๐ŸฆŽ Hagedis Emoji

Meaning of ๐ŸฆŽ emoji

Lizard emoji is het beeld van een schattige kleine crawler (het is een niet nader vorm van een Lizard in versies alle emoji providersโ€™ met uitzondering van een ๏ฃฟ Apple’s waar het is natuurlijk een gecko). Het kan worden gebruikt samen met andere crawlers zoals ๐Ÿ Snake emoji de verscheidenheid van deze dieren te illustreren. Ook wordt het gebruikt om aan te geven hagedissen veel mensen thuis te houden als huisdier. Wat betreft de indirecte betekenis, dit emoji heeft bijna geen specifieke.

Lees verder

Search Emojis:

๐ŸฆŽ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Ik ving een hagedis vandaag ๐ŸฆŽ Lizards kan verrassend snel lopen ๐ŸฆŽ

Combinaties en Kaomojis van ๐ŸฆŽ

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ๏ผžยฐ๏ผ‰m๏ฝž๏ฝž๏ฝžโˆˆ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿฆ—โ€‹๐ŸฆŽโ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐ŸฆŽ Lizard Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿฆ— ๐ŸฆŽ - Grasshopper verdelger
๐ŸฆŽ ๐Ÿฆ— - Het dieet van hagedissen
โœŠ โœ‹ โœŒ๏ธ ๐ŸฆŽ ๐Ÿ–– - Rock-paper-scissors-hagedis-Spock!
 • ๏ผžยฐ๏ผ‰m๏ฝž๏ฝž๏ฝžโˆˆ
 • ๏ฝž>`)๏ฝž๏ฝž๏ฝž
 • ๏ฝž>ใ‚œ๏ผ‰๏ฝž๏ฝž๏ฝž๏ฝž๏ฝž๏ผžยฐ๏ผ‰mใƒ‹ใƒ‹ใƒ‹ใƒ‹๏ผ๏ฝž๏ผžยฐ๏ผ‰mใƒ‹ใƒ‹ใƒ‹ใƒ‹๏ผ
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐ŸฆŽ General information

  English name Lizard Emoji
  How to type shortcode :lizard:
  Unicode (fully-qualified) U+1F98E
  Hex Code Points emoji-version-3-0
  URL Escape Code 1F98E