Windows 10 april 2018 update Emoji Changelog

Microsoft’s Windows 10 “April 2018-update” (meestal aangeduid als tot nu toe) is vandaag vrijgegeven met 104 Emoji-wijzigingen.
Hoewel er geen nieuwe toevoegingen aan de set zijn, zijn tweaks en iteraties een duidelijke knik in de richting van de illustraties op andere platforms tijdens het hechten aan de verschillende ontwerptaal.
Het is de moeite waard om vooraan te melden dat het recente Pistol Emoji-herontwerp voorbeelden door Microsoft geen onderdeel is van deze release. Het is waarschijnlijk dat dit later in het jaar deel uitmaakt van een toekomstige update.
Convergentie
De onderstaande groep toont de hoogtepunten de subtiele wijzigingen die zijn opgetreden sinds de Windows 10 Fall Creators-update in 2017 en hoe ontwerpen in het algemeen beginnen te evenwichten met andere platforms, met name iOS.

In 2016 heeft Unicode ondersteuning toegevoegd voor nieuwe beroepen, en zorgde ervoor dat bestaande emoji’s die als een man een vrouw tegendeel hadden, en vice versa. Deze toevoegingen vormden onderdeel van Emoji 4.0 en omvatten een vrouw bewaker, vrouwelijke politieagent, vrouw bouwvakker en een nieuwe vrouw kok en man koken.

In Windows 10 april 2018 bijwerken de meest opvallende wijzigingen voor deze groepen, zijn dat we nu in staat zijn om de schouders van de arbeiders en uniform zichtbaar te zien op andere platforms.
De koks zien er meer klaar voor actie met een lepel als keukengerei naar keuze.
Allen zijn getekend met de verschillende dikke overzicht die wordt gebruikt in het hele Segoe Ui Emoji-lettertype.
Veranderingen
Een aantal Emoji’s heeft het uiterlijk in deze update veranderd. De meesten zijn kleine aanpassingen die bestaande afbeeldingen duidelijker maken of om ze dichter bij het display op andere platforms te brengen.
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen verschijnt meer lief met hartvormen leunend-ooit-zo-enigszins links en rechts van het centrum, passend bij de meeste andere platforms. De mondvorm is nu ook meer onderscheiden en verkrijgt zijn eigen dikke omtrek.

๐Ÿ˜ฐ angstig gezicht met zweet verschijnt alleen met een blauw voorhoofd en een zweetdruppel druipend in zijn cheak, die nu bij elkaar passen bij alle andere platforms. Dit kan helpen om het te onderscheiden van koud gezicht dat later in het jaar komt.

๐Ÿ˜‚ Gezicht met vreugde, is nu zo’n iconische emoji dat het uiterlijk van twee tranen uit de ogen nauwer marcheren, andere platforms een belangrijke factor is in hoe het moet worden weergegeven.

๐Ÿ˜จ angstig gezicht kijkt nog meer geschokt met de toevoeging van blauw aan het voorhoofd, dichter bij het uiterlijk op andere platforms.

๐Ÿ˜ตDizzy gezicht houdt de spiraalvormige ogen, maar de spiralen zijn vereenvoudigd voor een duidelijker display bij kleine maten. Zichtbare tong en tanden zijn ook verwijderd.

๐ŸŒด Palm-tree heeft twee kokosnoten opgedaan.

๐ŸŽช Circustent heeft nu nieuw gestreept ontwerp.

๐ŸŽฆ Cinema is niet langer een ontwerp van letterlijke bioscoop. Dit is nu een symbool van een project, dat is hoe dit op de meeste andere platforms wordt weergegeven.

โ˜ ๏ธ Skull and Crossbones toont nu botten achter de schedel, in plaats van onder de schedel.

๐Ÿ™€ vermoeide kattengezicht lijkt erop dat het echt een geest heeft gezien, met een bredere mond en witte ogen.

โœ‚๏ธ Schaar wijst nu naar beneden, wat de richting is die de meeste platforms ze weergeven (om een โ€‹โ€‹of andere reden).

๐Ÿ‘ Perzik wordt nu geconfronteerd met rechts en voegt een tweede blad toe, passend met de meeste andere platforms.

๐Ÿฅ Kiwi-fruit ziet er realistischer uit, met de toevoeging van harige huid.

๐Ÿฅ” Aardappel ziet er minder uit als een abstract dinosaurusei in deze release.

๐Ÿฅ’ Komkommer verloren verminderde de onderscheidende hobbels aan de buitenkant en schakelde de richting om die nu overeenkomt met de meerderheid van de leveranciers.

๐Ÿ› Plaats van aanbidding heeft nu een dak boven zijn kop, duidelijker laten zien dat dit is bedoeld om een โ€‹โ€‹gebouw te vertegenwoordigen in plaats van gewoon een persoon te bidden.

๐Ÿ“ˆ Grafiek die nu toeneemt, verschijnt met een rode lijn, zoals gebruikt op de meeste andere platforms.

๐Ÿ“‰ Diagram afnemen verschijnt nu met een blauwe lijn. ook gebruikt op de meeste andere platforms.

๐ŸŒช๏ธ Tornado lijkt nu realistischer, stemming uit een wolk met bewegingslijnen.

๐ŸŽญ Performing Arts is meer theatraal, nu inclusief linten naast de opnieuw ontworpen maskers.

๐Ÿฅ› Glas melk verschijnt nu als een glas melk in plaats van een fles melk met een rietje.

Niet veranderd
Vorige week bekeken Microsoft een herontwerp van hun nieuwe ๐Ÿ”ซ Pistol Emoji.

Dit nieuwe waterpistoolontwerp is opgenomen in deze Windows-release. Gezien de timing van de aankondiging van Microsoft, is het waarschijnlijk dat deze verandering later zal komen in 2018.
Uitgave
Windows 10 april 2018 Update is nu uit, en gebruikers moeten beginnen met het zien van de update die de komende dagen of weken uitrolt.

Elke Emoji in Windows 10 april 2018 Update
Alle Emoji-veranderingen in Windows 10 april 2018 update

Search Emojis: