๐Ÿ˜Ž Zonnebril Emoji: kijk slim en stijlvol en houd je cool ๐Ÿ•ถ online

Laten we eerlijk zijn. We willen allemaal als “cool” worden beschouwd. Maar niet op het risico een fanonie te zijn … toch? Dus, hoe kun je de coolste persoon in de kamer worden terwijl je trouw blijft aan jezelf? Trek aan een paar stijlvolle zonnebril! Zonnebril maakt je mysterieus, wat altijd sexy is. Het bedekken van je ogen maakt het gemakkelijker om een โ€‹โ€‹echt coole houding te trekken. Bovendien, als u uw Suave Persona online wilt meenemen, kunt u, met de ๐Ÿ˜Ž zonnebril emoji.
Spice up je dagelijkse OOTD-post met de zonnebril emoji, of gebruik het symbool om je vrienden te laten zien hoe cool je bent! Al in de vakantiemodus? Met de zonnebril Emoji vertelt u aan uw vrienden, u kunt niet wachten om de zon in te gaan en af โ€‹โ€‹te koelen in het zwembad.

Je bent absoluut op voor een gevaarlijk avontuur en je vergeet je moordenaar van tinten en prachtige glimlach. Wil je het eens proberen? Er is niemand die je tegenhoudt! Als je echter echt geweldige berichten wilt maken met de zonnebril Emoji, berichten die worden gelezen, geliefd en gedeeld, is het niet genoeg om dit gewoon op te nemen.
Wat bedoelen we hiermee? Zoals we allemaal weten, is de Emoji een van de snelstgroeiende vormen van communicatie in de geschiedenis, en zoals elke andere taal, heeft het zijn eigen oorsprongverhaal, een reeks regels, nuances, enz. Hoe emoji’s kunnen worden gebruikt en gehoord is cruciaal onthouden.

In de volgende secties laten we u zien hoe u een enorme impact op het internet kunt maken met het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji. Eerste dingen eerst, we beginnen met de basis.

Zonnebril Emoji Betekenis en geschiedenis

Het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji toont een gezicht met een brede gesloten glimlach die een paar zwarte zonnebril draagt โ€‹โ€‹die vergelijkbaar zijn met de Wayfarers van Rayban. De ๐Ÿ˜Ž-zonnebril Emoji wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹koele, zelfverzekerde, zorgeloze attitude, akte of voorkomen uit te drukken, of om een โ€‹โ€‹suave, mysterieuze persoon aan te duiden. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere zonnebril emoji. Verwacht nog meer van deze Emoji te zien op 27 juni, die National Sunglasses Day is!

De zonnebril Emoji werd in 2010 uitgezonden als onderdeel van Unicode 6.0. Vijf jaar later werd het toegevoegd aan Emoji 1.0. In veel opzichten was Unicode 6.0 een baanbrekende batch. Dit was de eerste editie die uitsluitend extra tekens bevat voor compatibiliteit met de huidige Emojis die in Japan wordt gebruikt, waar emojis zijn start kreeg.
Unicode 6.0 bevatte een combinatie van smileys, body-gebaren en harten emojis. Emoji-enthousiastelingen waren verheugd om hun ogen te leggen op personages zoals het ๐Ÿ’› geel hart, ๐Ÿ’š groen hart, ๐Ÿ’™ blauw hart emoji, en ๐Ÿ’œ paars hart voor de eerste keer! Populaire smileys zoals het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde, ๐Ÿ˜’ niet-geadviseerd gezicht, ๐Ÿ˜‰ knipogen gezicht en natuurlijk de ๐Ÿ˜Ž zonnebril emoji gegenerden ook veel opwinding.

Verschillende namen van de zonnebril emoji
Toen het in 2010 verscheen, hadden de zonnebril Emoji slechts รฉรฉn naam. Naarmate de jaren verstreken, gaf de platforms en apps die de Emoji ophaalden, andere namen. Sommigen noemen het de liever de coole emoji, en soms wordt het genoemd als de bril Emoji of alleen het glimlachen met zonnebril. Platforms die verschillende namen gebruiken, mogen geen zorgen zijn voor zorgen, de betekenis van het woord blijft hetzelfde.

Zonnebril Emoji op verschillende platforms
Emojis is een geweldige aanvulling op onze communicatie-toolbox. Meer en meer zijn afbeeldingen die de nieuwe modus worden. We kunnen praten over mensen, plaatsen, dingen en gevoelens zonder iets te zeggen.
Het probleem ontstaat echter wanneer verschillende bedrijven zoals Google, Samsung, Windows en anderen de symbolen op hun eigen manier interpreteren. Een oogrol kan bijvoorbeeld ook kredulance of vreugde overbrengen. En daarom zijn we hier, om u te helpen bij het navigeren mogelijk perplexerende cross-platform-interacties.

Met de zonnebril emoji, vorm en grootte van de zonnebril en de mond van elke Emoji-verandering per platform. Om te illustreren, kijk eens naar de versie van Facebook, het is de enige met rode lenzen. Rode lenzen verminderen de vervorming waardoor ze perfect zijn voor langdurige slijtage.
Aan de andere kant, Twitter en JoyPixel’s Emojis Display grijze lenzen. Grijze lenzen filteren helder tot matig licht en bieden anti-vermoeidheidsuitkeringen en bescherming tegen verblinding. Ondertussen zijn Apple, Samsung, Google en Windows-lenzen zwart, met grijs.
Een ander groot verschil is in de glimlach van de Emoji, JoyPixel’s Emoji toont de rechterkant van de mond hoger dan de linkerkant, terwijl de glimlach op de zonnebril van Facebook Emoji het tegenovergestelde is – het is hoger aan de linkerkant. Alle andere platforms, appel, Google, Samsung, Windows en Twitter, tonen een glimlach horizontaal op de mond.
Snapchat
De ๐Ÿ˜Ž Sunglasses Emoji heeft een extra betekenis voor Snapchat-gebruikers, als je de zonnebril emoji naast de naam van een persoon ziet, impliceert het dat iemand op je beste vriendenlijst ook op hun beste vriendenlijst staat. Met andere woorden, jullie hebben allebei een beste vriend gemeen!
Als de zonnebril emoji verdwijnt, betekent dit dat je gedeelde vriend geen deel uitmaakt van je beste vriendenlijst. Dit is echter allemaal gebaseerd op recente activiteit en kan binnen een paar dagen of een paar uur veranderen, afhankelijk van hoe actief u en uw vrienden op de app staan.

Hoe de zonnebril Emoji te gebruiken
Nu is het tijd om toe te passen wat we hebben geleerd. Ontdek enkele van de manieren om de zonnebril emoji op te nemen in uw sociale mediaposten, e-mails en chatgesprekken:
– Na het bestuderen van de hele nacht, ben ik ervan overtuigd dat ik de test vandaag zal ace ๐Ÿ˜Ž
– Als advocaat is het belangrijk om mijn hoofd af te houden in de rechtszaal ๐Ÿ˜Ž
– Het duurde slechts een minuut om het aantal van die mooie meid te krijgen, omdat ik ๐Ÿ˜Ž als dat is!
– bracht een uur door in de sportschool ๐Ÿ˜Ž โœจ [wat het betekent: ik voel me geweldig]
– Scherpte de loodgieter voor de vijfde keer vandaag na het instellen van de verkeerde buis. Je had gelijk, ๐Ÿšซ ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ก [wat het betekent: hij is niet de helderste bol in het pakket]
– WEET JE DAT ACTOR PIERCE BROSNAN ELKE DAG ZEGGEN DIE ๐Ÿคตโ™‚๏ธ ๐Ÿ˜Ž GELIEVE TE ZIJN MEER MEER COMERIAANSE ZEGGEN VAN DE iconische lijn? [Wat het betekent: Bond … James Bond]

Het eigenlijke paar zonnebril emoji

Als je je wilt concentreren op het accessoire en de smiley eruit haalt, heeft de Emoji-wereld precies wat je nodig hebt, en het wordt ook wel de ๐Ÿ•ถ๏ธpair van zonnebril emoji genoemd. De zonnebril emoji is een foto van een zonnebril en heeft dezelfde betekenis als de eerste emoji.

Gebruik het bij het verwijzen naar iets helder, cool of modieus. Dit zal waarschijnlijk in meer OOTDS- of stijlgerelateerde berichten verschijnen dan de eerste zonnebril Emoji, om voor de hand liggende redenen. Bovendien zal het paar zonnebril Emoji gemakkelijk worden gezien in gesprekken met betrekking tot zomervakantie, goed weer en stranden.
In sommige gevallen wordt het gebruikt om te duiden of te praten over privacy of privรฉ te zijn. Zoals je kunt zien, is het heel vergelijkbaar met de eerste emoji, daarom zullen we hier niet te veel details in gaan.

Conclusie

Voordat we dit in de buurt brengen, zijn hier enkele tips over het gebruik van beide zonnebril Emoji’s om de betrokkenheid van de sociale media te vergroten.
Allereerst moet je inhoud maken waar mensen mee kunnen bezighouden. Kies inhoud die een emotionele reactie van mensen zal besturen. Bijvoorbeeld voor uw OOTD-post kunt u foto’s van uzelf delen die twee paar zonnebril draagt.
Betrokken inhoud
Vraag uw volgers in het bijschrift om commentaar te geven op het paar dat zij verkiezen. Vergeet niet om de zonnebril emoji in je bericht op te nemen om het aantrekkelijker te maken! Gebaseerd op studies van Marketing Agency Opusfidelis, kan een smiley de interactie met 25% verhogen, terwijl een grimassende emoticon betrokkenheid met 138% kan boost. Degenen die emoticons in dienst hebben in hun sociale media-berichten, ontvangen meestal meer likes, opmerkingen en aandelen.
Dagelijkse berichten
Plaats ook regelmatig op uw pagina’s. 2 tot 3 berichten per platform per dag is een goed aantal. Als je te vaak post, kun je je publiek irriteren, wat kan resulteren in nietolling. Je wilt ook op de beste tijden posten. Op de meeste sociale netwerken is de optimale tijd om te publiceren tussen 13.00 tot 15.00 uur.
Wedstrijden en weggeefacties

Ten slotte, voer wedstrijden en weggeefacties uit! Mensen houden van gratis spullen. Het hoeft niet iets groots te zijn, zoals een zonnebrilkoffer of een cadeaubon uit een eyewear-winkel. Je kunt je volgers vragen om specifieke acties uit te voeren zoals hun vrienden taggen, vragen om hun vrienden te volgen, jij, enz.
Dus, daar ga je, je bent helemaal klaar! Je hebt alle knowhow je moet cool zijn. Vroeger dan denk je, anderen zullen je ook zo cool zien! Over die nota, geloof ook in je hart, ook dat je cool bent. Wat zit er aan de hand te laten zien hoe je jezelf online uitvoert.

Search Emojis: