🛶 Kano Emoji

Meaning of 🛶 emoji

Kano emoji is een lichtgewicht smalle boot het meest gebruikt in 💦 Water relted sports in meren of rivieren. De Kano emoji is een andere sport emoji gebruikt om op te scheppen over de sport die u ❤️️ Liefde. Hoewel het zijn eigen sport, wordt vaak verward met een kajak. Om die reden kan de emoji worden gebruikt om zowel in het water levende boten door elkaar te vertegenwoordigen. Het kan gebruikt worden met de 🌊 Water Wave emoji en 🎣 Hengel en 🐟 Fish emoji om uw liefde van 🌇 Reizen op het water te laten zien.

Lees verder

Search Emojis:

🛶 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Rij rij rij je 🛶 Vergeet niet om de 🛶 pakken voordat we het hoofd naar het meer

Combinaties en Kaomojis van 🛶

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: 人人人人 へ( ゚ェ゚)_ 人人人人! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🛶🌊. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🛶 Canoe Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🛶🌊 - Kanovaren
🔽🛶🌊 - Get down naar beneden het water
 • 人人人人 へ( ゚ェ゚)_ 人人人人
 • ( -ω-)/占~~~~~
 • ~~~~~占~~~~~
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🛶 General information

  English name Canoe Emoji
  How to type shortcode :canoe:
  Unicode (fully-qualified) U+1F6F6
  Unicode version Unicode 9.0 (2016)
  Hex Code Points 1F6F6
  URL Escape Code %F0%9F%9B%B6