Vier ๐Ÿ‚ Fall met de ๐Ÿƒ Blad Emoji en DIY Craft-ideeรซn die u kunt doen met bladeren ๐Ÿ

Er is een kou en een bosrijk aroma in de lucht. De bladeren veranderen snel van kleur, en er zijn overal pompoenen – het moet vallen! We hebben het eindelijk gehaald aan het mooiste seizoen van allemaal. We durven je naar het kleurrijke gebladerte buiten je raam te bekijken en ons vertellen dat het niet waar is!

De herfst is gevuld met een eindeloze hoeveelheid gezellige activiteiten die je kunt doen met vrienden en familie. Alle dingen overwogen, we weten dat herfst er veel anders uitziet dan vorig jaar – geen appelplukken of maรฏsmazes dit jaar, tenzij je de rest van 2020 met een virus wilt doorbrengen, maar dat betekent niet dat de val moet worden geannuleerd.
Er zijn veel plezier voor binnenshuis die u en uw geliefden kunnen doen om de herfst te verwelkomen. Op die nota, gewoon om je een beetje in de juiste richting te geven, hebben we een leuke herfstactiviteiten afgerond met bladeren om je te helpen en je familie haalt het beste uit de herfst en gemak in de koudere maanden.

Fall Bonding-activiteiten
Hark je graag bladeren in enorme palen en laat je kinderen erin springen?

Als je daar ja hebt geantwoord, zouden we niet verrast zijn dat je deed. Inderdaad, het is een van de meest populaire herfstactiviteiten voor gezinnen. Sommige gezinnen gaan zelfs naar grote parken om te zoeken naar enorme stapels bladeren om in te springen (PSA, op basis van ons onderzoek, Garfield Park en Lincoln Park, zowel in Chicago, zijn ideaal voor bladspringen).

Blad springen plezier
In bladeren springen is een geweldige manier voor gezinnen om te binden. Echter, zoals we allemaal weten, is het gevaarlijk om een โ€‹โ€‹stap buiten je voordeur te nemen, dus waarom zou je de bladeren niet binnenbrengen?
Geen toegang tot bladeren, maak je geen zorgen! Er zijn tal van dingen die je kunt doen met faux bladeren, als het gaat om herfst crafting, niets beats knutselen die de prachtige kleuren van de herfstbladeren gebruiken!

Maak je eigen blad emoji
Als je kinderen zoals Emojis, waarom niet een maken van je eigen ๐Ÿƒ blademoji-sessie, en wanneer je klaar bent, kun je die blademoji’s gebruiken in je andere blad-ambachtelijke projecten! Het gebruik van kleurrijke bladeren in je doe-het-zelfcreaties is de gemakkelijkste en meest feestelijke manier om de herfst te vieren, en wat meer is, ze zijn betaalbaar, ook om te doen.
Verschillende soorten blademoji
Wist u dat er veel soorten ๐Ÿƒ blademoji zijn om uit te kiezen? Meng en match de verschillende varianten om een โ€‹โ€‹plons van kleur aan je ambachten toe te voegen.

Gevallen blad emoji

Eerst op onze blademoji-lijst is het ๐Ÿ‚ valblad of ๐Ÿ‚ gevallen blademoji. Het is een illustratie van twee gouden-bruine, amandelvormige bladeren van verschillende maten. De bladeren van de stengels worden naar beneden gericht, om ze eruit te laten zien alsof ze zijn gevallen. Je ziet deze emoji in onderwerpen met betrekking tot herfst, herfst, natuur of bomen. Je zult appel en Facebook ๐Ÿ‚ Fallen Leaf Emojis hebben drie bladeren, terwijl andere leveranciers slechts twee bladeren hebben.
Esdoornblad emoji

De tweede emoji in onze ๐Ÿƒ blademoji-compilatie is de ๐Ÿ esdoornblad emoji. Het is een foto van een blad gevallen uit de esdoornboom. Het heeft vijf puntige segmenten en is roodachtig-oranje in kleur. Het ๐Ÿ-esdoornblad staat bekend om zijn unieke vorm, waardoor het onmogelijk is om het te verwarren met een ander blad. Het ๐Ÿ esdoornblad Emoji vertegenwoordigt bomen en herfst of val. Vraagt โ€‹โ€‹u zich af waar u het anders hebt gezien? Het is een beroemd Canadees embleem en is te zien op de vlag van Canada.
Op de verschillende platforms is Twitter’s ๐Ÿ esdoornblad emoji roze in kleur, terwijl Microsoft’s ๐Ÿ Maple Leaf Emoji in het zwart wordt geschetst. Het was eerder geel, momenteel is het oranje met een rode stengel.

Blad fladderen in de wind emoji

Het ๐Ÿƒ blad of ๐Ÿƒ blad fladderen in de wind Emoji is een foto van een of twee groene, amandelvormige bladeren fladderen in de wind. De bladeren zijn groen, met blauwe of grijze bewegingslijnen erop om het eruit te laten zien alsof ze in de lucht wervelen of door de bomen blazen. Je ziet het symbool in onderwerpen meestal over herfst, herfst, bomen en natuur.

Vier blad klaver emoji

De ๐Ÿ€ vier bladklaver Emoji is een felle groene takje klaver met vier bladeren, waar al zijn bladeren hartvormig zijn. Het is het wereldwijde symbool van veel geluk – een universeel geaccepteerd symbool van veel geluk, om iemand geluk te wensen, te hopen dat iemand geluk zal hebben. De bladeren op Twitter’s ๐Ÿ€ Four Leaf Clover Emoji worden niet gescheiden door lijnen, terwijl Microsoft’s ๐Ÿ€ vier bladklaver Emoji in het zwart wordt geschetst.

Kruid emoji

Het ๐ŸŒฟ Herb Emoji is een foto van een groene plant met bloemen, zaden of bladeren, gebruikt voor medicijnen, parfum, smaakstoffen of voedsel. Je ziet het meest waarschijnlijk de ๐ŸŒฟ Herb Emoji in inhoud met betrekking tot kruidengeneeskunde, koken en plantenleven. Sommige mensen gebruiken het als jargon voor marihuana, een grijs, bruin, of een grijs mengsel van versnipperde, gedroogde bladeren, stengels, zaden en bloemen van de hennepplant cannabis sativa. Twitter’s ๐ŸŒฟ Herb Emoji is de enige emoji met een meer roze stengel.

Fall Leaf Crafts
Na het doorlopen van al het blademojis, waarom gaan we dan niet naar het bedrijfsleven? Er zijn een aantal prachtige ambachten die u kunt doen om die prachtige herfstkleuren binnen te brengen. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te maken, en kindvriendelijk, in feite, het grootste deel van de materialen die je nodig hebt, liggen waarschijnlijk gewoon rond in je huis.
Val blad suncatcher

Versier je ramen met enkele mooie suncatchers. Voor de bladontwerpen kunt u het blademoji’s gebruiken op emojiguide als pinnen. Omdat dit specifieke vaartuig speciaal is ontworpen om door kinderen te worden gedaan. Er is niets te gevaarlijks betrokken. Dus, als u zich tevreden hebt, kunt u uw kleintjes de leiding laten nemen in deze activiteit.
Materialen

Weefselpapier
Duidelijk
Wis contactpapier
Schaar
Lijmstift

Instructies

Print de valbladsjablonen op witte kaartvoorraad. Nadat je ze hebt afgedrukt, snijd je ze uit. Om dikkere lijnen te krijgen, traceert u de sjablonen op zwart bouwpapier en snijd deze vervolgens uit.
Voor ontwerpdoeleinden moet elke Suncatcher twee identieke bladresultaten hebben. Zodra je je contouren hebt, plaatst u een blad overzicht op de kleverige zijde van een stuk zelfklevend laminerend papier of op de kleverige zijde van een stuk contactpapier.
Krijg een stukje tissuepapier en snijd het in kleine vierkanten. Laag vervolgens de vierkanten op het lamineren of contactpapier. Maak je geen zorgen als het tissuepapier buiten de lijnen gaat, je kunt het later uitschakelen.
Lijm het tweede bladoverzicht bovenop het tissuepapier met een lijmstok.
Plaats vervolgens een ander stuk lamineerpapier of wis contactpapier bovenop om eventuele bubbels uit te strekken. Snijd overtollig laminerend papier of contactpapier met een schaar.
Ontvang wat dubbelzijdige tape en steek je nieuwe catchers op een raam met de tape. Dat is het! Vergeet niet om een โ€‹โ€‹moment te nemen om te genieten van de prachtige herfstkleuren terwijl de zon schijnt door het tissuepapier!

Daling kransen

Zet je thuis op en voeg herfstkleuren toe aan je inrichting met doe het zelf vallende krans! Dit is zo gemakkelijk om te doen, je kunt het zelfs doen met je kinderen, ze zullen zeker ook een geweldige tijd hebben, draai het in een leuke bindingsactiviteit voor het hele gezin!
Materialen

Papieren bord
Lijmstok of lijmpunten
Plastic bladeren
Lintje

Instructies

Maak drie tot vier bladvormige sjablonen van verschillende soorten bladeren. U kunt de verschillende soorten blademoji op Emojiguide gebruiken als PEG.
Snijd het gebruik van een mes een gat in het midden van een papieren plaat om een โ€‹โ€‹krans te creรซren.
Zet met een lijmstokje lijm op de papierplaat. Stick en druk de bladeren op de top en zorg ervoor dat ze elkaar overlappen. Gebruik lijmdots als dat gemakkelijker voor je is, doe dan een beetje glitter op de bladeren voor een glans, feestelijker.
Koop een stuk lint en loop het rond de kranskrans om te hangen voor de herfst. Ten slotte, leg een paar veren of twijgen op de krans als je wilt.

Mason Jar Leaf Lantaarns

Vier daling met deze mooie lantaarns met Mason Jar. Er is veel die je met ze kunt doen, ze maken een geweldig zelfgemaakt geschenk en werken ook als een tafelstuk of een open haardscherm decoratie.
Materialen

8 Oz Mason Jar
Sponsborstel
Stof Herfstbladeren
MOD PODGE WATERBASIS, SEALER, lijm en afwerking

Instructies

Maak uw blad af en verwijder vervolgens de plastic ribbels uit elk van de bladeren met uw vingers.
Was de Mason-pot met water en afwasmiddel om vet en oppervlakte vuil te verwijderen.
Veeg het buitenste gedeelte van je pot af met wrijvende alcohol. Raak de plaatsen op het glas niet aan waar de bladeren gaan.
Krijg je kleine sponsborstel en voeg een dunne laag Mod Podge buiten je pot toe. Het bedrag dat u doet moet groter zijn dan uw blad.
Zodra de lijm begint te drogen, drukt u voorzichtig op een blad op de lijm.
Nadat het eerste blad mooi blijft, (alle randen zijn plat, en alles is mooi en soepel), voeg een andere laag Mod Podge toe aan waar het volgende blad gaat gaan.
Gebruik de sponsborstel om naar beneden te drukken en de randen uit die niet plakken.
Als je klaar bent met het toevoegen van alle bladeren, droog ze dan 15 tot 20 minuten voor de ventilator.
Haal je sponsborstel. Doe dan een grote hoeveelheid mod podge rond de hele pot en laat de pot drogen.
Laat het overnachten drogen. Controleer in de ochtend of er witte lijmspots zijn. Er zou er geen moeten zijn.
Neem je nieuwe lantaarn voor een draai! Zet een batterij-bediende theelicht of een gewone theelicht in de lantaarn. Als je een echte, vlammende kaars gaat gebruiken, zorg er dan voor dat er geen mod podge in de pot is. Mod Podge smelt bij hete temperaturen, je wilt geen vuur veroorzaken.

Leuke en feestelijke val blad kom

Voeg deze DIY-bladbak toe aan uw craft-takenlijst. Een decor-stuk perfect voor de herfstvakantie, deze feestelijke, decoratieve bladbak is chique en gemakkelijk te doen.
Materialen

Ballon
Gemiddelde kom
Kunstmatige bladeren, gemengde herfstkleuren
Mod podge
Penseel of spons

Instructies

Breng de ballon op en bind het vast aan het sluiten.
Zet de ballon in een kom. Plaats het op een zodanige manier dat het deel dat is vastgemaakt, naar beneden wordt gericht.
Haal je kunstmatige bladeren en lijm bladeren op de ballon en gebruik vervolgens je penseel om een โ€‹โ€‹plek op de ballon te dekken met Mod Podge en druk op een stofblad op die plek.
Bedek vervolgens het blad met mod podge.
Doe hetzelfde met de andere bladeren totdat je bladeren een komvorm vormen
Zet een dikke laag mod podge. Maak je geen zorgen als je kom te nat wordt en er te wit uitziet, dat betekent dat je het juiste doet!
Wanneer de bladbak de gewenste maat bereikt, is de volgende stap om het in een hoek te zetten en laat het overnachten drogen.
Zodra het volledig droog is, knoop dan de ballon en voorzichtig en pel het voorzichtig uit de kom. Ten slotte is dat de laatste stap. Dat is het! U bent klaar!

Er zijn veel dingen die je met je kom kunt doen, je kunt snoepjes erin plaatsen voor trick-or-treating, of je kunt het gebruiken als een tafelstukje.

Herfst mobiel

Versier je slaapkamer met een mooie herfstblad Mobile, een prachtig huisdiervaartuig om het herfstseizoen te verwelkomen!
Materialen

Gedroogde bladeren
Temperatuurverf
Metallic Tempera-verven
Kleine borstels
Water
Een kleine spons
Een container van glitter
Houten takken
Garen gesneden in stukken van 15 inch
Schaar
Visdraad

Instructies

Ontwerp de bladeren met de tempera-verf. Je kunt schitteren op hen voor een meer glanzend effect. Laat ze dan overnachten drogen.
Wikkel de houten takken of twijgen met garen. Vergeet niet om losse uiteinden te dubbele knopen.
Gebruik visdraad om de bladeren aan de twijgen te binden. Als u geen visdraad heeft, kunt u ook garen gebruiken.
Maak met een beetje ambachtelijke draad een hanger.

Val blad frame

Leg de schoonheid van de herfstbladeren het hele jaar door, toon je meest waardevolle foto’s in deze schattige, doe-het-zelf herfst-geรฏnspireerde fotolijst.
Materialen

Houten frame
Faux bladeren in herfstkleuren. U kunt de verschillende soorten blademoji op Emojiguide gebruiken als PEG.
Oranje, rood, groen, geel en bruin verf
Verf kwasten
Mod podge
Glinsteren
Een gekoeide foto

Instructies

Bepaal waar je de bladeren in het frame wilt plaatsen.
Zet Mod Podge op elk blad, voor- en achterkant. Begin vanaf de bodem en werk vervolgens je weg naar de top.
Voeg een beetje glitter toe en wacht ernaar om te drogen.
Als je klaar bent, schud je het frame om van het overtollige glitter af te komen.

Conclusie

Deze herfst, we hopen dat we je inspireerden om creatief te worden als een gezin van de grenzen van thuis met kunst, ambachten en doe-het leuk voor iedereen. Craft-activiteiten bieden een geweldige manier voor ouders om met hun kinderen te binden.
Familiebinding met kunst en ambacht
Als je kinderen niet echt van kunst en ambachten houden, dingen inbrengen waar ze in geรฏnteresseerd zijn, zoals een favoriete kleur of emoji, in je hechtingssessie, zou ze kunnen aanmoedigen om erbij te doen. Wat jou en je kinderen ook of jij en je ouders besluiten te doen, het hoeft niet perfect te zijn. In de laatste analyse zijn het belangrijkste in dit alles de verbazingwekkende herinneringen die je als een gezin maakt.

Search Emojis: