Wat is nieuw op World Emoji Dag 2021

Happy World Emoji Day! Hield op 17 juli elk jaar, hier is onze snelle vervallen op de dag en wat dit jaar is aangekondigd. ๐ŸŒŽ๐Ÿ“…๐Ÿฅณ
Waarom 17 juli? Het draait allemaal om de ๐Ÿ“… Kalender Emoji:
Vraag: Welke kwam eerst? ๐Ÿ‘‰July 17 op de ๐Ÿ“… Kalender Emoji, OR๐Ÿ‘‰ #Worldemojiday op juli 17a: ๐Ÿ“… Kalender Emoji.apple’s Kalender Emoji heeft 17 juli getoond sinds 2012, twee jaar vรณรณr de eerste #worldemojjiday. De datum komt oorspronkelijk voort uit de ICAL voor Mac-lancering in 2002. ๐Ÿ“… 17 juli 2021
Wat betreft de ontvouwde festiviteiten van vandaag, heb ik de meest interessante aankondigingen, statistieken en awards-georiรซnteerde gebeurtenissen hieronder genezen. ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฃ Aankondigingen
Google heeft aangekondigd dat nieuwe Emoji-ontwerpen naar een verscheidenheid aan hun platforms (inclusief Gmail!), Maar belangrijker op een manier om oude Android-telefoons updates te garanderen.

๐Ÿ“‘ Google geeft de wijzigingen uit
๐Ÿค– Android 12.0 Emoji Changelog: Meer details van
โฉ Hoe zullen oude Android-telefoons nieuwe emoji’s krijgen?

Microsoft onthulde een schattige nieuwe 3D-emoji-set. Een select aantal hiervan is momenteel beschikbaar nu hun FlipGrid Social Learning Platform, met de volledige set die later dit jaar naar Microsoft-teams en Windows komt. ๐ŸŽจ
Skype’s set geanimeerde emoticons wordt nu weergegeven naast hun Unicode-equivalent Emoji’s. ๐Ÿฅณ

๐Ÿ‘€ Nieuwe emojis
Emoji 14.0 is deze september voor goedkeuring. Wat is een betere tijd dan de World Emoji-dag om vooruit te kijken naar de laatste kandidaten, om een โ€‹โ€‹gevoel te krijgen voor wat op telefoons in 2021-2022 kan zijn.

๐Ÿ‘€ dekking van wanneer wanneer u nieuwe emoji’s op uw telefoon verwachten
๐Ÿ–ผ ’s voorbeeldafbeeldingen voor hoe deze kunnen kijken
๐Ÿ“‘ Unicode Draft Emoji-grafiek voor meer implementatiedetails

๐Ÿ“ˆ Statistieken
Er is nu veel statistieken! Hier is sommigen dat voor mij sprong:

Emoji-gebruik is op een all-time hoog. Ik heb dit zelf gemeten, het analyseren van meer dan 6,7 miljard tweets. ๐Ÿงฎ
Meest populaire nieuwe emoji. Dit werd bepaald op basis van Twitter-gegevens van 2021, met โค๏ธ๐Ÿ”ฅ Heart in brand als de meest populaire van elke Emoji die in het afgelopen jaar is toegevoegd.
๐Ÿ˜ญ Huilende gezicht is al enkele maanden de # 1 Emoji geworden, opnieuw op Twitter-gegevens. Dit zijn nieuwe gegevens van 20 juli 2001. Om het uiteindelijk te eren in het inhalen van de eerder-dominante ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde, ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht kreeg een levenslange prestatieprijs.
Adobe heeft een Emoji Trend-rapport uitgebracht. Enkele interessante statistieken hierin, met name dat 55% van de mensen comfortabeler uitdrukkelijk emotie uitdrukt door Emoji dan telefoongesprekken, en dat 89% het ermee eens is dat emoji’s het gemakkelijker maken om te communiceren over de taalbarriรจres. Je hebt misschien gezien dat het lijsten ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde als de favoriete emoji van mensen, terwijl onze analyse toonde ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht is het meest gebruikte. Dit kan gewoon tot methodologie zijn: Adobe gebruikt een enquรชte, terwijl we Twitter-gegevens gebruiken.

๐Ÿ† Awards
De World Emoji Awards van dit jaar zijn er in, met de volgende vier winnaars:

De meest verwachte emoji is het smeltvlak Emoji, een huidige ontwerpkandidaat voor Emoji 14.0.
โค๏ธ๐Ÿ”ฅ Hart in brand is de meest populaire nieuwe emoji
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht heeft een Lifetime Achievement Award ontvangen.
Na een ongelooflijk dichte strijd, is de meeste 2021 Emoji de ๐Ÿ’‰ spuit, gewoon om het overwinnen van de ๐Ÿฆ  microbe (een beetje te echt, als je het mij vraagt).

๐Ÿ‘€ Meer op World Emoji Day
Terwijl World Emoji Day altijd interessant nieuws, aankondigingen en soms evenementen of activiteiten heeft, is dat niet alles.
Er gebeurt veel op de World Emoji Dag 2021 dat puur in de zijkant is van het zijn van een leuke afleiding op sociale media.
#Worldemojiday in Jerz ___________ / โ›ฐ ๐Ÿ• / ๐Ÿ™ / ๐Ÿข๐Ÿ•๐Ÿš„ / ๐Ÿ—ฝ / โ›ฐ๐Ÿ›ฌโ›ฝ / __ ๐ŸŒŠ ๐Ÿšง ๐Ÿฅฏ๐Ÿ– | ๐ŸŒŠ ๐Ÿ›๏ธ๐ŸŒฒ๐Ÿ– | ๐ŸŒŠ / ๐ŸŽข๐ŸŽกโ›ฑ๏ธ | ๐ŸŒŠ / ๐ŸŒฒ๐Ÿฅฏ๐Ÿข / ๐ŸŒŠ / ๐Ÿšข ๐ŸŽ ๐Ÿซ / ๐ŸŒŠ ๐ŸŒŠ ๐ŸŒฝ๐Ÿ… ๐ŸŽ / ๐ŸŒŠ ๐ŸŒฝ๐Ÿ… / ๐ŸŒŠ / / ๐ŸŒŠ / _ / ๐ŸŒŠ- NIEUWE JERSEY (@NJGOV) 17 juli 2021
De speelse kant van de World Emoji-dag is hier niet overal in detail bedekt, maar om te zien wat er gebeurt, is de beste plaats de #worldemojajakiday hashtag op je sociale platform naar keuze.
Of bekijk de officiรซle World Emoji Day-accounts:

World Emoji Day op Twitter
World Emoji Awards op Twitter
World Emoji Day op Instagram
World Emoji Day op Facebook
World Emoji Day op Tiktok

… en natuurlijk de websites:

World Emoji Day-website
World Emoji Awards-website

Search Emojis: