♿ Rolstoelsymbool Emoji

Meaning of ♿ emoji

Symbool van de rolstoel emoji is van vitaal belang om te laten zien wat de openbare plaatsen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als je toevallig een rolstoel nodig heeft, dit teken is erg belangrijk voor je. Je zal waarschijnlijk de tekst van het Symbool van de rolstoel emoji om duivels en 👪 Family om te vragen of waar ze heen gaan is rolstoelvriendelijk. Er zijn zelfs een aantal openbare plaatsen waar je kunt het symbool tekst te vragen of ze zijn rolstoelvriendelijk. U kunt het gebruiken wiht de 🏥 Hospital emoji om niet alleen laten zien dat je nodig hebt om het ziekenhuis te komen, in je rolstoel voorkeur. Of gebruik de 📚 Books emoji om te vragen is een bibliotheek is rolstoelvriendelijk.

Lees verder

Search Emojis:

♿ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Heeft de bibliotheek hebben een ♿ zone? Ik kan niet geloven dat het kantoor heeft geen ♿ voor gehandicapten in te voeren

Combinaties en Kaomojis van ♿

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

♿ General information

English name Wheelchair Symbol Emoji
How to type shortcode :wheelchair:
Unicode (fully-qualified) U+267F
Unicode version Unicode 4.1 (2005)
Hex Code Points 267F
URL Escape Code %E2%99%BF