zijn officiële verklaring: “Onder de huidige omstandigheden hebben we gehoord dat onze bijdragers op dit moment veel op hun platen hebben, en besloten dat het in het belang van onze vrijwilligers en de organisaties die van de norm afhankelijk waren om op te duwen Onze releasedatum. Dit jaar kunnen we niet committeren aan hetzelfde schema dat we in het verleden hebben nageleefd. “

Nieuwe Emoji’s in 2020

Slechte ervaringen helpen ons dankbaar te zijn voor wat we hebben, hoe groot of hoe klein ze ook kunnen zijn. Hier is een goed voorbeeld van dat – in maart hebben we het gesproken over de 117 nieuwe emojis die dit jaar uitrolde als onderdeel van Emoji 13.0, de 13e versie van de Unicode-standaard. Het schema hiervoor zal niet veranderen. Ondanks alle veranderingen gaat het Unicode-consortium door, duwt dit door!

Emojis komt uit in 2020

De 117 Emoji’s staan ​​gepland in Android-apparaten tegen september 2020. Apple iOS-apparaten krijgen het tegen oktober 2020 en Samsung-apparaten zullen het vóór 2020 ontvangen. Geweldig nieuws voor alle emoji-liefhebbers, vooral omdat Emoji 13.0 een van de meesten is Interessante batches in de geschiedenis van Emoji.
Sommige van de meest controversiële, gender-inclusieve symbolen zijn in Emoji 13.0. Voorbeelden zijn MX Claus, een gender-inclusive versie van Santa Claus en een man met Sluier Emoji. Andere voorbeelden zijn, een genderneutrale ouderfles die een baby emoji voedt, een afbeelding van een geslachtloze persoon met een babyfles, die zijn of haar baby voedt, en de Vlag van de Transgender Emoji.

Geen nieuwe emoji’s volgend jaar?

Verlies geen hoop! Om de Unicode 14.0-vertraging goed te maken, heeft het Unicode Consortium een ​​Emoji 13.1-release voorgesteld, een groep Emoji’s die Emoji-sequenties bevat, maar geen nieuwe Unicode-tekens hebben. Als u zich afvraagt ​​wat Emoji-sequenties zijn, zijn ze in feite een groep emoji’s die verschijnen als een enkele emoji op digitale platforms.

Codepunten

Dit soort emoji’s zijn gemakkelijker om op nieuwe software-releases te zetten omdat ze zijn gemaakt van bestaande tekens die al zijn goedgekeurd door Unicode, dus ze hebben geen nieuwe codepunten nodig. Als de woorden “Code Points” nieuw zijn in uw oren, laten we even duren om ze te definiëren. Maar om ze te definiëren, moeten we teruggaan naar hoe de Unicode-standaard ze definieert. In de Unicode-standaard wordt elke emoji weergegeven als een codepunt, dat een hexadecimaal aantal is.

Hoe apparaten de codepunten lezen

Een hexadecimaal nummer is een positioneel systeem dat cijfers vertegenwoordigt met behulp van een basis van 16. De Unicode-standaard interpreteert bijvoorbeeld de bloem Emoji als U + 2F48B. Zodra de Unicode de opdracht, apparaten over de hele wereld Copy Copy Unicode geeft. Wanneer ze deze combinatie zien: U + 2F48B, ze weten dat het “bloem” betekent en ze het vooraf goedgekeurde beeld van een bloem zullen vrijgeven. Gaaf he?

Emoji 13.1 Release

In het geval dat je door dit alles in de war bent, om een ​​lang verhaal kort te maken, wordt de Emojis in de voorgestelde 13.1-release gecreëerd door bestaande emoji’s te combineren. Een voorbeeld hiervan is de 🙏🏻 lichte huid getinte gevouwen handen emoji en de 🙏🏿 donkere huidtoon gevouwen handen emoji. Het zijn geen unieke karakters; Ze zijn gemaakt door de 🙏 gevouwen handen Emoji te combineren met twee verschillende handtoonmodifier-tekens.
Haal je hoop nog niet. Het Unicode-consortium heeft geen definitieve beslissing genomen over Emoji 13.1. De Unicode Emoji-subcommissie en het Technical Committee Unicode zijn gepland om erover te komen en om het te bespreken tijdens hun persoonsvergaderingen die elk kwartaal worden gehouden. Maar met de coronavirus alles, het kan een tijdje duren.

Emojis verheugde zich in Unicode 14.0

TBH, de hele Unicode 14.0 Delay Scenario kan teleurstellend zijn. Je wacht op iets, en het duurt langer dan normaal. Niemand wil dat ervaren. Maar je weet wat ze zeggen … “Goede dingen komen naar degenen die wachten.” En het lijkt erop dat het het wachten waard is … Sommige Emojis verhoogd om te verschijnen in Unicode 14.0 zijn de gier Emoji, Crow Emoji, Bubbles Emoji, en een officiële vinger Heart Emoji! Ja, je kunt binnenkort je vrienden en familievinger Heart Emojis online geven! Is dat niet cool!?

Nieuwe emoji-ideeën

Terwijl je wacht op nieuwe emoji’s om te verschijnen in je apparaten en sociale media-platforms, is hier een ander idee om je tanden in te laten zinken. Waarom niet een Emoji-aanvraag indienen bij het Unicode Consortium? Een ander effect van de Unicode 14.0-vertraging, is de duwplaat van de deadline voor het indienen van nieuwe Emoji. Dit betekent dat je meer tijd hebt om te denken aan de emoji die je wilt pitchen!

Hoe een nieuwe emoji te pitchen

Mensen kunnen hun ideeën van 15 juni tot 1 september indienen. Maar je moet het niet vergeten, deze zullen niet opdagen op apparaten tot 2022, dus je moet ook een beetje meer wachten om te zien dat je ideeën binnenkomt. Om het proces te beginnen, moet u eerst naar Unicode.org gaan en een formulier invullen voor Emoji-voorstellen.

Bekijk de Emoji-voorstellentabel

Als je niet zeker weet hoe je het moet doen, kun je het bekijken hoe de andere gebruikers het deden door naar het gedeelte Emoji-voorstellen te gaan. Het EMOJI-voorstellendiagram bevat alle EMOJI-voorstellen die zijn ingediend bij Unicode.org tot aan de nieuwste release. Let op alle EMOJI-voorstellen daarin. Je moet zien of andere mensen dezelfde ideeën hebben als de jouwe.

Nadat u uw document hebt voltooid, is er een volledige beschrijving van het hele proces en tijdlijn. Alles wordt uitgelegd, waardoor er geen ruimte voor verwarring achterlaat.

Conclusie

Hoewel het verdrietig is om te horen dat we volgend jaar geen nieuwe emoji’s hebben, zullen we dit tenminste nog steeds nieuwe krijgen. Iets om uit te kijken naar tijdens deze moeilijke tijden. Met alles wat er in de wereld gebeurt, laten we gelukkig zijn met wat we kunnen krijgen!

Search Emojis: