Verbeter uw online lichaamstaal met de ๐Ÿ‘€ ogen emoji en 15 andere ๐ŸคŸ Awesome body emojis

Actrice Mae West beroemd ooit zei: “Ik spreek twee talen, lichaam en Engels.” Lichaamstaal is helemaal een taal, en het is soms nog sterker dan verbale communicatie! Heb je geprobeerd met iemand met Shifty Eyes te praten, denk aan ๐Ÿ‘€ Eyes Emoji, en je was zo gehinderd door hun ogen waar je niet op kon letten op wat ze zeiden?

Belang van lichaamstaal

Geen woorden maar daden. Uw toon van stem, gebaar, beweging – ze sturen allemaal een belangrijk bericht. Als je effectief met anderen wilt communiceren, als je het vertrouwen van mensen wilt verdienen, moet je weten hoe je lichaamstaal-houding, handgebaren en gezichtsuitdrukkingen, enz. Interpreteert
Het lezen van lichaamstaal zal u helpen bij het ophalen van onuitgesproken problemen, of gevoelens die andere mensen zouden kunnen hebben, maar wil niet hardop zeggen. Het is echt een grote manier om de face-to-face communicatie te verbeteren, maar heb je ooit gedacht, hoe zit het met als je niet aangesproken bent in oog? Hoe zou lichaamstaal in de digitale wereld zijn?

Wonen in een digitale wereld

Niemand kan ontkennen dat we bijna volledig afhankelijk zijn geworden van technologie. We communiceren op de World Wide Web veel meer dan we ooit hebben. Mensen zijn comfortabel, sms’en en verzenden van berichten via Facebook te allen tijde. Maar heb je gemerkt dat velen van ons ineenkrimpen op het idee om รฉรฉn telefoontje te doen? Een hele aanvullende reeks sociale vaardigheden ontwikkelt zich en velen van hen zijn digitaal.
Je gokt, het internet heeft drastisch veranderd zoals we communiceren! Omdat lichaamstaal en verbale toon niet vertalen in onze e-mails en sms-berichten, hebben we alternatieve manieren ontwikkeld om genuanceerde betekenis over te brengen. De meest prominente verandering in onze online stijl is de toevoeging van de New Age-taal die het meest in de volksmond bekend staat als Emoji.

Ogen emoji en ander lichaam emojis verminderen dubbelzinnigheid

In de online wereld zijn Emoji’s de lichaamstaal van woorden. De woorden die we typen zijn de woorden die we in het echte leven zouden zeggen, terwijl emoji’s helpen dingen te beschrijven die niet kunnen worden geschreven. Miljoenen keren per dag worden deze kleine digitale afbeeldingen gebruikt om non-verbale aanwijzingen te maken om dubbelzinnigheid te verminderen, zoals ervoor te zorgen dat iemand weet dat je alleen maar plagen, of om een โ€‹โ€‹toon verloren in digitale communicatie over te brengen of over te brengen.
In de loop der jaren zijn steeds meer body emojis goedgekeurd voor publicatie door het Unicode-consortium, het bestuursorgaan dat Emoji wereldwijd reguleert. Door dit te doen, heeft de Unicode lichaamstaal toegankelijker en realistischer gemaakt voor online gebruikers, waardoor de manier waarop mensen via elektronische middelen communiceren.
Weten dit, laten we wat meer populaire lichaamsdelen of body emojis gaan en studeren hoe we ze kunnen gebruiken om online met mensen te communiceren.
Ogen emoji

Een Emoji-versie van Shifty Eyes of de werking van zij-eyinging De ๐Ÿ‘€-ogen Emoji toont een paar ovaalvormige ogen met leerlingen die iets naar links kijken.
De ๐Ÿ‘€-ogen emoji is een van de meer controversiรซle emoji’s die er zijn. Sommige mensen interpreteren de ๐Ÿ‘€ ogen emoji als een vorm van “Shifty Eyes” of de blik op het gezicht van een persoon bij het overbrengen van een bedrieglijke daad. Sommige mensen noemen ook de ๐Ÿ‘€ ogen emoji “pervy ogen”, of de uitdrukking die je geeft wanneer een hete persoon in de straat loopt.
Andere toepassingen van de Emoji zijn om aandacht te vestigen op iets of om iets te benadrukken, vooral in situaties met drama of interpersoonlijke spanning. Nog steeds niet duidelijk over het gebruik van de ๐Ÿ‘€ ogen emoji? Naast wat we hebben genoemd, vertegenwoordigt de ๐Ÿ‘€-ogen Emoji het woord “Oooh” of andere geanimeerde uitdrukkingen van belangstelling. Als u “OOH” wilt beantwoorden, kunt u gerust antwoorden met ๐Ÿ‘€ en u krijgt hetzelfde punt.
Hoe de ๐Ÿ‘€ ogen emoji te gebruiken:
Vrouw 1: Heb je de bikini-foto’s gezien die ik in mijn Tinder-account heb gepost?
Vrouw 2: ๐Ÿ‘€
Anne: ๐Ÿ‘€
Karen: Wat?
Anne: Heb je opgemerkt dat er iemand anders in onze Skype Group is die net toen we aan het praten waren?

Tong emoji

Een illustratie van een open, glimlachende mond met een roze tong die uitsteekt.
Veel minder controversieel dan de ๐Ÿ‘€ ogen emoji, mensen gebruiken de ๐Ÿ‘… tong emoji als een kinderachtige daad van uitdagendheid, vaak gezien wanneer iemand online wil maken of in een goofy-stemming is. Als je nog steeds niet zeker weet hoe het in een zin zou moeten verschijnen, als je iets wilt uitmaken van iets dat iemand heeft gezegd of gedaan, of als je wilt antwoorden op iets grappigs, krijgt de ๐Ÿ‘… tong emoji het werk !
Hoe de ๐Ÿ‘… tong emoji te gebruiken:
Je bent je gok kwijt! ๐Ÿ‘… Utah Jazz won de NBA Finales!
Kwam eerder bij de snoepwinkel dan jij ๐Ÿ‘…

Nagellak emoji

De ๐Ÿ’… Nagellak Emoji is een afbeelding van gekleurde nagellak die op รฉรฉn vingernagel van een menselijke hand wordt toegepast. Vaak te zien in veel sociale media-berichten, de ๐Ÿ’… nagellak Emoji bevat vijf kleurvariaties, ๐Ÿ’…๐Ÿป lichte huidtint nagellak emoji, ๐Ÿ’…๐Ÿผ middellange lichte huidtint nagellak emoji, ๐Ÿ’…๐Ÿฝ Medium huidtint nagellak emoji, ๐Ÿ’… ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Nagellak Emoji, en ๐Ÿ’…๐Ÿฟ Donkere huidtint nagellak emoji.
De ๐Ÿ’… nagellak Emoji geeft gevoelens van nonchalance of onverschilligheid.
Hoe de ๐Ÿ’… nagellak Emoji te gebruiken:
Meisje: Ik reken dit jaar niet naar mijn leeftijd. Ik heb het niet gebruikt ๐Ÿ’… ben je bij mij?
Vriend: Ja, ik ook!

Tegemoetkomende vuist emoji

Met een positievere toon dan het andere lichaam emoji’s op onze lijst zoals de ๐Ÿ‘€ ogen emoji of ๐Ÿ‘… tong emoji, toont de ๐Ÿ‘Š tegemoetkomende vuistemoji de voorste hoek van een menselijke hand in een vuist-positie. Deze emoji bevat vijf kleurvariaties, ๐Ÿ‘Š๐Ÿป lichte huidtint tegemoetkomende vuist Emoji, ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ middellange lichte huidtint tegemoetkomend fist emoji, ๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ Medium huidtint tegemoetkomende vuist Emoji, ๐Ÿ‘Š๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Oncoming Fist Emoji, en ๐Ÿ‘Š๐Ÿฟ Donkere huidtint die tegemoetkomend vuist Emoji.
De ๐Ÿ‘Š tegemoetkomende vuist Emoji werkt als een vorm van aanmoediging, als een eenvoudige begroeting of een felicitatieve groet.
Hoe de ๐Ÿ‘Š tegemoetkomende vuist Emoji te gebruiken:
Man 1: Na het verblijf van de hele nacht voor de presentatie, ben ik ervan overtuigd dat we deze cliรซnt kunnen aanmelden voor ons. Wat zeg jij? Zet er een in ๐Ÿ‘Š
Man 2: ๐Ÿ‘Š Ja, Bro, laten we dit doen! Zie je later op kantoor!

