Windows 10 Emoji Changelog

Update: Windows 10 is vrijgegeven aan het publiek als een gratis upgrade op 29 juli 2015. Alle onderstaande Emoji-updates zijn inbegrepen.
Windows 10 is nu het eerste belangrijke besturingssysteem om de middelvinger emoji te ondersteunen, enigszins glimlachend gezicht Emoji en licht fronsende gezicht Emoji.

Huidtoonmodifiers, de middelvinger en een sassier-informatiebalie zijn een van de Emoji-updates in Windows 10.

Gepland voor vrijlating Mid-2015 biedt Microsoft een reeks wijzigingen in hun kleur Emoji-lettertype, Segoe Ui Emoji, in Windows 10. Dit omvat de hierboven weergegeven Emoji’s:

๐Ÿ™†๐Ÿฟ gezicht met ok gebaar met zwarte huidtoon
๐Ÿ–• Omgekeerde hand met middelvinger uitgebreid
๐Ÿ˜ณ gezichtsgespoeld
๐Ÿ’๐Ÿผ Informatiebalie persoon met room witte huidtint

Tijdlijn van Windows Emoji-ondersteuning
Sommigen zijn misschien verrast om te leren dat Emoji-ondersteuning op Windows niet nieuw is. Het dateert uit 2012, met de release van Windows 8. Het gebrek aan ondersteuning voor Emoji bij het gebruik van Chrome voor Windows kan hierin een factor zijn.

Juli 2009: Windows 7 wordt vrijgegeven, zonder Emoji-ondersteuning. Emoji wordt alleen opgenomen als onderdeel van de Unicode-standaard in 2009 en is niet in elke vorm van wijdverspreid gebruik buiten Japan.

Oktober 2012: Windows 8 is vrijgegeven, waaronder emoji-ondersteuning uit de doos; maar alleen in zwart en wit. Windows 7 ontvangt een update die hetzelfde lettertype in Windows 8 installeert.

Oktober 2013: Windows 8.1 is vrijgegeven, inclusief ondersteuning voor kleur Emoji voor de eerste keer, geleverd door een nieuw lettertype. Dit gebruikt dezelfde afbeeldingen als Windows 8, maar voor de eerste keer in kleur getoond.

Juli 2015: Windows 10 moet worden vrijgegeven. Dit is de eerste update van Emoji-tekens sinds Windows 8.1 in 2013. Er is veel om in de afgelopen 18 maanden in te halen.

Gray is Windows Neutral
Aan boord van de Unicode-aanbeveling dat de standaard huidtint van Emoji-mensen generiek (niet-menselijk) in uiterlijk zou moeten zijn, wordt Windows nu grijs-gevilde mensen weergegeven als de rasneutrale standaard. Dit wordt gebruikt wanneer er geen specifieke huidtoon is gekozen.
Google en Apple gebruiken een felle schaduw van geel als de standaardhuidtoon, waardoor Microsoft de eerste om grijs als standaard te gebruiken. Dit is het resultaat:

Diversiteit
Een keuze aan huidtinten is beschikbaar voor de meeste menselijke emojis, die in het eerder besproken bereik van vijf huidtoonmodifiers vallen.
Veel menselijke emojis in Windows gebruiken het kale-man (?) Karakter, dat netjes vermijdt de kwestie van haarkleur helemaal.

De middelvinger is gearriveerd
De middelvinger Emoji werd goedgekeurd als onderdeel van Unicode 7 in het midden van 2014, maar heeft nieuwsgierig afwezig gebleven van iOS, OS X, Android en Windows. Tot nu.
Presentatie van de middelvinger Emoji, inclusief Windows 10:

Als dit niet expressief genoeg is, bestaan โ€‹โ€‹er een reeks huidtoonopties van de lichte middelvinger, door naar de zwarte middelvinger.

Minder kans om krantenkoppen te grijpen, zijn enkele van de meer subtiele wijzigingen in de Emojis die bij Windows 10 zijn inbegrepen.
De meeste van de volgende updates focussen op het overbruggen van de kloof tussen hoe sommige gezichten op andere platforms verschijnen en hoe ze op Windows verschijnen.
Mensen
๐Ÿ˜Œ Opgelucht gezicht verliest zijn komische schaapachtig, en lijkt nu rustiger met gesloten ogen en een glimlach:

๐Ÿ˜– Verbeteld gezicht lijkt meer geรฏrriteerd dan het eerder hoog-wenkbrauwe uiterlijk. Heeft een M-vormige mond:

๐Ÿ˜ค Gezicht met het uiterlijk van Triumph komt nu rechtstreeks overeen met zijn tegenhanger van Apple en Google.

๐Ÿ˜ซ Vermoeid gezicht heeft zijn stille geeuw verloren (die zou hebben gemaakt voor een goed slaperig gezicht), en lijkt nu moe in de context van het beu (“Ik ben zo moe van dit!”), Of uitgeput:

๐Ÿ˜ฐ Gezicht met open mond en koud zweet lijkt meer van streek dan het vorige gelukkige gezicht:

๐Ÿ˜ฑ Gezicht schreeuwen in angst heeft de handen aan beide kanten van het gezicht, meer op het kunstwerk van huis alleen IOS en Android:

๐Ÿ˜ณ Poeld gezicht heeft gearceerde wangen, geรฏmpliceerd om te blozen. Heeft zwart-wit gestreepte cirkels in plaats van rozenrode wangen:

๐Ÿ˜ท Gezicht met medisch masker vervangt wat mogelijk een stofmasker is geweest met een chirurgisch / medisch masker:

๐Ÿ’ Informatie Desk-persoon lijkt nu op de iconische versie van Apple van deze emoji, met een vrouw met haar hand aan รฉรฉn kant. Vaak gebruikt als Emoji, Microsoft ups de ante door haar een knipoogje te geven. Te veel?

Unicode 7 toevoegingen
๐Ÿ™ licht fronsend gezicht en ๐Ÿ™‚ lichtjes glimlachend gezicht zijn toegevoegd in Windows 10. Goedgekeurd als onderdeel van Unicode 7 in 2014, is dit paar niet beschikbaar op eerdere versies van Windows, noch iOS, OS X, of Android:

๐Ÿ–– Opgeheven hand met een deel tussen middelste en ringvingers (AKA De Salute van de Vulcan) is toegevoegd aan Windows 10. Alleen net ingeslagen aan de punch door Apple in de Emoji-update van 2015:

๐Ÿ– Opgeheven hand met vingers speldiende lijkt op een persoon die de nummer vijf op รฉรฉn hand houdt. Opgenomen voor de eerste keer op Windows 10:

De volledige set Unicode 7-tekens worden ondersteund op Windows 10, maar alleen de vijf hierboven genoemde emoji’s krijgen een Emoji-presentatie. De rest lijkt zwart-wit (tekstpresentatie) glyphs die van webdi’s is overgebracht.

Wat nog meer?
๐Ÿ’‡ Haircut Toont nu een vrouw met haar kapsel, in plaats van een schaar en een kam permanent:

๐Ÿ€„ Mahjong Tile Red Dragon wint een kleur met het rode ไธญ karakter op de tegel:

๐ŸŽ  Carrouselpaard staat nu aan de linkerkant, in plaats van rechts. Dit komt nu overeen met de carrousel-paardenrichting op andere platforms:

Missend
Vlaggen blijven niet ondersteund op Windows, waarin in plaats daarvan de regionale code van twee letters voor elk land weergeeft.

Ondersteuning voor verschillende gezinscombinaties (twee moeders of twee vaders) en de koppels van dezelfde geslacht zijn ook afwezig bij deze update.
Implementatiedetails
Ondersteuning voor kleur Emojis in Windows 10 is beperkt tot de nieuwe Microsoft Edge-browser en deze verschijnen alleen wanneer het specifieke kleur Emoji-lettertype is opgegeven.
Als zodanig is het niet ongewoon om de zwart-wit (tekstpresentatie) van deze Emoji’s te zien over vele websites en in andere apps, die hun beroep kunnen beperken.

Ter vergelijking: OS X is standaard in de kleur Emoji-lettertype wanneer een kleur Emoji wordt gebruikt, ongeacht browser of lettertype. Voor gebruikers is dit een meer consistente implementatie.
Voor Emoji-fans is Windows 10 een fatsoenlijke update van Windows 8.1, maar er bestaat nog voldoende ruimte voor verbetering.
Verwant

Android 5.0 Emoji Changelog
Apple 2015 Emoji Changelog
Unicode 8 Emoji-toevoegingen

Search Emojis: