⛲ Fontein Emoji

Meaning of ⛲ emoji

Fountain emoji is een decoratief stuk van de stad architectuur die werkt door gieten 💦 Water in de lucht of in het bekken. Het kan worden gevonden in de pittoreske stad hoeken, zoals parken en pleinen – en in zekere zin voor stijl, het is dicht bij de richting van 🏛️ Klassieke Bouw emoji gebouw. Zoals te verwachten, wordt het meestal gebruikt om in de context van de stad landschappen en straten.

Lees verder

Search Emojis:

⛲ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik hou van hoe ze het park hebben verbouwd ⛲ Laten we ontmoeten elkaar bij de fontein ⛲

Combinaties en Kaomojis van ⛲

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ╰|╯! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​⛲️​👦🏻​👧🏻​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ⛲ Fountain Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

⛲ 👦 👧 - Fontein van de Jeugd
 • ╰|╯
 • ●~*●~*三ヾ(|)ノ三*~●*~●
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ⛲ General information

  English name Fountain Emoji
  How to type shortcode :fountain:
  Unicode (fully-qualified) U+26F2
  Unicode version Unicode 5.2 (2009)
  Hex Code Points 26F2
  URL Escape Code %E2%9B%B2