Verhoogde vuistemoji

De โœŠ verhoogde vuistemoji is een foto van een menselijke hand die naar voren wordt gericht in een vuistspositie die in de lucht wordt opgehouden. Dit symbool heeft vijf variaties van de huidtint, โœŠ๐Ÿป lichte huidtoon verhoogde vuist Emoji, โœŠ๐Ÿผ Medium-light Skin Tone verhoogd Fist Emoji, โœŠ๐Ÿฝ Medium huidtoon verhoogde vuist Emoji, โœŠ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone verhoogd Fist Emoji, en โœŠ ๐Ÿฟ Donkere huidtoon verhoogde vuist Emoji.
Deze Emoji impliceert stroom, het wordt gebruikt om op te komen voor wat u gelooft, of wanneer u een actie of oorzaak wilt ondersteunen. De โœŠ verhoogde vuist Emoji werd op grote schaal gebruikt in de zwarte machtsbeweging van de jaren 60 en ervoer een heropleving toen het een symbool werd voor de Black Lives Matter-beweging.
Als je wilt vuisteren aan de linkerkant of rechts van de persoon die je met online spreekt, voel je vrij om de ๐Ÿคœ Right Fare Fist of ๐Ÿค› links fisting te gebruiken, ze hebben dezelfde betekenis als de โœŠ verhoogde vuist Emoji, en ze komen in dezelfde huidskleurvariaties.
Hoe de โœŠ verhoogde vuist Emoji te gebruiken:
Zwarte mensen worden elke dag door de politie gebrutaliseerd. Ik bel iedereen op mijn Facebook-account om lid te worden van het protest om Police Brutaliteit te beรซindigen en om raciale rechtvaardigheid te eisen! โœŠ Black Lives Matter โœŠ
Massa testen is de sleutel tot het verslaan van Covid-19 โœŠ Onderteken mijn petitie om massale testen โœŠ te eisen

Vrouw dansen emoji

Als je op sociale media bent, of als je veel sociale media-accounts hebt, zou het ronduit onmogelijk zijn om deze kleine kleine dame te missen die haar doet. Velen zijn geamuseerd door de schattige ๐Ÿ’ƒ vrouw die emoji dansen, een foto van een vrouw die in een rode jurk danst.
Een symbool dat verschillende Netizens is geamuseerd, de ๐Ÿ’ƒ vrouw dansen emoji komt in vijf keuzes van huidtint, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป lichte huidtoon vrouw dansen emoji, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ middellichten huidtoon vrouw dansen emoji, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ Middellange huidtoon vrouw dansen emoji, ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Woman Dancing Emoji, en ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟ Dark Skin Tone Woman Dancing Emoji.
Als je een man bent en je een kleine salsa wilt doen, heeft de Emoji World’s ook een schattig klein symbool voor jou! De ๐Ÿ•บ man dansen Emoji toont een man in een pak grooving naar de muziek in een “Stayin ‘Alive” -positie. Deze Emoji komt ook in de 5 verschillende huidtinten.
De ๐Ÿ’ƒwoman dansen emoji en de ๐Ÿ•บ man dansen emoji worden allebei gebruikt om leuke of positieve affirmatie te tonen!
Hoe de ๐Ÿ’ƒ vrouw Dansen Emoji te gebruiken:
Gefeliciteerd met het genaamd The Batch Valedictorian! Laten we uitgaan en vieren na de afstudeerceremonies ๐Ÿ’ƒWat u zegt? ๐Ÿ’ƒ
Hoe heb je het Midterm-examen gevonden? Ik weet zeker dat je een ontploffing had, en je was gewoon ๐Ÿ’ƒ in je hoofd terwijl je het antwoordde.

Oor emoji

Het ๐Ÿ‘‚ oor emoji is een illustratie van een deel van het menselijk lichaam dat verantwoordelijk is voor het horen van het oor. Het komt in vijf huidtoonvarianten, ๐Ÿ‘‚๐Ÿป Lichte huidtoon Ear Emoji, ๐Ÿ‘‚๐Ÿผ Medium-light Skin Tone Ear Emoji, ๐Ÿ‘‚๐Ÿฝ Medium Suid Tone Ear Emoji, ๐Ÿ‘‚๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Ear Emoji, en ๐Ÿ‘‚๐Ÿฟ Donkere huidtint Oor emoji.
Het ๐Ÿ‘‚ EAR EMOJI wordt gebruikt om de handeling van het luisteren naar iets of iemand te luisteren. Het symboliseert ook de handeling van het betalen van goed aandacht. In plaats van te zeggen: “Ik zal voorzichtig luisteren naar wat je op het punt staat te zeggen:” Of “Ik kan je horen,” kun je gewoon het ๐Ÿ‘‚ oor emoji gebruiken.
Hoe de ๐Ÿ‘‚ EAR EMOJI te gebruiken:
Sorry, ik heb je verhaal niet gehoord over je avonturen in Marokko, we kunnen er nu over praten ๐Ÿ‘‚
Ik ben klaar voor de vergadering! De verbinding is hier geweldig ๐Ÿ‘‚

Neus emoji

We kunnen niet praten over ander lichaamsdeel emoji’s en exclusief de neus. De neus, samen met onze ogen en onze mond, zijn de gezichtspunten van onze uiterlijk, en op vele manieren, onze identiteit.
Wat betreft de neus in geanimeerde vorm, de ๐Ÿ‘ƒ neus emoji, het lijkt vergelijkbaar met hoe neuzen eruit zien in het echte leven en in verschillende huidtinten komen om overeen te komen met de teint van de afzender of de ontvanger van de ๐Ÿ‘ƒ neus emoji. De vijf huidtoonkeuzes zijn ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿป lichte huidtoon neus emoji, ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿผ middellange lichte huidtint neus emoji, ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿฝ medium huidtint neus emoji, ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿพ middellange huidtint neus emoji, en ๐Ÿ‘ƒ๐Ÿฟ donkere huidtint neus emoji .
De ๐Ÿ‘ƒ neus emoji geeft de actie van ruikende of wordt gebruikt om iets aan te geven dat ruikt.
Hoe de ๐Ÿ‘ƒ neus emoji te gebruiken:
Man: Heb je eerder iets in de conferentieruimte opgemerkt?
Office Mate: ๐Ÿ‘ƒ
Man: Ik weet het, toch! Vervelend! Misschien verlaten de mensen bij de vorige vergadering iets in de kamer.
Er is een coffeeshop in de buurt van mijn appartement, en ik kan ๐Ÿ‘ƒ de koffie uit mijn slaapkamervenster!

Buig biceps emoji

De ๐Ÿ’ช Flexed Biceps Emoji is een beeld van een menselijke arm in een gebogen positie. De arm toont zijn of haar bicepspier. Deze emoji wordt gebruikt om alles in verband te brengen met uitwerken zoals bodybuilding, fitness, sport, enz.
Als een van de meest populaire symbolen van kracht in de wereld, wordt de ๐Ÿ’ช Flexed Biceps Emoji ook gebruikt om ambities, doorzettingsvermogen en mentale taaiheid te vertegenwoordigen. De Emoji verschijnt in vijf keuzes van huidtint, ๐Ÿ’ช๐Ÿป lichte huidtoon Flexed Biceps Emoji, ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Medium-light Skin Tone Flexed Biceps Emoji, ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Medium Skin Tone Flexed Biceps Emoji, ๐Ÿ’ช๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Flexed Biceps Emoji, en ๐Ÿ’ช๐Ÿฟ Dark Skin Tone Flexed Biceps Emoji.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ’ช Flexed Biceps Emoji:
Vandaag vijf artikelen afronden ๐Ÿ’ช
Het aannemen van een nieuwe hobby of een nieuwe taak op het werk kan eng zijn, maar we mogen daar geen aandacht aan besteden. We moeten onbevreesd zijn ๐Ÿ’ช

Handen klappen emoji

De ๐Ÿ‘ klappende handen emoji is een afbeelding van twee handen tegenover elkaar met kleine stralen erboven. De stralen vertegenwoordigen een klappende actie. Deze emoji wordt vaak op een feestelijke manier gebruikt om vreugde, trots of verrassing te tonen. De ๐Ÿ‘ klappende handen Emoji bestaat uit 5 kleurenvariaties, ๐Ÿ‘๐Ÿป lichte huid toon klappende handen emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿผ middellange lichte huidtoon klappen handen emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿฝ gemiddelde huidtoon klappende handen emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿพ Medium-dark skin tone klappen handen emoji , en ๐Ÿ‘๐Ÿฟ Dark Skin Tone Cap Clappende Handen Emoji.
Hoe te gebruiken ๐Ÿ‘ Klappende handen Emoji:
Zag hoe je gisteren op die trol hebt geantwoord die onze pro-life houding hield ๐Ÿ‘
Heb gisteren de feedback van onze klant, ze hielden van de campagne voor sociale media die je conceptualiseerde voor hun merk ๐Ÿ‘

Gekruist vingers emoji

Een beeld van een menselijke hand met de middelste en wijsvinger verlengde en overgestoken over elkaar. De ๐Ÿคž gekruiste vingers Emoji wordt gebruikt om iemand geluk te wensen of om hoop op iets te laten zien. De ๐Ÿคž gekruiste vingers Emoji wordt geleverd in 5 kleurenvariaties, ๐Ÿคž๐Ÿป lichte huidtoon gekruiste vingers emoji, ๐Ÿคž๐Ÿผ middellange lichte huidtoon gekruiste vingers emoji, ๐Ÿคž๐Ÿฝ Medium huidtoon gekruist vingers emoji, ๐Ÿคž๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Crossed Fingers Emoji , en ๐Ÿคž๐Ÿฟ Donkere huidtoon gekruist vingers emoji.
Hoe de ๐Ÿคž gekruiste vingers emoji te gebruiken:
Laten we ๐Ÿคž dat het vaccin van Pharma Giant AstraZeneca zal zijn waar we allemaal op hebben gewacht. Hier hoopt dat het ons zal helpen veilig terug te keren naar het normale leven!
Mijn online sollicitatiegesprek voor de marketingpositie ging goed! ๐Ÿคž Ik krijg de baan!

Hou van je gebaar emoji

Verlegen om te zeggen: “Ik hou van jou”? De ๐ŸคŸ Love You Gesture Emoji kan je daarmee helpen! De ๐ŸคŸ Love You Gesture Emoji is een beeld van een menselijke hand met zijn pink-vinger, duim en wijsvingers die zijn opgehaald. Wist je dat dit specifieke gebaar ook betekent “ik hou van jou,” in Amerikaanse gebarentaal? ” Is dat niet netjes!
Je kunt zeggen: “Ik hou van je,” ook in verschillende huidtinten. Deze Emoji wordt geleverd in vijf kleurenvariaties om bij u te passen en de huidtinten van de ontvanger. De variaties zijn ๐ŸคŸ๐Ÿป lichte huidtint liefde u gebaar emoji, ๐ŸคŸ๐Ÿผ middellange lichte huidtoon liefde u gebaar emoji, ๐ŸคŸ๐Ÿฝ gemiddelde huidtint liefde u gebaar emoji, ๐ŸคŸ๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Love You Gesture Emoji, en ๐ŸคŸ๐Ÿฟ Donkere huidtoon Love You Gesture Emoji.
Hoe de ๐ŸคŸ Love You Gesture Emoji te gebruiken:
Vrouw: Vergeet niet om uw paspoort in uw koffer te plaatsen wanneer u later naar uw zakenreis gaat ๐ŸคŸ

Gevouwen handen emoji

Symbolen zijn krachtig. Sommige symbolen kunnen inspireren, aanmoedigen of zelfs opheffen. Een goed voorbeeld hiervan is de ๐Ÿ™ gevouwen handen Emoji, een illustratie van handen die samen worden gedrukt voor religieus gebed. De ๐Ÿ™ Gevouwen handen Emoji drukt gevoelens van spiritualiteit, hoop en lof uit. In Japan betekent de biddende handenpositie ook “dank u” en kan ook pleiten overbrengen, om iets vragen of een uitkomst verlangen.
De ๐Ÿ™ gevouwen handen Emoji wordt geleverd in 5 kleurenvariaties om te passen bij de huidtint van de afzender en de ontvanger van de Emoji, zij zijn ๐Ÿ™๐Ÿป lichte huidtoon gevouwen handen emoji, ๐Ÿ™๐Ÿผ middellange lichte huidtoon gevouwen handen emoji, ๐Ÿ™๐Ÿฝ medium Huidtoon gevouwen handen Emoji, ๐Ÿ™๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Gevouwen handen Emoji, en ๐Ÿ™๐Ÿฟ Dark Skin Tone Gevouwen handen Emoji.
Hoe de ๐Ÿ™ gevouwen handen emoji te gebruiken:
Zag hoe moeilijk je vandaag op je test hebt voorbereid. ๐Ÿ™ Alles gaat goed!
Als gezin hebben we echt alles gedaan wat we konden om Uncle Jim te helpen zich voor te bereiden op zijn operatie. Nu is het in Gods handen ๐Ÿ™

Persoon in lotuspositie emoji

Met alles wat er tegenwoordig in de wereld gebeurt, vergeten we vaak te ontspannen. Toen je gevoelens te overweldigend lijken, en de stress van de wereld te veel te dragen is, laat de ๐Ÿง˜ persoon in lotuspositie Emoji ons weten dat het goed is om af en toe een pauze te nemen. De emoji toont een genderloos persoon in een lotuspositie, een populaire pose in yoga. In de illustratie heeft de persoon haar / zijn benen gekruist, met hun voeten die op beide dijen rusten.
De ๐Ÿง˜ persoon in Lotus Positie Emoji verschijnt in onderwerpen met betrekking tot yoga, meditatie en ontspanning. De Emoji heeft een mannelijke variant en een vrouwelijke variant. Verhelder uw bericht door deze emoji te verzenden in een ๐Ÿง˜๐Ÿป Light Skin Tone Person in Lotus Position Emoji, ๐Ÿง˜๐Ÿผ Medium-light Skin Tone Person in Lotus Position Emoji, ๐Ÿง˜๐Ÿฝ Medium Skin Tone Person in Lotus Positie Emoji, ๐Ÿง˜๐Ÿพ Medium-Dark Huidtoon persoon in Lotus-positie Emoji, en ๐Ÿง˜๐Ÿฟ Donkere huidtoon persoon in Lotus Positie Emoji.
Hoe de ๐Ÿง˜ persoon in Lotus Positie Emoji te gebruiken:
Ik weet hoe gestrest je bent na die ontmoeting, maar vergeet niet om te ontspannen, ook! ๐Ÿง˜ Haal een ademhaling voordat u op hem reageert en u misschien anders ziet.
Yoga heeft me op een grote manier geholpen, en ik weet dat het je ook zal helpen! ๐Ÿง˜ Ik heb mijn geest en mijn lichaam kunnen kalmeren, vooral wanneer werk of school het beste van mij krijgt.

Duimen omhoog emoji

Het is onmogelijk om niet bekend te zijn met dit populaire handgebaar. De ๐Ÿ‘ thumbs Up Emoji is een online versie van het duim-up gebaar dat we in het echte leven doen. Of we het nu online of offline doen, we doen vaak de “duimen omhoog” om de instemming, goedkeuring of aanmoediging in digitale communicatie uit te drukken.
De ๐Ÿ‘-duimen omhoog Emoji heeft vijf verschillende huidtinten om de huidkleur van de afzender of ontvanger weer te geven. De ๐Ÿ‘๐Ÿป lichte huidtoon duimen omhoog emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿผ middellange lichte huidtoon duimen omhoog Emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Medium huidtoon duimen omhoog Emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone duimen omhoog Emoji, ๐Ÿ‘๐Ÿฟ Donkere huidtoon duimen omhoog emoji.
Je hebt ook de ๐Ÿ‘Ž duimen naar beneden emoji, een wereldlijk erkend symbool of afkeuring of disliking. De ๐Ÿ‘Ž duimen naar beneden Emoji komt in dezelfde kleuren als de ๐Ÿ‘ duimen omhoog Emoji.
Hoe de ๐Ÿ‘ Thumbs Up Emoji te gebruiken:
Dat was eerder een geweldige beste man spraak! ๐Ÿ‘
Bedankt voor het delen van je inzichten over onroerend goed. Ze hebben mijn presentatie echt geholpen ๐Ÿ‘
Hoe de ๐Ÿ‘Ž duimen omlaag te gebruiken Emoji:
Die Netflix-film de helft ervan was zo slecht ๐Ÿ‘Ž Ik sliep door de helft van het! Krijg het, haal het?
Sorry, maar je idee om online de teambouwactiviteit te doen was verschrikkelijk ๐Ÿ‘Ž Laten we wachten tot de pandemie voorbij is en het op het strand doet, zoals eerder gepland.

Overwinning hand emoji

In tijden als deze moeten we de tijd nemen om onze overwinningen te vieren en te genieten die we hebben bereikt. De โœŒ๏ธ overwinning hand emoji helpt ons daarmee. Deze emoji is een beeld van een menselijke hand met zijn middelvinger en wijsvinger opgewekt om een โ€‹โ€‹V-teken te vormen. Het werd voor het eerst populair in de jaren ’60 toen Hippies het populair hebben gemaakt.
De โœŒ๏ธ Victory Hand Emoji wordt vaak gebruikt om vrede of overwinning over te brengen. Het komt in vijf unieke types van huidtoon, โœŒ๐Ÿป lichte huidtoon overwinning hand emoji, โœŒ๐Ÿผ middellange lichte huidtoon overwinning hand emoji, โœŒ๐Ÿฝ gemiddelde huid toon overwinning hand emoji, โœŒ๐Ÿพ middellange donkere huidtoon overwinning hand emoji, en โœŒ๐Ÿฟ Donkere huidtoon Victory Hand Emoji. Gebruik deze om uw boodschap te geven of een meer realistisch effect te plaatsen.
Hoe de โœŒ๏ธ Victory Hand Emoji te gebruiken:
Het spijt me dat ik je onderbreek terwijl je je problemen deelde. โœŒ๏ธ Vrede?
Je bent misschien een republikein, en ik ben misschien een democraat, maar we zijn nog steeds vrienden, toch? โœŒ๏ธ We moeten onze politieke meningen niet tussen ons laten komen.
Dat concludeert onze lijst met populaire body emojis. Als je door meer lichaam emojis wilt doorgaan, zoals de ๐Ÿ‘€ ogen emoji of andere handgebaren, bekijk Emojiguide People and Body section om je kennis uit te breiden!

Conclusie

Zonder twijfel helpt Emojis mensen online online te communiceren. Maar we moeten ze op de juiste manier gebruiken en in de juiste context, zoals hierboven besproken. Met de populariteit van Emojis stijgend jaar na jaar, zou het onverstandig zijn om ze niet in ons voordeel te gebruiken.
Waarom zouden we Emoji’s gebruiken? Emojis helpen verbindingen op te bouwen met je familie, vrienden en zelfs klanten omdat ze geacht eerlijke uitdrukkingen te zijn. Wanneer u ze gebruikt, lijkt u meteen eerlijker en authentieker! Ook zijn ze zo schattig om naar te kijken!
Naast het in het oog vallen, geven Emojis ook nadruk op een belangrijke boodschap. Ze injecteren spunk en geest in communicatie, algehele verbetering van het imago van een gebruiker. Dus, als je echt een betere online communicator wilt worden, weet je wat je moet doen! Maak je klaar om ๐Ÿ’ƒ helemaal naar Emoji-stad. Het zal een beslissing zijn waar je geen spijt van zult krijgen!

Search Emojis: