🦽 Manuele Rolstoel Emoji

Meaning of 🦽 emoji

Handbewogen rolstoel is een beeld van een standaard rolstoel zonder een persoon in het. U kunt deze emoji gebruiken tijdens een gesprek met iemand, als het ooit voordoet, over de aanschaf van een rolstoel. Maar het kan worden gebruikt als goed om te zeggen dat de dingen vrij traag gaat voor u die dag. Gebruik het met de 🧎 Persoon Knielen emoji om te laten zien dat je zo moe je kon een rolstoel gebruiken. Het kan gebruikt worden met de 👴 Old Man emoji om te zeggen dat je grootvader is behoefte aan een rolstoel.

Lees verder

Search Emojis:

🦽 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik kan alleen maar veroorloven een 🦽 Ik kan u vertellen dat oude 🦽 niet veilig is om gebruik te maken

Combinaties en Kaomojis van 🦽

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ō|≡o! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 👨‍🦽⛈️👩‍🦽. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦽 Manual Wheelchair Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👨🦽⛈️👩🦽 - We gaan niet met dit weer
🧑🦽 - Handmatig moe
 • ō|≡o
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🦽 General information

  English name Manual Wheelchair Emoji
  How to type shortcode :manual_wheelchair:
  Unicode (fully-qualified) U+1F9BD
  Unicode version Unicode 12.0 (2019)
  Hex Code Points 1F9BD
  URL Escape Code %F0%9F%A6%BD