Vijf Emojis Apple moet veranderen in iOS 10

Kortom, iedereen beschouwt de emoji’s van Apple om de ‘officiële’ te zijn als er een misverstand is – zo veel, zodat zelfs concurrenten hun versies hebben veranderd om meer in de loop van de tijd te lijken op Apple.
In Android Nougat, bijvoorbeeld, kiest Google om zijn danseremoji van een amorfe klodder in een mens-vormige dame te veranderen, net als Apple.
Microsoft deed iets vergelijkbaar toen het de Boring Information Desk Person Emoji voor Apple’s Sassier-versie heeft laten vallen.

Er is zoveel ruimte voor verwarring tussen platforms, en de inconsistentie tussen Android, iOS en zelfs verschillende fabrikanten van telefoons zoals Samsung en LG maken het nog erger.
Wij hebben allemaal een emoji gestuurd naar iemand die denkt dat het één ding betekende – grimassen of een knuffel – alleen om mensen ons te laten vragen waarom we die emoji hebben gestuurd en als er iets mis is.
Maar zelfs Apple krijgt het niet altijd goed. Hier is de vijf emoji’s die we denken dat het bedrijf zou moeten veranderen wanneer iOS 10 dit jaar uitkomt – om ons allemaal te helpen bij het hebben van zoveel misverstanden.

🤗 Knuffelen gezicht
Ik had geen idee dat deze Emoji moest worden weergegeven totdat ik daadwerkelijk ging onderzoeken welke emoji’s het meest verwarrend waren.

Het is niet logisch dat de handen naar buiten gezicht zijn – dit gebeurt ook op andere platforms.
Zoals het nu is … het lijkt gewoon op jazzhanden.
De Emoji One-versie impliceert veel beter knuffelen, omdat de handpalmen naar binnen staan:

😕 Verward gezicht
Ik ben de hele tijd in de war … over deze emoji. De versie van Apple toont een milde teleurstelling, of misschien verwarring, maar het communiceert niet echt veel buiten.

Microsoft en Google doen hier een veel betere baan, waardoor de mond een meer definitief verward gevoel geeft. Mijn ultieme favoriet is de bizarre optie van Mozilla, maar die er echt verdomd kijkt.

Ironisch genoeg zou ik veel vaker worden gebruikt om het duizelingwekkende gezicht emoji te gebruiken voor verwarring, ook al is het volledig niet gerelateerd, wat ons naar onze volgende winnaar brengt.
😵 Dizzy Face
Wist je dat er een duizelingwekkende emoji is? Ik ook niet.
Apple’s Emoji voor duizelig gezicht impliceert het is meer geschokt of verrast dan overweldigd of duizelig – ondertussen, Google, Microsoft, Facebook en anderen gebruiken cirkelvormige ogen om de emotie veel beter te relaiseren.

Geen van de Emoji die op een platform wordt gebruikt, gebruikt eigenlijk het [duizelingwekkende symbool] en nog erger, de emoji op iOS ziet er ongelooflijk vergelijkbaar met het verbaasde gezicht, dat bijna precies dezelfde kunst gebruikt. Whops – Tijd voor een nieuwe likje verf.
😁 Grijnzend gezicht met lachende ogen
Apple’s versie van deze Emoji impliceert anticipatie of grimassen, maar over het bestuur is de versie van elke andere bedrijf meer als een glimlach dan iets anders.

Deze zorgt ervoor dat ik eindeloze verwarring, vooral wanneer ik Android-vrienden sms’en … en niemand begrijpt het echt wat het eigenlijk betekent.

💆 Gezichtsmassage
Ik dacht altijd dat deze de hoofdmassage Emoji werd genoemd, maar het is eigenlijk helemaal het tegenovergestelde – een gezichtsmassage.

Degene die ik leuk vind, is de nieuwe versie van Facebook – het laat zien dat een dame een gezichtsmassage krijgt met haar haar omhoog en komkommers in haar ogen, in plaats van een flauw emoji met weinig detail.
Nog iets anders?
Hebben we iets gemist? Is er een emoji die je meer irriteert dan die die we hier hebben vermeld? Tweet ons @!

Search Emojis: