Windows 10 mei 2019 update Emoji Changelog

Nieuwe emojis zijn nu beschikbaar voor Windows-gebruikers, waaronder een flamingo, geeuwende gezicht, knijpende hand, evenals nieuwe gekleurde vormen en een reeks toegankelijkheidsopties.
Deze nieuwe emojis zijn te zien in de voor Windows 10, waardoor meer gebruikers toegang hebben tot de lange-previewed Emoji 12.0-toevoegingen van Microsoft.

Naast het leveren van ondersteuning voor Emoji 12.0, verandert deze update in totaal 40 vorige Emoji-ontwerpen. Zoals in de afgelopen jaren vaak het geval was, verbeteren verschillende van deze veranderingen de ontwerpcompatibiliteit tussen verschillende Emoji-verkopers, waaronder de 🤪 Zany Face Emoji.

Terwijl deze update Microsoft een van de eerste leveranciers maakt om Emoji 12.0 te ondersteunen, verandert het niet het gebrek aan Emoji-ondersteuning van Microsoft voor nationale en onderverdelingsvlaggen. Microsoft blijft de regionale lettertekens weergeven in deze sequenties, zoals “IE” voor 🇮🇪 vlag: Ierland en “ZA” voor 🇿🇦 vlag: Zuid-Afrika. Je kunt hier meer lezen over Emoji-vlaggen.
🆕 Nieuw
Windows 10 mei 2019 Update heeft alle 230 Emoji 12.0 Emoji’s voor de Emoji Set van de Vendor geïntroduceerd. Deze bestaan ​​uit 61 nieuwe emoji-codepoints en 169 nieuwe aanbevolen zwj-sequenties.
Emoji 12.0 heeft een verscheidenheid aan nieuwe Emojis, waaronder toevoegingen aan populaire categorieën, zoals dieren en voedingsmiddelen, er zijn drie bijzondere thema’s in deze update: toegankelijkheid, paren hand-holding individuen, en nieuwe gekleurde harten en andere vormen.
Toegankelijkheid
Alle toegankelijkheid-georiënteerde emoji’s die een persoon (b.v. 👨🦯 man met sondercanner) of niet-mechanisch lichaamsdeel (🦻 oor met gehoorapparaat) ondersteunen, ondersteunen de verschillende opties voor de modifier van de huidtoon.

🦻 oor met hoortoestel
🦾 mechanische arm
🦿 mechanisch been
🦼 Gemotoriseerde rolstoel
🦽 Handmatige rolstoel
🦯 Cane
🧏 dove persoon
🧏♂️ dove man
🧏♀️ dove vrouw
👨🦯 man met sondering cane
👩🦯 vrouw met sondering cane
👨🦼 Man in gemotoriseerde rolstoel
👨🦽 Man in handmatige rolstoel
👩🦼 Vrouw in gemotoriseerde rolstoel
👩🦽 Vrouw in handmatige rolstoel

Hand vasthouden
Emoji 12.0 bevat 71 Nieuwe HAND-HOLDING EMOJI-combinaties Aanbevolen voor Algemene Interchange (RGI) door het Unicode-consortium, waardoor verschillende ZWJ-sequentiecombinaties van 👨 Man en 👩 vrouw met opties voor de huidtoonmodifier zijn.

Het beschikt ook over een extra 268 nieuwe Handholding Emoji-ontwerpen als RGI niet beschouwd door Unicode. Deze extra extra’s omvatten variaties waar een persoon een huidtoonmodificator wordt gecombineerd met een persoon die een huidtint (bijvoorbeeld de neutrale 👨-man en 👩🏾 vrouw toestaan: middellange donkere huidtoon die moet worden gecombineerd).
Bovendien heeft Microsoft’s Extra Emoji-ondersteuning een niet-genderspecifieke 🧑 persoon emoji in combinaties met 👨 man en 👩 vrouw. Unicode beveelt officieel alleen twee mensen aan, of combinaties van vrouwen en mannen.

Eindelijk, Microsoft maakt Microsoft voor combinaties waar een persoon met een lichtere huidtoon aan de linkerkant van een persoon staat met een donkerdere huidtint (bijv. 👩🏼 Woman: Medium-Light Skin Tone aan de linkerkant en 👩🏿 Woman: Dark Skin Tone Rechts. Deze laatste optie geeft geen extra diversiteit in (omdat het alleen een andere volgorde aan dezelfde mensen toestaat), maar pronkt met de flexibele lettertechnologie van Microsoft die zoveel opties technisch haalbaar maakt op een uitdaging voor Bitmap-gebaseerde Emoji-lettertypen op andere platforms.
Gekleurde vormen
Het laatste grote nieuwe thema van Emoji 12.0 is de introductie van hart en vorm emoji’s in eerder niet-beschikbare kleuren.
In totaal zijn er 14 nieuwe harten, cirkels en vierkanten toegevoegd, wat resulteert in elk van deze vormen die verkrijgbaar zijn in rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, wit, zwart en bruin.

🤎 bruin hart
🤍 wit hart
🟠 oranje cirkel
🟡 gele cirkel
🟢 groene cirkel
🟣 paarse cirkel
🟤 bruine cirkel
🟥 RED-vierkant
🟧 oranje vierkant
🟨 Geel vierkant
🟩 Groen vierkant
🟦 blauw vierkant
🟪 paars vierkant
🟫 bruin vierkant

Er zijn acht nieuwe Animal Emojis geïntroduceerd in Microsoft-apparaten in deze update, met 🦮 Guide Dog en 🐕🦺 Service Dog ook onderdeel van de nieuwe toegankelijkheidsgerichte vermeldingen.

🦮 Geleidingshond
🐕🦺 Servicehond
🦧 orangoetan
🦥 luiaard
🦦 Otter
🦨 Skunk
🦩 Flamingo
🦪 Oyster

🧃 Beveragedoos en 🧆 Falafel zijn opgenomen onder de acht nieuwe eten en drinken.

🧄 knoflook
🧅 ui
🧇 Wafel
🧆 falafel
🧈 boter
🧃 Beveragedoos
🧉 MATÉ
🧊 ijsblokje

Emoji 12.0 omvat verschillende nieuwe mensen (b.v. 🧎 persoon knielen), kleding (bijvoorbeeld de traditionele Indiase 🥻 Sari) en objecten (bijvoorbeeld 🪀 yo-yo en 🪓 bijl).
🥱 Yawning gezicht is de enige nieuwe smiley emoji in Emoji 12.0.
De volledige lijst van Emojis Nieuw in deze release is hier te zien.

🥱 geeuwen gezicht
🤏 knijpende hand
🩸 DROP VAN BLOED
🧍 Persoon die staat
🧍♂️ Man staande
🧍♀️ Vrouw staan
🧎 persoon geknield
🧎♂️ Man knielen
🧎♀️ Vrouw knielen
🦺 Veiligheidsvest
🥻 Sari
🩱 badpak uit één stuk
🩲 Slips
🩳 shorts
🩰 Balletschoenen
🛕 Hindoe-tempel
🛺 Auto riksja
🪂 parachute
🪐 Ringde planeet
🤿 Duikmasker
🪀 yo-yo
🪁 vlieger
🪕 Banjo
🪔 Diya-lamp
🪓 AX
🩹 Lijmverband
🩺 stethoscoop
🪑 stoel
🪒 scheermes

🆙 gewijzigd
Zoals al gemarkeerd, 🤪 Zany Face heeft zijn goofy-squint herschikt en klinkt nu zijn tong uit in plaats van zijn tanden te verbergen – twee veranderingen die het ontwerp van Microsoft in overeenstemming brengen met die van andere belangrijke Emoji-leveranciers.

De ogen van 🤩 Star-trock zijn nu een prominente moerbeiboomkleur, vergelijkbaar met verschillende andere belangrijke verkopers. De mond is nu ook wijd open.

🧔 Bebaarde persoon bebaarde persoon heeft nu een bredere kin, grotere glimlach en een meer gedefinieerd zijhaar afscheid.

🦉 uil is nu neergestreken op een tak die volledig naar voren wordt geconfronteerd. Het heeft grotere ogen dan voorheen, waarboven een prominent nieuw supercilium.

☕ Hete drank is nu een witte beker op een bijpassende schotel in plaats van een lichtblauwe mok.

👑 Crown is nu gedetailleerder, met edelstenen van verschillende kleuren en maten.

👒 De hoed van de vrouw is opnieuw gevormd en heeft nu een magenta-lint vastgebonden in een boog in plaats van een rood lint en bruine gesp.

⌨️ Toetsenbord is nu grijs in plaats van een donker cyaan.

🚀 Rocket heeft nu een meer puntige neuskegel en gestroomlijnd vinontwerp.

👟 Running schoen is nu wit een lichtblauwe hielstabilisator, voorste spatbord en tong.

🛎️ Bellhop Bell is nu goud in plaats van zilver en heeft geen gele merktekens meer om te impliceren dat het opgewerkt was.

💙 Blauw hart heeft de schaduw van Azure naar Sapphire veranderd.

U kunt de volledige reeks ontwerpwijzigingen in deze update bekijken.
📶 RELEASE
Emoji 12.0 Designs Support komt naar alle Windows 10-gebruikers vanaf mei en uitrollen in een verspringende release. De uitrol begon voor regelmatige (niet-insider) gebruikers op 21 mei 2019.
Degenen die Windows Insider-builds gebruiken, hebben deze update de afgelopen maanden al in verschillende stadia ontvangen, variërend op basis van de snelle of langzame ringopties.
Net als bij vorige Windows-updates, zien sommige gebruikers mogelijk niet de update van mei 2019 gedurende enkele maanden. Een goede manier om te testen als er nieuwe ondersteuning is gearriveerd is om de Emoji 12.0-lijst te laden en elke invoer te controleren voor een kleurrijke emoji (of ontbrekende tekendoos).

Blader door elke Microsoft Emoji
Windows 10 Nieuwe Emojis
Windows 10 veranderde emojis

Search Emojis: