WhatsApp 2.19.175 Emoji Changelog

WhatsApp heeft een aantal wijzigingen in zijn Emoji-ontwerpen uitgebracht, in de derde Emoji-update van het jaar. De update introduceert echter geen enkele van de nieuwe 2019 Emoji’s in het berichtenplatform.

Deze nieuwe ontwerpen werden eerst voorgebouwd voor abonnees aan het WhatsApp-beta-programma begin mei. Over de 55 ontwerppersoneelswijzingen in de update (198 wanneer u rekening houdt met variaties voor de huidtint), zijn 25 objecten, dieren, voedingsmiddelen en een enkele gezichtsuitdrukking. De andere 173 betrekken een persoon (zoals ๐Ÿ™Ž Person Pouting en ๐Ÿคฝ Person Person Polo Polo) of Fantasy Character (๐Ÿงœ Merperson of ๐Ÿงš Fairy).
Ondanks de release van Emoji 12.0 in maart 2019 bevat deze update geen nieuwe merk Emoji-ontwerpen.
WhatsApp-gebruikers wachten daarom nog steeds op de komst van nieuwe emojis, zoals het ๐Ÿฅฑ geeuwende gezicht, ๐Ÿค wit hart, ๐Ÿฆผ gemotoriseerde rolstoel, en alle huidtoonvarianten van ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen die handen vasthouden. Gezien het feit dat deze ook nog niet op iOS of een niet-bรจta-versie van Android zijn, is dit onwaarschijnlijk dat dit een groot probleem vormt.
๐Ÿ†™ gewijzigd
De meeste wijzigingen in deze release lijken te worden gemaakt met het doel van verhoogde visuele compatibiliteit tussen Emoji-platforms.
Terwijl de WhatsApp Emoji’s hun eigen karaktergegevens blijven, maken de wijzigingen in deze update in het algemeen elke emoji-vorm, houding of kleur dichter bij die van andere verkopers, en in het bijzonder, Apple.
๐ŸŽ… Santa Claus heeft nu een meer gedetailleerde baard die nu minder geel is voor de standaard (niet-huidtoon) -versie.

๐Ÿ‘ณ Persoon die Tulband draagt, geeft niet langer de nek of schouders weer en maakt gebruik van consistente witte turbans in plaats van oranje en groene turbans die eerder op de man en de vrouw worden getoond.

๐ŸงŸ Zombie nu zijn armen uitgestrekt in een klassieke zombie houding, meer zoals andere leveranciers.

๐Ÿงš Fairy geeft nu een full-body weer en draagt โ€‹โ€‹een toverstaf.

๐Ÿ’€ Skull bevat nu een kaak, mimicking van een ontwerpverandering van Apple vorig jaar.

๐Ÿฅ˜ Ondiepe pan van voedsel verwijdert de garnalen en erwten en voegt bonen toe, in een knipoog naar traditionele Paella-ingrediรซnten.

๐Ÿ‰ Rugby Football toont nu een traditioneel bruin lederen ontwerp in plaats van de meer gewone witte bal die vandaag wordt gebruikt.

๐Ÿ“ธ Camera met Flash heeft nu een levendige sinaasappelflits in plaats van lichtblauw.

๐Ÿ“ถ RELEASE
Deze nieuwe Emoji-ontwerpen zijn nu beschikbaar voor Android-gebruikers wanneer de app updates whatsapp 2.19.175 of hoger.
Gebruikers van iOS-apparaten blijven inheemse ontwerp van Apple Emoji-ontwerpen die door het besturingssysteem worden verstrekt, in tegenstelling tot WhatsApp zelf.

Blader door elke WhatsApp Emoji
Veranderd in WhatsApp 2.19.175
WhatsApp 2.19.62 Emoji Changelog

Search Emojis: