Wat elk hart Emoji echt betekent

Vragen over Hart Emojis zijn heel gebruikelijk, en dit is heel logisch. Niemand wil beschuldigd worden van het geven van de verkeerde indruk, noch een soort lijn van Emoji bekendheid.
Betekent het blauwe hart platonische liefde en vertegenwoordigt het groene hart jaloezie? Is er een platonisch hart in de mix? Kan een van de rode harten worden beschouwd als meer ‘mannelijk geschikt’ dan een ander type rood hart, zoals beweerd door John Mayer?
Ontdekte net een meer mannelijk geschikte hartemoji. ♥ ️. Van de kaartpakken. Niet zo ❤. 💋- John Mayer (@Johnmayer) 7 april 2017
We zijn hier om je te vertellen dat er geen geheimhartige Emoji-code is om te barsten.
Elk hart heeft subtiele nuances, zowel in hoe het wordt gebruikt en wat dat vertegenwoordigt. Maar intrinstig is elk hart geen gecodeerde betekenis meer dan wat het oog voldoet.
Wat betreft of John Mayer gelijk is aan ongeveer een van de rode harten die mannelijker zijn dan de andere? Laten we eens kijken wat de gegevens ons vertelt.
📊💟 hart populariteit
Terwijl het hart Emojis het hele jaar door populair is, zien ze tijdens de maand februari een bijzondere stijging van het gebruik.
Kijkend naar 20 harten, zien we ze hier in volgorde van populariteit. Gegevens van Twitter gebruiken, is een brede ongelijkheid tussen de meest gebruikte en minst gebruikt hartemoji te zien.

Het meest populaire hart Emoji op Twitter is ❤️ rood hart, gevolgd door 💕 twee harten, 💜 paars hart en 💙 blauw hart. Dit komt grotendeels overeen met andere openbare beschikbare gegevens over harten.
Het minst populaire hart Emoji is 🤎 bruin hart.

❤️ rood hart
💕 twee harten
💜 paars hart
💙 blauw hart
💔 Gebroken hart
💖 Sprankelend hart
♥ ️ Hartpak
💗 Groeiend hart
💛 Geel hart
💓 Hart verslaan
💚 groen hart
🤍 wit hart
🖤 ​​zwart hart
💞 Draaiende harten
❣️ Heart Exclamation
💘 Hart met pijl
🧡 oranje hart
💝 Hart met lint
💟 Hartdecoratie
🤎 bruin hart

Andere emojis die harten omvatten zoals 🥰 glimlachend gezicht met harten, 😍 glimlachend gezicht met hart-ogen en vooral 💏 kus en 💑 koppel met hart? Dit zijn allemaal voldoende complex op hun eigen manier, en niet opgenomen in deze analyse.
Waar we ons op willen concentreren zijn de emoji’s die het klassieke hart ideograph hebben als het kernontwerpelement.
🏩 Love Hotel, 💒 Bruiloft en 💌 Love Brief omvatten ook harten, maar zijn hier niet gerangschikt.
💖💝 groep de harten
Groeping van harten op basis van kleur en valentie, vinden we ons met vier categorieën:

Eenvoudige rode harten (❤️ rood hart, ♥ ️ hart pak)
Uitgewerkte harten (b.v. 💖 mousserend hart, 💘 hart met pijl, 💝 hart met lint)
Ander gekleurde harten (b.v. 💜 paars hart, 💙 blauw hart)
Gebroken hart (💔 gebroken hart)

Het is de moeite waard om op te merken dat elk hart er anders uitziet op elk platform. Soms een beetje, soms veel.

Het belangrijkste verschil in uiterlijk heeft betrekking op of de uitgewerkte harten in roze of rood worden getoond.
Er is ook ontwerpkeuzes waar sommige platforms ❤️ rood hart vertonen met een glans en ♥ ️ Heart Pak als een mathart, terwijl anderen elke emoji in Mat tonen.
Met deze Hart Emoji Achtergrond gesorteerd, laten we kijken hoe de harten worden gebruikt.
Gemeenschappelijkheden 🔗🥺
Misschien is de beste manier om inzicht te krijgen in hoe elk van de harten worden gebruikt, is om te bepalen aan welke emoji’s ze worden gebruikt.
Wat we zien is dat eenvoudige rode harten (❤️ ♥ ️) en uitgewerkt (vaak, maar niet altijd roze, dwz 💕💞💓💗💖💘💝❣️) harten worden vaak in dezelfde tweets weergegeven als verschillende smileys, terwijl andere gekleurde harten (🧡 💛💚💙💜🖤🤍🤎) worden vaker samen gebruikt.
In plaats van alleen het inbrengen van een blauw hart, zullen mensen vaak een geel, groen en paars hart volgen.

Sommige andere trends komen hier aan. 🥺 Smeekte gezicht is de meest voorkomende Emoji die naast een hartemoji wordt gevonden. Dit is logisch, omdat deze emoji de afgelopen jaren ongelooflijk populair is geworden. Het kan ook impliceren dat er veel simps is, die je vermeldingen opvullen.
The Heart Emoji die de minste in gebruik is met anderen overlappen? 💔 Gebroken hart. Het staat alleen in droefheid, vaak verschijnen met Emojis Unseen in de topwedstrijden voor een ander hart.
🚶 Persoonlijke wandelen neemt een sombere betekenis op wanneer geserveerd naast een gebroken hart 🚶💔.
De bovenstaande grafiek wordt weergegeven met behulp van Apple Emoji-ontwerpen, die worden weergegeven in de meeste iOS- en MacOS-apps. Voor gebruikers op Android of Windows worden verschillende andere ontwerpen getoond. De individuele EMOJI-tekens worden hieronder weergegeven, wat betekent dat ze zullen verschijnen met het native emoji-lettertype van uw apparaat.
❤️ rood hart: 🥺😭😍😂🥰🙏✨💕😘💙💋😊👩💛💜💚🔥☺️👍🤣
♥ ️ Hartpak: 🥺😍😂✨😭🙏🥰😘🔥🌹💕💙❤️💓😔💜💛💋🙏🏻🖤
❣️ Heart Exclamation: ✨💕😊❤️🥰🥺💖😍💓😆☺️💗💞😭💝! ️🙏💦💘😋
💖 Sprankelend hart: 🥺💕✨😭💗💞💓💘🥰😍💝💜❤️💙😊💛😘💚🙏❣️
💕 Twee harten: ✨🥺😭😊😍🥰💖😆☺️❤️💗💓💞🙏😘💘💦❣️💝👍
💗 Groeiend hart: 🥺💕💖😭✨💞💓💘💜🥰💝💙💛😍❤️💚☺️😊🌸🙏
💓 Hart kloppen: 🥺💞💕✨😭💖💗💘🥰☺️😍💝❤️😊🙏😆💜😌❣️😳
💞 Draaiende harten: 💓💕💖🥺💗💘💝✨😭🥰😍❤️💜😘❣️🙏💙💛💚😊
💘 Hart met pijl: 💖💕💞💗💓🥺💝😭😍❤️✨🥰💙💜💚💛❣️💟💋😘
💝 Hart met lint: 💖💕💞💗💘💓❤️✨💜❣️💙💛🥺😍💚💟🥰🧡😘🖤
💟 Hartdecoratie: 💕💖💞💗💝💓💘💜💙💚💛❤️😍❣️🧡🖤💌🥰🥺😘
💜 Paars Hart: 🥺💙😭💛💚✨❤️😍🧡💗💕💖🥰🖤😊🙏😘💓💞🦋
💙 Blauw hart: 💛💚💜🔥❤️👈💰💪🧡🥺😍⚡🛒👑🙏💗✨🌺🖤😭
💛 Geel hart: 💙💚💜❤️🧡🥺✨🖤💗💖😍💕😭🌻🥰🙏💓💞💘🤍
💚 Groen hart: 💙💛💜❤️🧡🥺💗💖🖤✨😍😭🤍💕🙏🥰💘🇸🇦💞💓
🧡 oranje hart: 💙💛💜💚❤️🖤🥺✨💗💖💕💓🤍💞😭🥰😍💘💝🤎
🤍 Wit Hart: 🥺💙🖤✨💚❤️😭💜💛🧡🥰❕🙏🤎💗💖💕🦋💓☺️
🖤 ​​Black Heart: ❤️💛🥺💙💜🤍💚🧡✨💗😍💖🔥💕🥰😭🙏 ♥ ️💞💓
🤎 Bruin hart: 🤍💛🧡💚💙💜🖤❤️💖🥺💗💕💓💞💘💝👇😢❣️✨
💔 Gebroken hart: 😭😂😔🥺🙂😢🌚🤦😞😩🙏🚶☹️😹😪❤️😥🤦🏻😣🚶🏻
Dit immens kleurrijke raster geeft ons de grote foto. Je kunt bijna wat elk hart vertegenwoordigt door te kijken naar welk Emoji’s het naast wordt gebruikt.
Als u op zoek bent om erachter te komen hoe deze harten worden gebruikt, is dit een nuttige start.
Maar om de betekenis van elke emoji echt te begrijpen, hebben we meer details nodig. Het zit in de details waar elk hart een verhaal vertelt.
Rood hart ❤️
❤️ Rood hart is het populairste hart, door een lange opname. In feite is ❤️ rood hart de vierde populairste van alle emojis die op Twitter wordt gebruikt in 2020.
Dit hart verschijnt in 8 van elke 1.000 tweets gedurende het hele jaar en verschijnt meer dan twee keer zo vaak als 💕 twee harten, het volgende meest populaire hartemoji in ons monster van tweets.
Bij het bekijken van de top 200 N-gram die naast een monster van meer dan 1,6 miljoen Engelse taal tweets gebruikt, zien we veel termen die men kan verwachten te zien naast het meest populaire hartemoji over de hele wereld. Deze omvatten uitdrukkingen van:

Affectie (bijvoorbeeld “liefde”; “ily”)
Dankbaarheid (bijvoorbeeld “bedankt”; “bedankt”)
Waardering (b.v. “mooi”)
Andere positieve emotionele uitdrukking (bijvoorbeeld “gelukkig”; “Goed”; “Geweldig”)

We kunnen ook zien dat ❤️ rood hart een populaire emoji is om naast verjaardagswensen te plaatsen (“verjaardag” is het vierde meest voorkomende woord dat moet worden gebruikt met deze emoji).

Bij het kijken naar de top 10 Emojis van 2020 (😂😭🥺🤣✨😍🙏🥰😊), worden bijna allemaal gevonden naast ❤️ rood hart. Populaire emojis worden meestal gebruikt in positieve emotionele contexten en worden vaak in combinatie gebruikt.
❤️ Rood hart moet worden beschouwd als de benchmark waartegen we alle andere harten moeten vergelijken.
Hart pak ♥ ️
♥ ️ Hartpak is bedoeld om in een zeer specifieke context te worden vertegenwoordigd: het rode hartkleding van de Franse speelkaarten. Als zodanig wordt het over het algemeen weergegeven naast het ♣ ️-clubpak, ♦ ️ Diamond-pak en ♠ ️ Spade-pak op Emoji-toetsenborden en pickerinterfaces.
♥ ️ Hartpak wordt getoond in een apart deel van het Emoji-toetsenbord op telefoons van Apple en Samsung, die van invloed kan zijn op hoe vaak het wordt gebruikt.
Dit is niet het geval op de pixel en andere Android-apparaten met behulp van Gboard of het APP-toetsenbord van Android-berichten [^ 99]. Voor die telefoons is het ♥ ️ hartpak Emoji te vinden op twee locaties: eenmaal met de rest van de harten, en het is ook te vinden naast de kaartpakken.

Vanuit een puur visueel standpunt lijkt ♥ ️ Hartpak het meest op het ❤️ Rood hart over Emoji Vendor-ontwerpen, vaak alleen gedistribueerd door een diepere schaduw van rood te zijn, of met een mat uiterlijk in plaats van een glanzend ontwerp.
Bij het rechtstreeks vergelijking van de N-GRAM’s die het meest geassocieerd zijn met ♥ ️ hartpak in ons monster, kunnen we zien dat 92,5% wordt gedeeld met ❤️ rood hart: het hoogste onder ons monster.

Rode harten betekenen romantiek 🌹💋 maar niet altijd ❤️ ♥ ️
We kunnen zien dat 💋 kusmerk alleen verschijnt in de top 20 van ❤️ rood hart, ♥ ️ hartpak. Het enige andere hart om 💋 kisserteken op te nemen in de top 20 gerelateerde emojis is 💘 hart met pijl.
Nog een romantisch gekoppelde emoji, de 🌹 Rose, wordt ook vaak gevonden in tweets met ♥ ️ hartpak. Dat is niet het geval voor een ander hart Emoji.
Wat we zien is dat het ❤️ rode hart en ♥ ️ hartkostuum waarschijnlijker worden gebruikt om romantiek, flirt en verlangen te brengen in vergelijking met andere harten.
Dit komt misschien niet als een verrassing, maar het voelt zich goed om data te hebben die die gevoelens back-uppen.
Uitgewerkte harten 💖💘💝 Ga met sparkles ✨
Vaak aangeduid als ‘The Pink Hearts’ (ondanks niet roze op alle platforms), deze hebben een aantal extra ontwerp bloeien, zijn dat een boog, sommige fonkelingen of een extra hart.
Gekleurd rood binnen de Twemoji-set, deze zijn roze op de meeste andere platforms, die zich nog verder onderscheiden van het ❤️ rode hart.
💕 Twee harten is het op één na populairste hart Emoji op Twitter, en bevat 91,5% van dezelfde N-gram als ❤️ rood hart.
Een context waarbij men de 💕 twee harten kan gebruiken Emoji is behoorlijk uitwisselbaar met ❤️ rood hart. Er is iets minder overlap dan met ♥ ️ hartpak.

💕 Twee harten hebben vaak esthetisch gebruik; Commentaar op de inhoud van een afbeelding of een andere Tweet (“Art”) of de aandacht vestigen op een call-to-action binnen een tweet (“korting”, “Code”).
Deze interpretatie wordt ook beloond door de aanwezigheid van ✨ Sparkles als de Emoji die het meest wordt aangetroffen in tweets met 💕 twee harten.

Zoals besproken in onze recente analyse van Emoji-gebruik op Tiktok, wordt ✨ Sparkles gebruikt om ✨emphasis✨ te geven om tekst te geven, maar wordt ook gebruikt om een ​​gevoel van opwinding of bewondering te injecteren.
Hoewel het goed gedocumenteerd is dat emoji’s worden gebruikt om het sentiment uit te drukken, worden ze vaak gebruikt om een ​​decoratief element aan berichten toe te voegen. Dit biedt een speelse kunstenaarschap die afwezig zou zijn in een bericht, tenzij andere vormen van tekstuele paralanguage worden gebruikt.
TL; DR: Soms is het net zo veel over de ✨Aesthetic✨ omdat het de toon is.
Kijkend naar tweets waar 💕 twee harten en ✨ beide functies schitteren, worden ze meestal direct naast elkaar gebruikt, waardoor deze positief opgeladen Emoji-combinatie wordt gecreëerd: 💕✨
💖❣️💘💝💟
Over Sparkles gesproken, het 💖 Sprankelende Hart Emoji is niet zo waarschijnlijk om te koppelen aan ✨ Sparkles als de 💕 twee harten is. Misschien vanwege de opname in de Emoji zelf.
✨ Sparkles neemt de bovenste positie voor ❣️ Heart Exclamation, en bevindt zich in de top 5 voor drie anderen (💖 mousserend hart, 💓 kloppend hart
en 💗 groeiend hart) en in de top 11 voor drie meer (💞 draait harten, 💝 hart met lint, en 💘 hart met pijl).
Veel grafieken hier op 💖❣️💘💝💟. Scroll voorbij als je meer geeft over de gekleurde harten dan deze vreemde collectie van decoratieve harten.

Als geheel verschijnt ✨ Sparkles wat deze categorie van harten maakt die verschillend is van anderen, zoals de gekleurde harten.
Gekleurde harten 💚💙💛
Acht hartemojis gedefinieerd door een andere kleur dan rood te hebben. Deze zijn meestal gegroepeerd op het Emoji-toetsenbord.
Veel van de mythologie rond het hart Emoji betekenissen komt uit deze set. Is er waarheid?
Paars hart 💜
Dit is het eerste hart dat één gesprek onderwerp heeft, domineert het gebruik op Twitter.
Niet voor een bepaalde vorm van liefde, maar voor een bepaalde Koreaanse jongensband.
💜 Paars hart is de go-to emoji voor fans van, vaker bekend als BTS.
Het paarse hart Emoji is het derde populairste hart op Twitter, volgens ons monster. Ongetwijfeld bijgestaan ​​door miljoenen BTS-fans.

Kijkend naar de bijbehorende woorden, “Love” “Dank” en “Happy Birthday” zijn nog steeds het belangrijkste gebruik van deze Emoji, maar sommige van de meest prominente verwijzingen naar BTS in Purple-Heart Emoji Tweets omvatten:

“BTS” (de # 7 n-gram), natuurlijk verwijzend naar de band zelf
“Leger” (# 8 N-GRAM), verwijzend de officiële naam van de BTS Fandom, de BTS A.R.MY.
“Jimin” (# 56 N-Gram), verwijzend naar BTS-lid van dezelfde naam, evenals “Jungkook” (# 71), “Taehyung” (# 73), “Yoonongi” (# 99).

79,5% van 💜 Paars Hart Emoji-gebruik wordt gedeeld met ❤️ rood hart. De meest populaire andere emoji’s die met het paarse hart worden gebruikt, worden hieronder weergegeven.

Paars hart heeft meer gemeen met rood hart dan groen hart, waar de overlapping van Emoji gebruikte daalt tot 71,5%.
Groen hart 💚
Een dergelijke dominantie door een enkel gespreksonderwerp wordt ook gezien in de woorden en uitdrukkingen die naast 💚 groen hart worden gebruikt. Het onderwerp is een andere K-POP-groep: Boy Band NCT.

Voorbij de naam van de band, andere NCT-verwijzingen naast 💚 groen hart zijn “Jaemin”, “Renjun”, en “Zhong”
Het sentiment achter het grote hart Emoji is vergelijkbaar met zowat elk ander hart: genegenheid, dankbaarheid en andere positieve uitdrukkingen.
Dit is ook te zien in de top 20 Emojis die naast 💚 groen hart wordt gebruikt. Een opmerkelijke toevoeging in deze set is 🇸🇦 vlag: Saoedi-Arabië ranking de 18e meest waarschijnlijke Emoji die te vinden is in tweets met een 💚 groen hart.

Geel hart 💛
💛 Geel hart en 💙 Blauw hart verschijnen beide in de top 5 Emojis die het meest geassocieerd zijn met 💜 paars hart en 💚 groen hart.
Bij het beoordelen van de top emoji’s voor andere op de kleur gebaseerde hartemoji’s, kunnen we een soortgelijke prominentie zien van hun gekleurde hartbroers en zussen:

🌻 Zonnebloem is populair om naast 💛 geel hart te plaatsen. Er kan worden gezegd dat een geel hart in die context wordt gebruikt om een ​​tweet of bericht op te fleuren. Een beetje kleur om je te laten lachen.
Oranje hart 🧡
Oranje hart is een nieuwere toevoeging aan het Emoji-toetsenbord dan paars, groen en geel. Toegevoegd in 2017, dit kwam bijna een decennium nadat de meeste harten voor het eerst verschenen op platforms zoals iOS en Android.
Het voorstel voor deze Emoji richtte zich op oranje ontbrekende kleur in de 🌈-regenboog. Op het moment dat het werd toegevoegd, hadden alle andere kleuren van de regenboog hun eigen harten, behalve oranje.
De data ondersteunen deze claim, als de belangrijkste reden waarom mensen het oranje hart gebruiken, is gewoon om het naast de blauwe, gele, paarse, groene en rode harten te plaatsen.

Ontbreekt in het oranje hart en de bijbehorende Emojis: 🍂 Fallen Leaf, 🎃 Jack-O-Lantern of 🍊 Tangerine. Sommige hiervan kunnen meer seizoensgebonden zijn, terwijl harten-met-harten groenblijvend zijn.
Blauw hart 💙
💙 Blue Heart heeft de meest unieke selectie van Top 20 Emoji’s in onze analyse.
Blijkt dat het de Emoji-merken houdt van gebruik. Overweeg het het Corporate Heart Emoji.

👈 Links naar links is een prominente call-to-action emoji op Twitter, die gebruikers naar een link leidt. Andere emoji’s die niet worden gezien naast het 💙 blauw hart geven ons een sterke indicatie dat deze call-to-action gerelateerd is aan e-commerce: 💰 geldzak, ⚡️ Hoogspanning (aangeven op een flash-verkoop) en 🛒 Winkelwagen.
Zou het kunnen zijn dat merken harten willen opnemen, maar proberen zo neutraal mogelijk te blijven? Het blauwe hart lijkt het meest onoffensieve hart te zijn geworden om te gebruiken bij het verkopen van waren.
De bovenste n-gram naast het 💙 blauw hart vertoont ook een grote focus op e-commerce. Dingen verkopen.

Zodra de gebruikelijke “liefde”, “dank u” en “gelukkige verjaardag” zijn uit de weg, zien we “kortingsbon”, “promo”, “korting” en “winkel”, allemaal in de bovenste 40 N-gram geassocieerd met deze emoji.
Zwart hart 🖤
Je zou kunnen verwachten dat het zwarte hart meer is dan de gerelateerde emojis het lijkt. In de top 20 Emojis gebruikt naast 🖤 Black Heart We zien geen vermeldingen van een 🦇 bat of ⛓️-kettingen.
Het Black Heart Emoji is teleurstellend vergelijkbaar in gebruik naar de andere gekleurde harten.

Wit hart 🤍
Wat op zoek is over het gebruik van het 🤍 White Heart is niet de selectie van Emojis die vaak naast het wordt gevonden.
Het is niet eens de top Emoji-wedstrijd: 🥺 pleitend gezicht, dat is de smiley die hoogstwaarschijnlijk met zowat elk hart wordt gekoppeld.
Wat opmerkelijk is, is hoe sterk uitgelijnd 🤍 en 🥺.

Divergente N-gram van het 🤍 White Heart Geef ons een indicatie waarom 🥺 het pleiten van het gezicht bijna drie keer meer kans heeft om ernaast te verschijnen dan de volgende meest voorkomende landgenoot, het 💙 blauwe hart.

Aanzienlijke woorden hier bevatten “Angel”, “Welterusten”, “Peace”, en “Denk eraan”, die tijdens het samen worden genomen echo het betalen van hulde aan iemand die is overleden.
Deze frases verslaan niet de gebruikelijke stalwart van “Love”, “Dank”, “Verjaardag”, en “Happy” zijn die met bijna alle harten verschijnen, maar eerder zijn ze een belangrijke minderheid van gebruiksgevallen in elkaar.
Bruin hart 🤎
In een poging om te standaardiseren welke gekleurde vormen in de Emoji-set verkrijgbaar zijn, werd bruin hart in 2019 aan Emoji-toetsenborden toegevoegd, naast 🟫 bruin vierkant en 🟤 bruine cirkel.
Dit is de minst populaire van alle harten, hoewel het niet zonder zijn eigen verschillende toepassingen is.

Terwijl 81,5% van de top 200 voorwaarden voor 🤎 bruin hart worden gedeeld met ❤️ rood hart, hebben de verschillen meestal betrekking op discussies over raciale identiteit (“zwart”, “bruin”, “huid” en “kleur”) en we zien ook zinnen Voor eten en drinken, specifiek “chocolade” en “koffie”.

Gebroken hart 💔
💔 Gebroken hart is het enige hart met een traditioneel negatieve emotionele connotatie. Het is ook het enige hart in onze analyse dat geen “liefde” heeft als het is # 1 meest bijbehorende woord of zin.

N-gram geassocieerd met 💔 gebroken hart hebben het minst gemeenschappelijk met die van het ❤️ rood hart: slechts 69% van hun top N-gram wordt gedeeld.
Het lijkt misschien duidelijk om het te zeggen, maar 💔 Gebroken hart is het emotionele tegenovergestelde van ❤️ rood hart.

Wanneer collectief wordt beschouwd, geven de bovenste emojis naast een gebroken hart een indruk van verdriet (😔 peinzende gezicht, 😢 huilend gezicht, 😪 slaperig gezicht), ongemak (😥 verdrietig maar opgelucht gezicht, 😣 volhardend gezicht), en lasterheid (😂 gezicht met Tranen van vreugde, 🙂 lichtjes glimlachend gezicht.
🌚 Nieuwe maangezicht verschijnt als een top-20 gerelateerde emoji voor het gebroken hart, en niet enig ander.
Vertel het aan mijn hart ❣️
Op basis van Word en Emoji-associaties, heeft elk hart meer gemeen dan wat ze onderscheidt. Onze bevindingen tonen wel het volgende onderscheid.

❤️ Rood hart en ♥ ️ Hartpak zijn de harten die hoogstwaarschijnlijk op een flirterige manier worden gebruikt 💋🌹
💔 Gebroken hart wordt gebruikt om verdriet, ongemak en ongemakkelijkeheid over te brengen. Het is het enige hart dat geen positief sentiment overleeft.
Harten met verschillende vormen van versiering (b.v. 💖 mousserend hart en 💞 Draaiende harten) worden vaak gebruikt naast ✨ Sparkles (en elkaar) voor uitgebreide en ✨Aesthetic✨ uitdrukkingen van genegenheid, waardering en dankbaarheid.
💜 Paars hart is onevenredig gebruikt door de BTS A.R.M.Y FANDOM, met het 💚 Groene hart met vergelijkbaar prominent gebruik onder fans van NCT. 🇰🇷👨🎤🎶
💙 Blauw hart kan worden beschouwd als het meest neutrale hart, vaak wordt gebruikt door merken voor marketing op Twitter.
🤎 Bruin hart wordt vaak gebruikt om onderwerpen te bespreken met betrekking tot raciale identiteit 🧑🏽🧑🏾🧑🏿
🤍 White Heart wordt vaak gebruikt om iemand te bespreken die weggaat ⚰️🌹
Als elk hart kan worden samengevat met een enkele smiley, zou het 🥺 pleiten. Dit wordt vaak gebruikt bij elk type hart.

Wat dit ons vertelt is dat er geen enkele manier is om elk hartemoji te gebruiken, en geen gids kan u anders vertellen.
Wat betreft de bewering van de heer Mayer dat ♥ ️ hartpak meer mannelijk is, geschikt dan ❤️ rood hart? Maar tong-in-wang die bewering zou kunnen zijn, we kunnen gewoon niet meer teruggaan met gegevens.
Liefde die je wilt liefhebben en gebruik het hart spreekt met je. Dat is wat iedereen aan het doen is.

Search Emojis: