Vlaggen voor Engeland, Schotland, Wales, meer

Een methode voor het bijwerken van de Unicode-standaard om nieuwe Emoji-vlagtypen mogelijk te maken, is door het Unicode Consortium vrijgegeven.
Als deze opbrengst, zou het Engeland, Schotland en Wales toestaan ​​om hun eigen Emoji-vlaggen te hebben; Naast de Amerikaanse staten (zoals Texas of Californië), de Verenigde Naties en andere regio’s over de hele wereld die om de ene of andere reden geen emoji-vlag onder de huidige regelingen krijgen.

De voorgestelde details suggereren de combinatie van de zwaaiende witte vlag Emoji van Unicode 7 als voor dit nieuwe type vlaggen. Dit zal worden verbonden met extra tekens die letters of cijfers vertegenwoordigen voor regio en subregio. Bijvoorbeeld GB-SCT voor Schotland, of US-TX voor Texas.

Platformverkopers zoals Apple, Google of Microsoft zijn vrij om te kiezen en kiezen welke regio vlaggen om te ondersteunen, gebaseerd op factoren zoals populatie, frequentie van gebruik of populariteit van verzoeken.
Systemen zonder ondersteuning voor dit nieuwe type subregio-vlaggen zouden de zwaaiende witte vlag in een gestippelde rechthoek tonen, met de relevante karakters die het volgen.
Dit is vergelijkbaar met de huidige implementatie van reguliere EMOJI-vlaggen die de landcode van twee letters weergeven wanneer een vlag niet kan worden weergegeven.

Alle sappige details van dit voorstel zijn te vinden in PRI # 299. Openbare feedback wordt op dit voorstel gezocht.
** UPDATE: Dit voorstel is door uts 52 Emoji-mechanismen voor aangepast emoji-gedrag. **

Search Emojis: