๐ŸŒ› Eerste Kwartaal Maan Emoji

Meaning of ๐ŸŒ› emoji

Eerste kwartier Gezicht van de maan emoji is het beeld van de ๐ŸŒ™ Crescent Moon met een antropomorfe gezicht te kijken ergens naar links. In tegenstelling tot zijn realistische analoge vertegenwoordigd door ๐ŸŒ“ eerste kwartaal Moon emoji, deze is uitsluitend ๐Ÿงš sprookjesachtig. Dus geen wonder dat het vaak wordt gebruikt in de context van de magie, dromen, sprookjes en legenden. Soms kan het ook worden gebruikt in de context van ’s nachts en het nachtleven in het algemeen.

Lees verder

Search Emojis:

๐ŸŒ› Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Night is zo magisch tI'me ๐ŸŒ› Ik hou van wakker te blijven in de nacht ๐ŸŒ›

Combinaties en Kaomojis van ๐ŸŒ›

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: (โ˜ฝยฐหŠ3ห‹ยฐ)! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿ‘ฝโ€‹๐Ÿšฒโ€‹๐ŸŒ›โ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐ŸŒ› First Quarter Moon Face Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿ‘ฝ ๐Ÿšฒ ๐ŸŒ› - ET
๐Ÿ”ต ๐ŸŒ› - Blue Moon
 • (โ˜ฝยฐหŠ3ห‹ยฐ)
 • โ˜ฝ
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐ŸŒ› General information

  English name First Quarter Moon Face Emoji
  How to type shortcode :first_quarter_moon_with_face:
  Unicode (fully-qualified) U+1F31B
  Unicode version Unicode 6.0 (2010)
  Hex Code Points 1F31B
  URL Escape Code %F0%9F%8C%9B