Wanneer verwachten de nieuwe emojis

Met nieuwe emoji’s die zijn vrijgegeven als onderdeel van Unicode 9 vorige week, zijn velen op zoek naar een tijdlijn van wanneer deze beschikbaar zijn op verschillende platforms zoals iOS, Android en Windows.
Als u op zoek bent naar wanneer de nieuwe EMOJIS naar uw apparaat of platform komt, zijn hier de details:

Specifiek laat dit zien wanneer elke leverancier schat dat hun nieuwe Emoji-ondersteuning publiekelijk zal aankomen. Sommige datums zijn schattingen.
Merk op dat deze zijn voor definitieve versies van software. Beta-software- en ontwikkelaarsvoorbeelden worden niet geteld onder deze data.
Giswerk
De meeste data in de bovenstaande afbeelding zijn bevestigd door elk betreffende bedrijf, hoewel ik wat gokwerk moest doen voor data niet openbaar.
Twitter heeft bevestigd aan een vrijlating van juli 2016 voor een bijgewerkte Twemoji-set die Unicode 9 Emojis omvat. Dit moet worden vrijgegeven in de ondersteunde platforms (Twitter.com en Tweetdeck) en naar de Twemoji Open Source Repository.

Google en Microsoft hebben al nieuwe Emoji-ondersteuning in previews van Android en Windows, met publieke releases gepland voor juli of augustus dit jaar.
Op basis van de afgelopen jaren is het veilig om aan te nemen dat Apple zijn EMOJI-ondersteuning in IOS 10 in september-oktober of in iOS 10.1 in oktober-november zal bijwerken. Tegen eind 2016.

De aankondiging van Facebook van hun nieuwe Messenger Emoji in mei vermeld ‘meer dan 1.500 nieuwe emojis’, maar de huidige set op Messenger omvat slechts 1.200. Productmanager voor Messenger Tony Leach zegt dat het doel van zijn team is om Unicode 9 “vrij snel” in te halen.
Samsung is eerder langzamer met zijn Emoji-updates in het verleden, en deze komen mogelijk niet aan tot de lancering van het volgende vlaggenschip Galaxy-model in 2017. Samsung heeft alleen Unicode 8 Emoji-ondersteuning in maart toegevoegd.
Emoji-platforms Emoji One en Emojidex ondersteunen al de nieuwe Emoji-tekens uit Unicode 9.0.

Search Emojis: