WhatsApp 2.20.206.24 Emoji Changelog

De nieuwste versie van WhatsApp voor Android bevat nieuwe emojis zoals het glimlachen van het gezicht met scheur en beknelde vingers.
Dit volgt een update in de afgelopen maanden waar ondersteuning nieuwe genderneutrale emoji-ondersteuning werd verstrekt.

De meest recente van deze twee updates, WhatsApp 2.20.206.24, begon zijn uitrol begin december 2020. De eerdere update, WhatsApp 2.20.198.15, was toegankelijk voor WhatsApp-gebruikers op Android-apparaten van begin 2020.
De Emoji’s in deze update zijn de afgelopen maanden vrijgegeven op iOS en op Android-telefoons van Samsung en anderen. WhatsApp voor Android Eschewws Het systeem-brede emojis meestal geleverd door Google of Samsung, en implementeert zijn eigen ontwerpen, hier getoond.
๐Ÿ†• Nieuw in WhatsApp 2.20.206.24
De 115 nieuwe Emojis in WhatsApp 2.20.206.24 zijn afkomstig van Unicode’s Emoji 13.0-aanbevelingen. Terwijl Emoji 13.0 117 nieuwe ontwerpen omvatte, had WhatsApp al ondersteuning voor de ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ transgender vlag en โšง๏ธ transgender-symbool.
Binnen de ๐Ÿ˜ƒ Smileys & People Categorie van Emojis hebben we twee nieuwe smiley emojis, een nieuwe gebaar emoji, twee nieuwe anatomie-gebaseerde emoji’s en acht nieuwe mensen emoji’s.

๐Ÿฅฒ Glimlachend gezicht met traan
๐Ÿฅธ vermomd gezicht
๐ŸคŒ Beknelde vingers
๐Ÿซ€ Anatomisch hart
๐Ÿซ longen
๐Ÿฅท Ninja
๐Ÿคตโ™‚๏ธ Man in smoking
๐Ÿคตโ™€๏ธ Vrouw in smoking
๐Ÿ‘ฐโ™‚๏ธ Man met sluier
๐Ÿ‘ฐโ™€๏ธ Vrouw met sluier
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ Vrouw voedende baby
๐Ÿ‘จ๐Ÿผ man voedende baby
๐Ÿง‘๐Ÿผ Persoon voeren baby
๐Ÿง‘๐ŸŽ„ MX Claus
๐Ÿซ‚ Mensen knuffelen

De update beschikt ook over 12 nieuwe dier Emojis, 8 nieuw eten en drinken Emojis, en een extra 30 emoji’s die binnen de brede categorieรซn natuur, objecten en symbolen kunnen worden geplaatst.

๐Ÿˆโฌ› zwarte kat

๐Ÿฆฌ Bison

๐Ÿฆฃ Mammoet

๐Ÿฆซ bever

๐Ÿปโ„๏ธ Polarbeer

๐Ÿฆค DODO

๐Ÿชถ veer

๐Ÿฆญ zegel

๐Ÿชฒ kever

๐Ÿชณ kakkerlak

๐Ÿชฐ Vlieg

๐Ÿชฑ WORM

๐Ÿซ Bosbessen

๐Ÿซ’ olijf

๐Ÿซ‘ paprika

๐Ÿซ“ flatbread

๐Ÿซ” Tamale

๐Ÿซ• Fondue

๐Ÿซ– theepot

๐Ÿง‹ Bubble thee

๐Ÿชด Potplant

๐Ÿชจ rock

๐Ÿชต hout

๐Ÿ›– hut

๐Ÿ›ป pick-up truck

๐Ÿ›ผ roller skate

๐Ÿช„ toverstaf

๐Ÿช… piรฑata

๐Ÿช† Nestende poppen

๐Ÿชก naaiende naald

๐Ÿชข Knoop

๐Ÿฉด Thong Sandal

๐Ÿช– Militaire helm

๐Ÿช— Accordeon

๐Ÿช˜ lange drum

๐Ÿช™ munt

๐Ÿชƒ boemerang

๐Ÿชš timmerwerkzaag

๐Ÿช› schroevendraaier

๐Ÿช haak

๐Ÿชœ ladder

๐Ÿ›— lift

๐Ÿชž spiegel

๐ŸชŸ venster

๐Ÿช  plunjer

๐Ÿชค Muisval

๐Ÿชฃ emmer

๐Ÿชฅ tandenborstel

๐Ÿชฆ Grafsteen

๐Ÿชง plakkaat

Gebruikers merken wat divergentie in het uiterlijk van nieuwe emoji’s. Sommige verschijnen nauwer afgestemd op de Emoji-set van Samsung, terwijl anderen dichter bij de ontwerpkeuzes van Apple zijn.
Traditioneel zijn WhatsApp Emojis meer uitgelijnd met de keuzes van Apple dan die van Google, en dat (meestal) doorgaat in deze release.

๐Ÿ†• Nieuw in WhatsApp 2.20.198.15
De 138 nieuwe Emoji’s inbegrepen in de WhatsApp 2.20.198.15 Waren alle nieuwe genderneutrale versies van mensen met varianten van de huidtoonmodifier.

๐Ÿง‘๐Ÿฆฐ persoon: rood haar

๐Ÿง‘๐Ÿฆฑ PERSOON: Krullend haar

๐Ÿง‘๐Ÿฆณ persoon: wit haar

๐Ÿง‘๐Ÿฆฒ PERSOON: BALD

๐Ÿง‘๐Ÿฆฏ persoon met sondering cane

๐Ÿง‘๐Ÿฆผ Persoon in gemotoriseerde rolstoel

๐Ÿง‘๐Ÿฆฝ Persoon in handmatige rolstoel

๐Ÿง‘โš•๏ธ Gezondheidswerker

๐Ÿง‘๐ŸŽ“ student

๐Ÿง‘๐Ÿซ Leraar

๐Ÿง‘โš–๏ธ rechter

๐Ÿง‘๐ŸŒพ Boer

๐Ÿง‘๐Ÿณ Cook

๐Ÿง‘๐Ÿ”ง Monteur

๐Ÿง‘๐Ÿญ fabrieksarbeider

๐Ÿง‘๐Ÿ’ผ kantoormedewerker

๐Ÿง‘๐Ÿ”ฌ Wetenschapper

๐Ÿง‘๐Ÿ’ป technoloog

๐Ÿง‘๐ŸŽค zanger

๐Ÿง‘๐ŸŽจ Kunstenaar

๐Ÿง‘โœˆ๏ธ PILOT

๐Ÿง‘๐Ÿš€ astronaut

๐Ÿง‘๐Ÿš’ brandweerman

๐Ÿ™† Niet inbegrepen
Niet alle Emoji 12.1 is geรฏmplementeerd in WhatsApp tot nu toe.
Specifiek, 30 extra varianten van de ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen die handen vasthouden, ๐Ÿ‘ญ vrouwen hand in hand, en ๐Ÿ‘ฌ mannen die handen houden Emojis Aanbevolen voor opname in Emoji 12.1 Blijf afwezig in WhatsApp 2.20.206.24.

Vanuit een interfaceperspectief zijn alleen gedeelde huidtintcombinaties (waar beide mensen dezelfde huidtoon hebben) verkrijgbaar bij het WhatsApp Emoji-toetsenbord, ook al ondersteunt de app veel van de gemengde huidtoonopties.
Bovendien verschijnen ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen in hand in hand als een optie op het WhatsApp Emoji-toetsenbord, ondanks dat het wordt ondersteund via kopiรซren en plakken of indien verzonden in een bericht.
๐Ÿ†™ Wijzigingen
Een totaal van 12 eerder uitgebrachte Emoji-ontwerpen werden herzien in de WhatsApp 2.20.206.24 Update: namelijk ๐Ÿ‘ฐ persoon met sluier, ๐Ÿคต persoon in smoking en hun huidtoonvarianten.
๐Ÿ‘ฐ Persoon met sluier heeft een nieuw gender-inclusive uiterlijk, waardoor plaats is voor de nieuwe genderspecifieke opties in deze release.

๐Ÿคต Persoon in Tuxedo heeft een nieuw gender-inclusive uiterlijk, waardoor plaats is voor de nieuwe genderspecifieke opties in deze release.

Geen eerder vrijgegeven ontwerpen werden bijgewerkt in WhatsApp 2.20.198.15.
๐Ÿ“ถ RELEASE
Deze nieuwe Emoji-ontwerpen zijn nu beschikbaar voor Android-gebruikers wanneer de app updates naar WhatsApp 2.20.206.24 of hoger. Voor de meeste gebruikers heeft dit op 3 december 2020 plaatsgevonden. WhatsApp 2.20.198.15, dat een aantal van deze eerdere updates bevatte, troffen de meeste Android-telefoons in september 2020.
Gebruikers van IOS-apparaten blijven inheemse ontwerp van Apple Emoji-ontwerpen die door het besturingssysteem worden verstrekt.

Blader door elke WhatsApp Emoji
Elke nieuwe emoji in WhatsApp 2.20.206.24
Elke nieuwe emoji in WhatsApp 2.20.198.15

Search Emojis: