Windows 10 oktober 2018 Emoji Changelog

Microsoft heeft ondersteuning toegevoegd voor Emoji 11.0 in de nieuwste update van Windows 10 die bekend staat als de. Naast deze nieuwe emoji’s zijn opmerkelijke aanpassingen aan eerdere Emoji-ontwerpen ook opgenomen in deze nieuwste release.
Met 157 New Emojis in totaal zullen gebruikers populaire toevoegingen vinden, zoals een mango, kreeft, partijgezicht en roodharigen.

Microsoft bekeek eerst deze nieuwe set als onderdeel van de Insiders-vrijgave in juli 2018, en voeg nu lid van grote leveranciers zoals Twitter (Twemoji 11.0) en Google (Android 9.0 “taart”) in Emoji 11.0-ondersteuning.
Zoals recente updates van Samsung, Google en Twitter, werkt deze update ook bij de ๐Ÿ”ซ Pistol Emoji van de leverancier om een โ€‹โ€‹stuk speelgoed spuitpistool / waterpistool weer te geven – een verandering die enkele maanden geleden telegrafeerde.

Er werd verwacht dat vรณรณr het einde van dit jaar alle belangrijke leveranciers het ๐Ÿ”ซ-pistool op deze manier zouden tonen, en met deze update is voldaan aan deze verwachting.

Terwijl het ๐Ÿ”ซ-pistool een van de grootste gebaren is in de richting van Emoji-ontwerpconvergentie die we in 2018 hebben gezien, is het absoluut niet het enige geval van poging tot synchronisatie van deze update.
Een totaal van 55 eerder uitgebrachte Microsoft Emoji-ontwerpen zijn vandaag gewijzigd, evenals nog eens vijf wijzigingen in Emojis die momenteel niet wordt aanbevolen voor Algemene Interchange (RGI). Veel van de ontwerp-tweaks werden blijkbaar gemaakt om de Emoji-suite van venster beter uit te lijnen met de convergerende ontwerpkeuzes van andere grote leveranciers.
Vanaf deze update blijft Windows ondersteunen voor de verschillende nationale en onderverdelingsvlag Emojis, en toont in plaats daarvan de verschillende tekens in deze sequenties (bijvoorbeeld de letters voor de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Vlag van de Verenigde Staten.
Nieuw
Net als bij de andere leveranciers Emoji 11.0 releases, zullen de veelverwachte ๐Ÿ‘จ๐Ÿฆฐ rode haired man en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฐ roodharige vrouw zeker populair zijn. Laten we ook niet vergeten ๐Ÿ‘จ๐Ÿฆฑ Krullende haired man en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ krullend haired vrouw, ๐Ÿ‘จ๐Ÿฆณ witte haired man en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ vrouw, witharige, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ kale vrouw en ๐Ÿ‘จ๐Ÿฆฒ kale man.

Akin to Google (In tegenstelling tot Twemoji) heeft Microsoft ervoor gekozen om de vier nieuwe “Emoji-component” -codepunten te bieden die wordt gebruikt om deze kapselemojis te maken met stand-alone ontwerpen, zoals hieronder wordt getoond.

Deze worden niet getoond op het Emoji-toetsenbord en zijn niet bedoeld voor afzonderlijk display, maar kunnen in omstandigheden laten zien zoals apps die ZWJ-sequenties niet correct weergeven.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ Kale vrouw en ๐Ÿ‘จ๐Ÿฆฒ Kale man zijn niet de enige twee nieuwe ontwerpen om niet te haren op hun hoofd: ๐Ÿฆนโ™‚๏ธ Man Supervillain is ook kaal in het Microsoft Extended Emoji-universum. Hier is hij naast ๐Ÿฆนโ™€๏ธ vrouwen Supervillain, loeren onder Do-gooders ๐Ÿฆธโ™€๏ธ vrouw superheld en ๐Ÿฆธโ™‚๏ธ man superheld.

Emoji 11.0 beschikt over tien nieuwe Animal Emojis, met de ๐Ÿฆก Badger en ๐Ÿฆ› Hippopotamus die het hele lichaam van het wezen weergeven – convergeren met de ontwerpen van Twemoji, maar contrasteren met Google’s.

Er zijn zes nieuw eten en drinken Emojis in deze release in totaal.

Emoji 11.0’s andere functies omvatten lichaamsdelen zoals ๐Ÿฆต been en ๐Ÿฆถ voet, een reeks wetenschappelijke objecten zoals ๐Ÿฅผ lab-jas, enkele nieuwe activiteiten-gebaseerde objecten zoals het ๐Ÿ›น skateboard (met name getoond uit de onderkant) en ๐Ÿฅ Lacrosse, zoals en andere nieuwe objecten van ๐Ÿงป roll of toiletpapier naar ๐Ÿงจ firecracker. Een selectie van deze nieuwe Emoji wordt hieronder weergegeven.

Veranderingen
Ontwerpconvergentie met andere leveranciers is een duidelijke prioriteit voor Microsoft, met veel wijzigingen die uitkeringen in het verleden corrigeren van fouten, tweakende ontwerpen, of vaak een ontwerp dichterbij hoe het op andere platforms kan worden weergegeven.
๐Ÿšฏ Geen nestjes nu corrigeren corrigeren letters, in plaats van het bannen van het stoppen van zwerfvuil in een vuilnisbak.

๐Ÿ•Š๏ธ Duif nu heeft nu een olijftak in zijn snavel, evenals het veranderen van zijn regionaliteit om te worden geconfronteerd ..

๐Ÿ–ฅ๏ธ Desktopcomputer wordt nu weergegeven als een stand-alone breedbeeldmonitor, net als de norm over verkopers.

๐Ÿ’ป Laptopcomputer wordt nu geconfronteerd met het weergeven van het toetsenbord in de houding van de standaard die door andere verkopers wordt gezien en de ๐Ÿ–ฑ๏ธ-computermuis heeft zijn kleurenschema vereenvoudigd.
De ๐Ÿ Snake heeft nu een opgerolde lichaam en een linkerhoofd, net als de norm.

De ๐Ÿฅ™ gevulde flatbread bevat nu zijn ingrediรซnten die uit de zijkant van een ronde pitta komen, in tegenstelling tot aan het bovenste uiteinde van een langwerpige wrap.

Emojis Dispalying Een heldere stralende zon in isolatie van terrein, zoals ๐ŸŒž zon met gezicht en ๐ŸŒฆ๏ธ zon achter regenwolk, hebben een verhoogd aantal stralende balken die uit hun cirkelvormige centra uitzenden.

Bovendien zijn de vier cloud Emoji’s die weersomstandigheden zoals regen en sneeuw uitzenden, gepleegd zijn om meer van deze elementen weer te geven of, in het geval van ๐ŸŒฉ๏ธ Cloud met bliksem en โ›ˆ๏ธ Cloud met bliksem en regen, maak hun bliksemschicht donkerder en verlengen ze verder naar beneden van het lichaam van de cloud. Deze passen ook beter bij de ontwerpkeuzes van andere belangrijke leveranciers.

๐Ÿ’‡ Persoon die kapsel krijgt heeft het schaartype en de positionering gewijzigd. Voor ๐Ÿ’‡โ™€๏ธ vrouw die kapsel krijgt, zijn de schaar nu veel dichter bij het haar van de vrouw. Met ๐Ÿ’‡โ™‚๏ธ man die kapsel krijgt, zit de schaar niet langer achter de benadrukte pluk van het haar van de man.

๐Ÿ™ Octopus en ๐Ÿฆ‘ Squid hebben nu het anatomisch correct aantal benen.

๐Ÿž Lady Beetle en ๐Ÿฆ‚ Scorpion zijn nu ook meer anatomisch nauwkeurig dankzij de veranderingen in hun antenne- en beenstructuren respectievelijk. Echter, in tegenstelling tot ๐Ÿ™ octopus en ๐Ÿฆ‘ inktvis, is deze anatomische nauwkeurigheid echter congruent met de afbeeldingen van andere leveranciers.
De resterende emojis veranderde in deze update, maar niet niet gemarkeerd of besproken hier zijn als volgt:

๐Ÿ volleybal
๐Ÿ’ IJshockey
๐Ÿ honingbij
๐Ÿฌ Dolphin
๐Ÿ” Vergrootglas overgelaten links
๐Ÿ”Ž Vergrootglas gekanteld rechts
๐Ÿค Gebakken garnalen
๐Ÿ•ท๏ธ spin
๐Ÿฅ… Doelnet
๐Ÿฅ Croissant
๐Ÿฅ• wortel
๐Ÿฆˆ haai
๐Ÿฆ“ zebra
โšพ๏ธ honkbal
โš—๏ธ alembiek

Niet-RGI-wijzigingen
Windows heeft een reeks niet-RGI ZWJ-sequenties op basis van de ๐Ÿฑ Cat Face Emoji. Deze niet-gesigneerde zwj-sequenties hebben allemaal het personage ๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค Ninja Cat en uitsluitend weergave als enkele tekens op Windows-apparaten.
De niet-RGI ๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค Ninja-kat op Windows-apparaten heeft zijn neus en oren gewijzigd.

Er zijn nog eens vijf zwjs die ๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค Ninja Cat weergeven die verschillende activiteiten uitvoeren, waarvan vier van die ontwerppodificaties in deze update ontvangen.
๐Ÿฑ๐Ÿš€ Astro Cat, ๐Ÿฑ๐Ÿ‰ Dino Cat, ๐Ÿฑ๐Ÿ’ป Hacker Cat en ๐Ÿฑ๐Ÿ‘“ Hipster Cat zijn allemaal gewijzigd.

Uitgave
Deze Emoji-updates komen naar alle Windows 10-gebruikers vanaf 2 oktober en uitrollen in een verspringende release.
Degenen die Windows Insider-builds gebruiken, hebben deze updates de afgelopen maanden al in verschillende stadia ontvangen, variรซrend op basis van de snelle of langzame ringopties.

Blader door elke Microsoft Emoji
Windows 10 oktober 2018 Werk nieuwe emojis bij
Windows 10 oktober 2018 Bijwerken veranderde Emojis

Search Emojis: