Wat betekent de snapchat emojis?

Vorig jaar voegde Snapchat Stillly Emoji naast de namen van je vriend in je voer toe, maar het vertelde niemand wat ze eigenlijk betekenden – we hebben de Emoji-code gebarsten, zodat je niet hoeven af โ€‹โ€‹te vragen wat dit ๐Ÿ˜ eigenlijk betekent.
๐ŸŒŸ gouden ster
Wist je dat je snaps kunt spelen? Veel mensen niet. Maar deze ster betekent dat de persoon in de afgelopen 24 uur je klik opnieuw heeft gespeeld door op en vast te houden om het opnieuw te zien – het moet goed zijn geweest.
๐Ÿ’› Geel hart
Dit is de beste emoji waar je op zou kunnen hopen – je bent de beste vrienden met elkaar, en jullie sturen elkaar allebei de meeste snaps op de lijst van je eigen vriend. Dat is veel snaps!
โค๏ธ rood hart
Oh, snap, neem het naar het volgende niveau – het rode hart betekent hetzelfde als de gele – behalve dat je twee hele weken vast bent geweest zonder een zweet te breken.
๐Ÿ’• Roze harten
Het is serieus met jou, huh? Dat zijn twee hele maanden van het sturen van elkaar snaps meer dan iemand anders op de lijst van je vriend. Je moet echt bffs zijn – er is geen hoger niveau dan dit nu.
๐Ÿ‘ถ Baby
Ahhh, je hebt net vrienden gemaakt met deze persoon – dit zal een week laten zien om je te laten weten dat je net een nieuwe vriend hebt gemaakt.
๐Ÿ˜Ž gezicht met zonnebril
Je bent de beste vrienden met iemand die beste vrienden met een ander van je vrienden is … wat een mondvol. In principe stuurt u veel snaps naar iemand die een vriend veel snaps naartoe stuurt. Mooi hoor.
๐Ÿ˜ฌ Geweldig gezicht
Deze is ongemakkelijk. Je beste Snapchat-vriend is de beste snapchatvriend van iemand anders – je stuurt de meeste snaps naar exact dezelfde persoon die ze doen, in principe vechten voor hun vriendschap.
๐Ÿ˜ Smirking gezicht
Die ongemakkelijk moment waar iemands beste vriend van je snapchat, maar het is geen tweerichtingsstraat. Je krijgt veel snaps van hen, maar je antwoordt niet veel. Misschien is het tijd om terug te klikken?
๐Ÿ˜Š Glimlachend gezicht
Net als beste vrienden, maar niet – je stuurt een ton knoppen naar deze persoon, maar ze zijn niet # 1 … gewoon iemand die je echt leuk vindt. Ik zie deze veel, oeps.
๐Ÿ”ฅ Vuur
Het is aangestoken – je hebt deze persoon per dag een snap gestuurd voor een week, wat een indrukwekkende hoeveelheid toewijding is om die รฉรฉn persoon te snijden. Je krijgt meer vuur, hoe langer het gaat – houd het op!
๐Ÿ’ฏhonderd
WOAH – U hebt 100 dagen aan snaps naar deze persoon op een rij verzonden, wat een indrukwekkende prestatie is. Het verschijnt ook naast het vuur Emoji, gewoon om te laten zien hoe goed je bent: ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ.
โŒ› zandloper
Dit is een waarschuwing – als u nu niet een klap toestuurt, gaat uw streep eindigen. Ga snel op, of je krijgt dat nooit ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ.
๐ŸŽ‚ Verjaardagstaart
Ik heb deze nog nooit in actie gezien, omdat het je vrienden nodig heeft om “verjaardagsfeestje” in de instellingen in te schakelen – maar het doet precies wat je zou verwachten – Herinner je aan de verjaardag van een vriend … wat is wat Facebook is voor.

๐Ÿ‘ป Blader door alle Snapchat Emoji-betekenissen

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Pas ze aan

Ik zal je een geheim inlaten: als je geen van deze emoji’s houdt of denk gewoon dat ze kreupel zijn, kun je een van hen veranderen in wat je wilt!
Het is heel gemakkelijk, ga gewoon naar uw instellingen, dan ‘Aanvullende diensten’ en klik op Beheren. Als je daar bent, kies je ‘Friend Emojis’ en je ziet de betekenis van elke emoji, evenals de optie om het te veranderen in alles wat je wilt.
Andere rare emojis
Misschien heb je op een gegeven moment een beroemd persoon toegevoegd en vervolgens een rare emoji opgemerkt die verschijnt in het gebied van Snapchat verhalen. Dat komt omdat Snapchat nu beroemdheden verifte met behulp van een exclusieve Emoji voor elke.
Er is een hele ton beroemde, zoals ๐Ÿ‘พ voor Joe Jonas, ๐Ÿ’ช voor Arnold Schwarzenegger en ๐ŸŒต voor Jared Leto – misschien als ik op een dag beroemde ben, kan ik ๐Ÿ’ voor mezelf beweren … maar het zal waarschijnlijk ook zijn laat.

Search Emojis: