Windows 10 Fall Creators update Emoji Changelog

236 Nieuwe Emojis zijn op Windows aangekomen, omdat Microsoft de uitrol van Windows 10 Fall Creators-update aan alle gebruikers van vandaag bijwerken.
๐Ÿคฉ Star-trock, ๐Ÿคฏ Explodering Head en ๐Ÿง Gezicht met Monocle behoren tot de nieuwe smileys nu op Windows 10. Nieuwe dieren omvatten ๐Ÿฆ– twee ๐Ÿฆ• dinosaurussen, ๐Ÿฆ’ giraffe, ๐Ÿฆ” edgehog, ๐Ÿฆ“ Zebra en ๐Ÿฆ— cricket.

Microsoft is nu volledig conform met de nieuwste Emoji 5.0-updates, met uitzondering van vlaggen. In feite ondersteunt Windows 10 Fall Creators-updates Emoji-variaties die niet zijn gemarkeerd als “RGI” door Unicode. Dat is – ze gaan verder dan de standaardset.
Gemengde ras en gezinnen en paren worden nog steeds ondersteund en nieuwe emojis zoals ๐ŸงŸ zombie-ondersteuning huidtinten, ondanks deze worden ze niet vermeld als een deel van Emoji 5.0 door Unicode.

Onder de andere toevoegingen zijn twee nieuwe gebaren: ๐ŸคŸ Love-You Gesture wordt gebruikt om “I Love You” te vertegenwoordigen in Amerikaanse gebarentaal, en de ๐Ÿคฒ Palms samen gebaar gebruikt door moslims bij het bidden.

Een voorbeeld van de nieuwe Emojis nu beschikbaar voor Windows-gebruikers:

Van de nieuwe Emojis, geniet ik vooral van de ๐Ÿ›ธ vliegende schotel die als je het groot genoeg maakt, een vriendelijk buitenaards wezen pronkt.

Veranderingen
Zoals bij veel updates, heeft een aantal bestaande emoji’s het uiterlijk veranderd in Windows 10 Fall Creators-update. Sommige opmerkelijke wijzigingen zijn:
๐Ÿคฃ Rolling op de vloer lachen verliest de benen.

๐Ÿ˜ฌ Grimacing Face heeft nu een consistente vorm op de meeste platforms bereikt.

๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht gebruikt nu een stroom tranen in plaats van individuele traandruppels.

๐Ÿ™ƒ Ondersteboven gezicht verliest de grijns en beweegt naar de meer zelfvoldane en / of gepijnigde glimlach die nauwer sporen met hoe deze emoji wordt gebruikt.

๐Ÿ™ Gevouwen handen is een close-up van het handgebaar, niet langer de persoon:

๐Ÿ™Œ Het verhogen van de handen doet de persoon weg met de nieuwste Unicode-richtlijnen.

๐Ÿ” Hamurger wordt nu geserveerd met sla en tomaat.

๐Ÿฅ˜ Ondiepe pan van voedsel AKA Paella Emoji heeft nu een ondiepere pan.

๐Ÿฅƒ Tuimelaars Glass krijgt een isometrische hoek, waardoor het duidelijker is wat dit is bedoeld om weer te geven:

๐Ÿท Wijnglas krijgt ook een nieuw perspectief, net als ๐Ÿน tropische drank en ๐Ÿธ cocktailglas. De bieren doen het ook (hier niet getoond).

๐ŸŽ  Carrousel wordt nu geconfronteerd met links, bijpassende andere platforms.

๐Ÿšฝ Toilet heeft ook de richting geschakeld.

Invoer
Input is verbeterd met de toevoeging van een nieuwe Emoji-picker die kan worden aangeroepen door op de Windows-toets te drukken en. of ; tegelijkertijd.

Deze snelkoppeling bespaart niet alleen tijd, het is ook nuttig bij het leveren van een invoer UI recht waar de EMOJI moet worden ingebracht.
Vreemd blijft het oude aanraaktoetsenbordemoji-picker. Dit betekent dat er twee verschillende EMOJI-invoermethoden op Windows zijn.

Het oude toetsenbord UI kreeg nu een update met de nieuwe emoji’s en het veranderen van de huidtoonkiezer naar een subtiele pijl op de categorie “People”. Zoals met eerdere releases verandert dit de huidtint van elke menselijke emoji.
Uitgave
Gebruikers met Windows Insider-builds hebben de afgelopen maanden enkele van deze veranderingen gezien. Windows 10 Fall Creators-update rolt nu naar alle gebruikers van Windows 10.

Bekijk de nieuwste Microsoft Emoji-set
Nieuwe Emojis in Windows 10 Fall Creators Update
Veranderde Emoji’s in Windows 10 Fall Creators Update
Emoji 5.0 / 2017 Emoji-lijst

Search Emojis: