Vaccin Emoji komt tot leven

De 💉 spuit Emoji is bijgewerkt om het bloed te verwijderen, waardoor dit bestaande emoji in 2021 als vaccinatie Emoji dient.
Nieuwe emoji’s en nieuwe vaccins hebben meer gemeen dan het eerst het oog kan ontmoeten.
Beide vereisen ook toezicht uit verschillende comités, duren jaren om goed te keuren, en dit resulteren in gevarieerde implementaties van verschillende bedrijven, maar elk met hetzelfde doel in gedachten.
Terwijl nieuwe emoji-goedkeuringen jaren duren, kan het veranderen van het ontwerp van een bestaande emoji een vergelijkbaar resultaat produceren in een fractie van de tijd.

Dit is geen nieuwe emoji, maar een update van het ontwerp van de bestaande spuit Emoji om het flexibeler te maken voor een breed scala aan toepassingen. Deze wijziging wordt nu weergegeven in de nieuwste bèta-release van iOS 14.5 en komt ook naar een toekomstige Android-release.
Met discussie over Covid-19 die de meest gebruikelijk gebruikt 🦠 Microbe als een proxy voor het virus, kijken we of de 💉 spuit Emoji vergelijkbare UPtick in gebruik is voor Coronavirus-vaccinatie.
Een bloedige geschiedenis
Daterend uit 1999, werd de spuit Emoji voornamelijk gebruikt voor bloeddonatie in Japan en gestandaardiseerd in de Unicode-standaard in 2010.
Originele documenten voorstellen compatibiliteit met Japanse telefooncarrier Emoji-sets in 2008 opgegeven “met bloed” in de notities.

Initiële implementaties van grote bedrijven zoals Apple, Google, Microsoft en Samsung varieerden aanzienlijk.
Apple hield bloed in de spuit, om compatibel te blijven met Japanse telefooncarrier softbank.
In 2015-2020 convergeerde alle grote Emoji-verkopers op een consistente reeks kenmerken: de spuit omvat bloed, soms een bloeddruppel of twee, en zelfs de hoek van de spuit uitgelijnd over telefoonplatforms.

Sommige platforms zoals Samsung hadden al jaren geleden een lege spuit, alleen om de Galaxy-lijn van telefoons bij te werken om bloed in deze Emoji in augustus 2020 te tonen. Google heeft deze Emoji ook voor het eerst geïmplementeerd zonder het bloed vóór het later toe te voegen het opnieuw.
Er is nogal wat emoji’s die al bloed vertegenwoordigen, wat een stap maakt naar een lege spuit praktisch. Drie van de obscure letters op het Emoji-toetsenbord zijn gecodeerd aan bloedtypen:

🅰️ een knop (bloedtype)
🆎 AB-knop (bloedtype)
🅱️ B-knop (bloedtype)

Bovendien werd een bloeddruppel Emoji in 2019 goedgekeurd, zowel om bloeddonatie weer te geven, evenals menstruatie.
Het is eerlijk om te zeggen dat het onderwerp bloed goed vertegenwoordigd is op het Emoji-toetsenbord, en misschien kan de spuit beter worden geserveerd met een minder specifiek ontwerp.
Nieuwjaar, nieuwe spuit
Het is 2021 en er is een consistente vraag naar een emoji om de enige hoop uit de pandemie van het afgelopen jaar te vertegenwoordigen: vaccinatie.
Een goede emoji kan voor meerdere doeleinden inkomen, en het probleem met het tonen van bloed in de spuit Emoji is de onnodige beperking. Het verwijderen van de specifieke vloeistof binnen maakt veelzijdigheid mogelijk.
Hetzelfde argument kan worden gemaakt voor de 🍷 wijnglas Emoji. Door rode wijn op te nemen, opent het de vraag waarom er geen witte wijn Emoji is. Verwijder de wijn? Nu is het praktisch voor rood, wit of rosé in gelijke mate.
Emoji verandert precedent
Veel emoji’s zijn in de loop van de jaren ontwerpen veranderd. De meeste bedrijven hebben in het afgelopen decennium volledig gereviseerd door bijna elke emoji. Soms om meer details toe te voegen, andere tijden om de consistentie van de cross-platform te verbeteren, of gewoon om te proberen voor een algemene verbetering.

In 2017: Apple heeft het ontwerp van zijn 🥘 Paella Emoji opgelost nadat claims een inauthentieke ingrediënten had.
In 2018 opende Google CEO Sundar Pichai Google I / O met een verontschuldiging om de kaas in te zetten onder het vlees in Android’s 🍔 Burger Emoji.

Apple’s Bagel Emoji Saga van eind 2018. Hatte aanvankelijk, maar opgelost met de toevoeging van roomkaas.
Google bracht zelfs een aantal oude favorieten terug van hun oudere emoji-sets in 2020. Veel schattige dieren die in eerdere jaren werden gediteld om nog een dag te zien.

De meeste van deze veranderingen werden als verbeteringen beschouwd en hebben de betekenis van de emoji zelf nadelig beïnvloed. Een welkome afleiding van de wereld.
Sommige wijzigingen zijn door de jaren heen minder populair geweest.
Meest beroemd, veranderde Apple’s het uiterlijk van de 🔫 Pistol Emoji in 2016. Dit werd gevolgd door andere verkopers in latere jaren, maar de overstuur veroorzaakte door dit heeft het bedrijf ertoe gebleven, het bedrijf volkomen te verliezen als het gaat om het opnieuw aanbrengen van een bestaande emoji.

Google heeft de blob-tekens in 2017 met pensioen, die moeite neemt, waardoor ze werken met nieuwe opties voor het geslacht en de huidtint die door Unicode zijn geïntroduceerd.
Met de spuit Emoji zijn we op verschillende grondgebied.
De nieuwe vloeistofvrije spuit zou geen nieuwe cross-platform-compatibiliteitsproblemen moeten vormen, en er is niet bepaald een bloedliefhebbers die eisen dat bloed in de spuit blijft. Althans niet dat we nog hebben gezien.
Hoe mensen de spuit emoji gebruiken
Eén vraag bij het veranderen van een emoji-uiterlijk dat moet ontstaan, is of dit zal beïnvloeden hoe mensen het gebruiken. Hoe gebruiken mensen de spuit Emoji vóór 2020?
We zagen een opwaartse trend voor de spuit Emoji in onze analyse van 2020 Emoji-trends. Was dit vanwege discussies over een vaccin voor Covid-19, of was er iets anders aan de hand?
Om deze vragen te beantwoorden, hebben we een analyse uitgevoerd op historische Emoji-gegevens van Twitter.
Ten eerste vergelijkden we de schaal van spuit Emoji gebruik op Twitter in december 2017, 2018, 2019 en 2020. Zoals hieronder wordt getoond, verscheen deze Emoji in meer en meer tweets naarmate de jaren vorderden, in overeenstemming met de opwaartse trend in het algemene Emoji-gebruik gedetecteerd in eerdere analyses.

Bij het bekijken van gegevens van 2018 en 2019 werd de spuit Emoji gebruikt om onderwerpen te bespreken, zoals bloeddonatie (bijv. “Bloed”, “aderen”), drugsbeheer (bijv. “Injecteren”, “Drug”, “Shot”) en, interessants Gezien het ontwerp van het Emoji, een tatoeage (bijv. “Tattoo”, “Tatted”, “Ink”, “Mouw”).

De discussie rond de Syring Emoji is heel anders dan 2020.
In plaats van zich te concentreren op bloed en tatoeëeringen, worden tweets met behulp van de spuit Emoji zeer gefocust op Covid-19 vaccins (bijv. “Vaccin”, “vaccins”, “Covend”, “Pfizer”) en de politieke context van de vaccinverstoring (bijv. ” Donald “).
Dit toont dat het gebruik van 💉 spuit betekent “vaccin” gebeurt, ongeacht de verandering in het Emoji-ontwerp.

De top tien Emojis omvatte naast de spuit Emoji in tweets in december 2020 en januari 2021 waren:

💊 pil
🦠 Microbe
😂 gezicht met tranen van vreugde
😷 gezicht met medisch masker
😭 luid huilend gezicht
❤️ rood hart
✨ Sparkles
🔥 Vuur
🙏 Gevouwen handen
🤡 Clowngezicht

Vergelijking van deze op hun gebruik in december 2018 en januari 2019 toont een aantal verschillen. Van de top tien in 2020/2021 waren vijf emoji’s ook de top tien van 2018/2019: 💊 pil, 😂 gezicht met tranen van vreugde, ❤️ rood hart, 😭 luid huilend gezicht en ✨ sparkles. Dit is niet verrassend – 💊 Pil echo’s de medische aard van 💉 spuit, terwijl 😂 gezicht met tranen van vreugde, ❤️ rood hart, 😭 luid huilend gezicht en ✨ Sparkles zijn consequent tussen de meest populaire emojis in de wereld.
Hetzelfde kan gezegd worden voor 🔥 Fire en 🙏 Gevouwen handen van de 2020/2021 Top 10: beide zijn zeer populair emoji’s in alle contexten.

De grote sprong in zowel 🦠 microbe als 😷 gezicht met medisch masker tussen 2018 en 2020 is te verwachten dat deze twee emojis-verbinding met discussies over de coronavirus wordt gezien.
Het afnemende gebruik van 💊-pil, en de visueel niet te onderscheiden niveaus van ✨ Sparkles en 🔥 Fire duidt er echter aan dat het gebruik van andere emoji’s naast de 💉 spuit daalde tussen 2018/2019 en 2020/2021, waarschijnlijk als gevolg van de opkomst van 💉 spuit Emoji in discussies van Covid-19 en de vaccinatie-uitrol over de hele wereld.

Uitgave
iOS 14.5 is nu in Beta, die in maart of april 2021 naar een volledige release komt. Android-gebruikers kunnen een meer gevarieerd ontgrendelingsschema zien, met pixeligenaren die Google Emoji vaak van andere telefoonmodellen veranderen. Op het moment van schrijven lijkt de wijziging niet deel uit te maken van een beschikbare software-update.
Het assortiment van Samsung van Galaxy-telefoons gebruiken hun eigen emoji-sets, die tot nu toe geen verandering in deze emoji hebben aangegeven. Apps op Android inclusief Twitter, Facebook en WhatsApp gebruiken hun eigen Emoji-ontwerpen, die hun eigen ontwerpen en vrijlatingsplanning hebben.
Aangezien vaccinatie een groeiend deel van de nieuwsagenda wordt en in feite onze levens: verwacht te zien 💉 spuit in gebruik groeien. Misschien nog meer dus met zijn nieuwe, vaccinvriendelijke ontwerp.

Emoji gebruik in het nieuwe normaal
Verspreiding van de Coronavirus Emoji

Update 2020-02-18: Dit artikel is herzien om op te merken dat het Syringe Emoji-ontwerp in Emoji-lettertypen van Google en Apple verandert. De originele versie van dit artikel verwees alleen de Apple iOS-spuit-update.

Search Emojis: