Vier ๐Ÿพ Thanksgiving online met de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji: leuke ideeรซn en activiteiten te maken met familie en vrienden ๐Ÿ

In een paar weken zal het Thanksgiving zijn – die tijd van het jaar waarin familie en vrienden zich rond het eettafel verzamelen om te eten, te drinken en dank je wel voor de geweldige dingen in hun leven. Helaas zal Thanksgiving dit jaar heel anders uitzien voor de meeste huishoudens, vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie.

Virtual Thanksgiving

Op dit moment is er niet veel, we kunnen doen aan de staat dat we in – ambtenaren en medische experts zijn consequent waarschuwen dat mensen geen grote, familiebijeenkomsten hebben gehouden. Dit betekent dat als je familie en vrienden hebt verspreid over het hele land, en ze meestal naar je plaats komen om Thanksgiving te vieren, een virtueel vakantiegebied, met meerdere optredens van de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji in je chatbox, zal waarschijnlijk je beste optie zijn.
We weten het, we weten niets dat de mensen van wie je houdt, in het vlees, maar het is wat het is. Zolang er een virus is, moeten we bestellingen volgen en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen nemen.

Partijplanning

Maar we moeten niets laten, zelfs niet een pandemie, onze vakantie geest dempen! Trouwens, er is een oplossing voor iedereen – we kunnen virtuele evenementen houden! Bij het goed gepland kan een virtueel vakantiefeest heel leuk zijn! Online evenementen helpen bij het handhaven van sterke en natuurlijke verbindingen met vrienden en geliefden die u normaal niet ziet vanwege fysieke of sociale afstand. Bovendien helpen virtuele evenementen een gevoel van normaliteit en een gevoel van leven vol leven, zelfs wanneer vieringen door verschillende formaten moeten plaatsvinden.
Immers is immers gezegd en gedaan, als de gedachte van het hosten van een virtuele Thanksgiving-feest nog steeds een beetje ineenringen, kunnen we misschien helpen door een paar tips met u te delen. Lees verder om te ontdekken hoe u een Virtual Holiday-bijeenkomst zo aangenaam mogelijk maakt.

Krijg een gastheer
Voor een virtuele gebeurtenis om soepel te verlopen, moet je een emcee hebben. Hij of zij zal de toon van het evenement instellen, en zal er ook zijn om ervoor te zorgen dat er soepele overgangen zijn tussen verschillende segmenten van het programma.
Wie krijg je als je gastheer? Als iemand in uw gezin extra- of spraakzaam is, willen ze waarschijnlijk de EMCE van het evenement zijn. Of, u kunt verschillende familieleden hebben, het begin, het midden en het einde van de affaire, zodat iedereen kan deelnemen.
Laten we het onder ogen zien: niet iedereen in je familie is als tech-savvy als jij. Dat gezegd hebbende, als je de hele nacht niet wilt doorbrengen met het geven van je oudere tante of oom om de zoomknop te dempen, denken we dat je waarschijnlijk een technische kapitein moet toewijzen. Hij of zij zal uw niet-zo-techie-familieleden leren hoe u Zoom, Google Hangout wilt gebruiken, of welke chat-app u ook gebruikt, een dag of twee vรณรณr het evenement.
De technische persoon moet worden toegewezen om alle technische problemen op de dag van het evenement te repareren. Je zou geen ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji of ๐Ÿ esdoornblad willen verschijnen om uit het niets te verschijnen, de stroom van het evenement te verstoren, of met de internetverbinding om plotseling af te sluiten.
In het geval dat gebeurt, heb je al iemand om het voor je uit te zoeken. De technische kapitein is ook toegewezen om de koppeling en het wachtwoord naar de virtuele ruimte te e-mailen naar alle aanwezigen 30 minuten voorafgaand aan het evenement.

Houd het kort en lief
Start- en eindtijden van tevoren instellen zodat de dingen niet slepen. Als de uitnodiging zegt dat het evenement van 19.00 uur tot 20.00 uur zal zijn, probeer dan niet verder te gaan. Houd het ook korter dan een traditionele Thanksgiving-bijeenkomst. De aandachtsspannen van mensen kunnen na een uur verdund worden. Je inspanning zal gaan verspillen als mensen ophouden met het betalen van aandacht! Zelfs als u uw computerscherm vult met een ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji!

Vergeet niet te versieren

Zelfs als niemand erover komt, vergeet het decor niet! Je tafel instellen, een paar bloemen en ballonnen plaatsen, of een schattige ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji als onderdeel van je virtuele achtergrond, zal je zeker in de vakantiegeest brengen. Als je klaar bent, kun je laten zien wat je hebt gemaakt aan je familieleden tijdens de daadwerkelijke Thanksgiving Virtual Shindig.
Een andere manier om een โ€‹โ€‹feestelijk gevoel toe te voegen aan je virtuele feest is om items te mailen naar je gasten dagen vรณรณr het evenement. Waarom stuur je ze niet een fles ๐Ÿพ Champagne, je kunt allemaal samenkomen, of aangepaste t-shirts U kunt tegelijkertijd proberen!

Jurk voor de virtuele gelegenheid

Thanksgiving is ook de perfecte tijd om uit je gewaad en joggingbroek te veranderen! Omdat iedereen in hun jammies is geweest, die al maanden van huis te werken, twijfelen we dat iemand het niet eens is. Of je kunt je vakantie opspringen en in stijl vieren met een leuk kostuumfeestje! Jaren geleden verkleedden mensen in kostuums voor Thanksgiving, dus waarom zou je die traditie niet terugbrengen?
Creรซer dit jaar een klassieke Thanksgiving-look – kleed je aan als een pelgrim man, vrouw, Indiaas of Turkije! Als je je eigen kostuum wilt maken, waarom niet de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji gebruiken als een peg of patroon.

Maak maaltijd plezier

Samen eten is een cruciaal onderdeel van de Thanksgiving-viering. Maar eten voor het computerscherm kan na een tijdje saai worden. Gelukkig zijn er een paar manieren om dingen op te pakken, zoals het vragen van je gasten om een โ€‹โ€‹traditioneel familierecept te vinden?
Zodra ze klaar zijn, kunnen je gasten namen van een hoed tekenen, zodat elke persoon eindigt met een ander recept om te maken. Op de zoomgesprek kan iedereen praten over wat ze hebben gemaakt, hoe het bleek, en waarom het hen zo erg herinnert aan Thanksgiving!

Waarom krijg je geen handtekeningcocktail om daarmee mee te gaan? Dagen voor het evenement kan de feesthost een kenmerkend drankrecept sturen voor iedereen om zelfstandig te maken. Voor de toast kan iedereen praten over waar ze dankbaar voor zijn, de zegeningen die ze dit jaar hebben ontvangen. U kunt ook een familielid toewijzen om het verhaal achter de eerste Thanksgiving te delen.

Zeg kaas!

Vergeet niet om een โ€‹โ€‹leuke familiefoto te maken! Zorg ervoor dat het een aardige is, een die jullie allemaal zal laten lachen als je er in de komende jaren terugkijkt. Je kunt dit voor het einde van je evenement doen, om dingen op een hoge en gelukkige noot af te maken. Je kunt zelfs een leuke Thanksgiving emoji gebruiken als je fotolijst – zoals de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji.

Leef het op, leef

Het bekijken van feesten zijn een geweldige manier om samen familie en vrienden te brengen, vooral tijdens een vakantie zoals Thanksgiving. Als jij en je familie houden van de Macy’s Day-parade samen te kijken, waarom niet een kijkfeest houden tijdens je online evenement? Je hoeft de hele show niet te bekijken, als het te lang is, misschien alleen de hoogtepunten, of de zeer verwachte onderdelen.

Coole wedstrijden

Niets brengt mensen bij elkaar, zoals een wedstrijd, dus waarom zou je tijdens je feest geen paar online wedstrijden vasthouden? Een van de beste spellen om online te spelen is een speurtocht. Het is erg interactief – iedereen loopt rond het huis, op zoek naar 15 tot 20 items – en het team komt het dichtst bij het verzamelen van al die items wint!
Hier is nog een leuke en eenvoudige manier om je viering nog feestelijker te maken – match de items waarnaar u op zoek bent met het thema van het evenement. Het thema van de jacht kan bijvoorbeeld dingen zijn waar we dankbaar voor dankbaar zijn, zoals een favoriete gadget of snack, enz. Een andere manier om dingen thematisch te houden is om je aanwijzingsblad te versieren met plezier en feestelijke Thanksgiving Emojis als een ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji , ๐ŸŽƒ pompoen emoji, etc.
Een ander leuk spel om te spelen is een Thanksgiving Trivia-spel! Zet de kennis van uw gezin van Thanksgiving naar de test met een reeks vragen en antwoorden. Als je in een creatieve stemming bent, kun je met je eigen Thanksgiving Trivia-kaarten komen en ze voor het feest naar je familie en vrienden sturen.
Terwijl je erbij bent, waarom niet een paar Thanksgiving emojis op de cover of in elke van die kaarten zijn? A ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji, ๐ŸŽƒ Pumpkin Emoji, ๐Ÿ‚ Fallen Leaf Emoji, of ๐Ÿ Maple Leaf – De keuze is van jou!
Pegs nodig? Dan ben je naar de juiste plek gekomen! Emojiguide heeft veel Thanksgiving-gerelateerde emoji’s die zeker het ontwerp van je trivia-kaarten leveren. Je moet er gewoon een kiezen en ermee gaan!
Nu dat we op Emojis zijn, geloof ons wanneer we zeggen, je kunt geen geweldige virtuele gebeurtenis zonder het! Voor veel situaties zijn Emojis geweldig en voegen veel toe aan de virtuele ervaring.
En we zeggen niet alleen dat omdat we van Emojiguide zijn. Of het nu sarcasme, een grap is, of gewoon een simpele boodschap, het is moeilijk om de toon te transporteren en alleen door woorden te voelen. Gelukkig is er een manier om daarom, en het komt in de vorm van emojis!
Neem dit moment, bijvoorbeeld – heb je ooit geprobeerd met iemand met geen enkele emotie? Dat is precies hoe je klinkt wanneer je geen symbolen online gebruikt. Stel je nu voor dat je dat doet in het midden van een gigantisch feestje? Ongemakkelijk, toch? Is het niet geweldig dat er emoji’s zijn die niet alleen helpen om zichzelf online uit te drukken, ze passen ook in een bepaald thema?
Er zijn bijvoorbeeld veel leuke, Thanksgiving-gerelateerde emoji’s om uit te kiezen, en om in uw aankomende virtuele samenkomst op te nemen. Om te beginnen, laten we er een paar hieronder gaan.

Happy and Fun Thanksgiving Emoji-lijst
Turkije Emoji

De ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji toont een kalkoen, een enorme binnenlandse vogel met een donkerbruin lichaam, roze of blauwe kop, en een witfelijke pluim. Kalkoenen hebben een handtekening “Gobble-Gobble Sound”, een luid en snel gorgelend geluid. Deze Emoji wordt vaak gebruikt in de context van Thanksgiving omdat geroosterde Turkije traditioneel de Main Thanksgiving Day-maaltijd is.
Hoe de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji te gebruiken:
– Ik ben zo opgewonden om ๐Ÿฆƒ op Thanksgiving te koken, ik ben al op zoek naar recepten van Turkije online!
– Iedereen houdt van Turkije, maar ik kan niet alleen ๐Ÿฆƒ eten, ik vind het te flauw. Ik moet er saus bovenop zetten.

Taart emoji

De ๐Ÿฅง Pie Emoji toont een afbeelding van een taart op een pan. Op Google- en Twitter-platforms wordt alleen een stukje van deze taart weergegeven. Taart is een gebakken gerecht met een gebakkorst. Het wordt bereid in een gebak omzoomde pan en gevuld met fruit, vlees of pudding. Sommige mensen zetten ook dezelfde vulling bovenop de taarten die ze bakken.
Pies worden meestal gebruikt in gesprekken over desserts en in onderwerpen met betrekking tot Thanksgiving. Waarom Thanksgiving? Pumpkin taart is wat de meeste Amerikanen hebben voor dessert op Thanksgiving Day. Het is een Thanksgiving Day-traditie. Als je wilt laten zien welke smaak van taart je eet, verlangen, of momenteel bakken, een fruit emoji vรณรณr de ๐Ÿฅง taartemoji plaatsen.
Hoe de ๐Ÿฅง taartemoji te gebruiken:
– Ik heb geen zoetekauw, maar om een โ€‹โ€‹of andere reden geniet ik van het eten van pompoen ๐Ÿฅง op Thanksgiving.
– Je moet mijn moeders ๐Ÿ“๐Ÿฅง proberen, het is om voor te sterven!

Gevouwen handen emoji

De ๐Ÿ™ Gevouwen handen Emoji is een van de meest krachtigste symbolen online. Deze emoji toont twee handen in een bidpositie.
In de Japanse cultuur betekent de ๐Ÿ™ gevouwen handen emoji “alsjeblieft” of “dank u.” Als je ‘bedankt’ wilt zeggen zonder het uit te spannen, is het beste symbool om te gebruiken de ๐Ÿ™ gevouwen handen emoji. Sommige mensen gebruiken het als een symbool om te bidden. Als je iemand wilt vertellen dat je voor hen bidt, moet je deze emoji gebruiken, en ze krijgen de foto.
Hoe de ๐Ÿ™ gevouwen handen emoji te gebruiken:
– Elke Thanksgiving, voordat we eten, vertellen we iedereen wat we dankbaar zijn voor ๐Ÿ™ Doe je hetzelfde in je huis?
– Ik weet dat dit jaar voor niemand gemakkelijk was geweest, maar het is vooral moeilijk voor je geweest omdat je dit jaar je baan kwijt bent. Ik ben binnenkort een nieuwe.

Kwijlen gezicht emoji

Het ๐Ÿคค kwijlende gezicht Emoji toont een gezicht met gelukkige gesloten ogen en verhoogde wenkbrauwen op de meeste platforms en speeksel die van een hoek van zijn open lachende mond kwijlen.
De Emoji wordt meestal gebruikt om een โ€‹โ€‹overheerlijke maaltijd te beschrijven, zoals degene die je zou hebben op Thanksgiving Day! TV- en filmproducenten gebruiken het ook in verschillende cartoons en geanimeerde films en tv-serie om lust tegen iemand aantrekkelijk te tonen.
Hoe het ๐Ÿคค kwijlende gezicht Emoji te gebruiken:
– Ik kan niet wachten op Thanksgiving-diner vanavond! Ik had een glimp op het menu dat mijn moeder was voorbereid, en het maakt me kwijlen! ๐Ÿคค
– Denken aan al het eten dat ik vanavond zal doen, maakt me al ๐Ÿคค

Huis emoji

De ๐Ÿ  House Emoji toont een huis, een gebouw voor menselijke bewoning, met een deur, ramen en een driehoekig dak. Sommige platforms tonen een schoorsteen op het dak van het huis.
Je ziet meestal de ๐Ÿ  House Emoji in e-mails en sociale media-berichten over huizen, gebouwen en andere woonruimtes.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ  House Emoji:
– Ik ben blij dat mijn broer zich bij onze virtuele Thanksgiving-partij deelneemt. Hij woont in een andere staat. Hij was gepland om ๐Ÿ  te komen en met ons te vieren, maar hij kan het niet, vanwege de pandemie.
– Ik ben op zoveel plaatsen geweest, ik heb zoveel dingen gezien, maar niets zal ooit in de buurt komen van het gevoel dat je krijgt wanneer je komt ๐Ÿ 

Vork en mes met plaat emoji

De ๐Ÿฝ๏ธ vork en mes met plaat Emoji is een beeld van een witte plaat met een vork en een mes. Het mes bevindt zich aan de rechterkant, terwijl de vork aan de linkerkant is.
Mensen gebruiken vaak het symbool in gesprekken over eten en dineren. Je kunt de ๐Ÿฝ๏ธ vork en mes plaatsen met plaat Emoji, en de ๐Ÿฆƒ Turkije Emoji om te laten zien dat je Turkije hebt voor Thanksgiving!
Hoe de ๐Ÿฝ๏ธ vork en mes met plaat emoji te gebruiken:
– Ik vroeg mijn vijf jaar oude dochter om de tafel voor Thanksgiving in te stellen. Ze legde de ๐Ÿฝ๏ธ op de juiste plaatsen, zonder mijn hulp! Ik ben zo trots op haar!
– Elk jaar trekken we onze noritake ๐Ÿฝ๏ธ voor Thanksgiving-diner uit. Het is een van de duurste eetzetters in de wereld!

Fles met knallende kurkemoji

De ๐Ÿพ Champagne Emoji of de ๐Ÿพ-fles met popping Cork Emoji toont een drankfles met zijn kurk bijna popping en wat drank die uitstraalt. Het wordt gezien als een feestgebaar.
Wanneer je iemand wilt vieren, of iets onlines, laat zien dat je met hen viert door de ๐Ÿพ-fles te plaatsen met Popping Cork Emoji. Je ziet het symbool op verschillende feestelijke gelegenheden, gelegenheden zoals oudejaarsavond, Kerstmis en Thanksgiving!
Hoe de ๐Ÿพ-fles te gebruiken met Popping Cork Emoji:
– Tijdens Thanksgiving, wij ๐Ÿพ een fles Pol Roger, de officiรซle champagne van Prins William en Kate’s bruiloft omdat we willen vieren als een koninklijke.
– Mijn vader ๐Ÿพ Zijn Bollinger Champagne tijdens Thanksgiving omdat het de favoriete champagne van James Bond is. Hij voelt als een Britse geheime serviceagent wanneer hij het drinkt!

Esdoornblad emoji

Het ๐Ÿ Maple Leaf Emoji is een foto van een blad van de esdoorn. Het heeft vijf puntige segmenten en is roodachtig oranje. Dit blad staat bekend om zijn unieke vorm, waardoor het onmogelijk is om het te verwarren met een ander blad.
Je ziet waarschijnlijk het ๐Ÿ esdoornblad Emoji in inhoud met betrekking tot bomen, bladeren, natuur en val. Het is opgenomen in onze lijst met Thanksgiving Emoji’s omdat Thanksgiving in de herfst gebeurt.
Hoe het ๐Ÿ Maple Leaf Emoji te gebruiken:
– Op Thanksgiving Day heb ik meestal pannenkoeken met ๐Ÿ siroop voor het ontbijt, en niets anders voor het avondeten, dus mijn buik is klaar voor Thanksgiving-diner!
– Ik hou van de herfst, ik hou ervan als bomen overgaan in hun herfstkleuren, en ๐Ÿ vallen op de grond.

Warme drank emoji

De โ˜• kop koffie emoji of โ˜• warme drank emoji is een afbeelding van een witte beker met een stomende warme drank. Soms wordt de beker geleverd met een schotel. Je zult waarschijnlijk de โ˜•hot-drank Emoji zien in onderwerpen over drankjes en warme dranken zoals koffie, thee en warme chocolademelk.
Hoe de โ˜• warme drank emoji te gebruiken:
– Na elk Thanksgiving-diner neem ik plaats bij de open haard, met een โ˜• om me op te warmen. Doe je ook hetzelfde?
– Ik denk dat ik immuun ben voor cafeรฏne. Ik neem twee kopjes โ˜• in de ochtend, nog twee kopjes gedurende de dag, maar ik slaap nog steeds om 20.00 uur!

Vlag Emoji van de Verenigde Staten

De ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Vlag van de Verenigde Staten Emoji is een afbeelding van de vlag van de Verenigde Staten, een vlag met dertien wisselende rode en witte horizontale strepen. In de linkerbovenhoek van de vlag zitten 50 witte sterren in een blauwe rechthoek.
Je ziet deze emoji in gesprekken over vlaggen en over de Verenigde Staten van Amerika. Deze Emoji behoort tot onze lijst omdat Thanksgiving een Amerikaanse vakantie is.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Verenigde Staten Vlag Emoji:
– Toen ik het verhaal achter Thanksgiving lees, maakte het me trots om een โ€‹โ€‹Amerikaan te zijn ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ
– Ben ik de enige die de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ vasthoudt tijdens het kijken naar International Beauty Pageants in haar woonkamer?

Conclusie

Waarom vieren we Thanksgiving? Wanneer we nadenken over Thanksgiving, denken we aan eten, familie en vrienden – en daar is niets mis mee. We Centreer Moderne Thanksgiving-vieringen op hoeveel we kunnen eten, hoeveel we kunnen uitgeven, enz. Laten we echter niet vergeten waar Thanksgiving echt over is.

Het verhaal achter Thanksgiving

Meer dan alleen het eten, en de festiviteiten (virtueel of anderszins), wanneer we Thanksgiving vieren, we herdenken en herdenken de viering van de Mayflower Pelgrims aan de kust van Massachusetts in 1621. De pelgrims hadden een Thanksgiving-maaltijd toen om dank aan de Indianen die hen hebben geleerd om te vissen en boerderij, waardoor ze van de uithongering worden bespaard. Zonder de Indianen zouden de pelgrims zijn gestorven.

Thanksgiving in ons hart
Heb je je eigen versie van Indianen in je leven? Mensen die je onderweg hebben geholpen? Familie en vrienden die je hebben aangemoedigd, inspireerden je, en maakten je een beter persoon? Waarom gebruiken we deze tijd van plezier, ontspanning en viering niet om die speciale mensen in je leven ook te bedanken? Minus het eten, de frame en festiviteiten, is niet waar Thanksgiving echt over is?
Heb je genoten van ons verhaal over Thanksgiving Emojis? Als je denkt dat we iets moeten opnemen, laat het ons dan weten! Deel uw opmerkingen over het artikel, of op iets anders dat u op Emojiguiide.com leest, via ons gedeelte Contacteer ons. We zouden graag van je horen!

Search Emojis: