Waarom er geen zwarte familie emojis zijn

Een vraag die online wordt gevraagd, is waarom er geen emoji’s zijn voor zwarte families. Steeds, afgezien van roodharigen, zijn Emojis voor zwarte gezinnen enkele van de meest gevraagde gebruikers.
Er zijn zoveel Emoji-keuzes – inclusief gezinnen met twee vrouwelijke ouders, twee mannelijke ouders en alleenstaande ouders.
Zou het zo moeilijk zijn om een ​​paar zwarte families toe te voegen? Of gezinnen met niet-witte huidtinten?

De eerste factor om op te merken is dat er ook geen familie-emoji’s zijn. Tenminste niet op iOS of Android.
Wanneer u naar het meeste Emoji-toetsenbord kijkt, wat u ziet, is een verzameling gezinnen, wat emoji-spreek is voor de weergave van een neutrale of “niet-menselijke” huidtint.

Het probleem stelt in de eerste plaats terug naar de implementaties van de huidtoon. Mensen willen vertegenwoordigd zijn op hun Emoji-toetsenbord – maar ongeacht welke opties beschikbaar zijn, er is altijd een standaardinstelling.
Het hielp waarschijnlijk niet dat een bepaalde cartoonfamilie het geval is dat geel niet echt neutraal is. In de wereld van de Simpsons, geel wit.

De kwestie van standaardinstellingen voor een moment opzij zetten; Andere emojis hebben allemaal een keuze aan huidtinten. Waarom niet de families?
Het antwoord is dat Black Family Emojis zijn.
Unicode ondersteunt de reeksen die nodig zijn om Emoji-gezinnen te maken met elke combinatie van mensen of huidtinten.
In 2016 gebruikte Microsoft deze zwj-sequenties om witte gezinnen, zwarte gezinnen en allerlei soorten variaties tussen te maken in een update naar Windows 10.

Op het moment van schrijven zijn deze diverse familie Emojis niet beschikbaar op elk ander platform dan Windows.
Waarom niet?
Gezinnen zijn divers
Ervan uitgaande dat een bedrijf zoals Apple of Google ondersteuning wilde toevoegen voor huidtinten voor gezinnen, is het eerlijk om te zeggen dat ze dit niet willen beperken tot slechts één of twee van de beschikbare huidtinten.
In totaal ondersteunt Unicode een standaard huidtoon en vijf variaties. Minimaal zou elk van deze moeten worden ondersteund.
Het kan dan een vreemde stap zijn om te vereisen dat elke familie bestaan ​​uit mensen die dezelfde huidtint delen.

Als Microsoft ontdekte bij het toevoegen van huidtoonsteun aan Emoji-gezinnen in 2016, het verschaffen van de vereiste combinaties, zodat elk gezinslid een huidtoon kan hebben gelijk aan veel nieuwe emoji’s.
De tally voor Windows was nieuwe emoji’s toen elke familie-combinatie in aanmerking werd genomen.
Probeer passen op je Emoji-toetsenbord!

Antwoorden
Dus wat zijn de antwoorden dan?
Ten eerste, Kudos naar Microsoft voor het pogingen van dit. Hun vector lettertype-technologie maakt gelaagdheid van verschillende afbeeldingen als deze, waardoor ze meer wettelijk zijn dan lettertypen die bitmapafbeeldingen gebruiken.
Is het antwoord voor verkopers om een ​​van mogelijke familie-emoji’s te ondersteunen? Zo ja, welke zouden moeten worden ondersteund, zou de volgende logische vraag zijn.
En als leveranciers deze mogelijkheden willen laten zien op hun Emoji-toetsenborden, wat zou dan een geschikte gebruikersinterface zijn om dit te doen?

Moeten leveranciers een instellingenpaneel hebben om uw gewenste familie Emojis te kiezen? Of een PICKER-UI om elk familielid afzonderlijk te kiezen? Of moeten ze geel-only blijven?
Tweet ons met uw ideeën over hoe diverse familie Emojis of zou moeten werken.

Search Emojis: