๐Ÿฆ“ Zebra Emoji

Meaning of ๐Ÿฆ“ emoji

Zebra emoji is vergelijkbaar op zoek naar een ๐ŸŽ Horse, maar heeft zwart en wit stripes.Are ze wit met zwarte strepen of zwart met witte strepen? Je gaat mensen ruzie voor zowel vinden, dus het hangt af van uw perspectief. Hoe dan ook, ze zijn zwart en wit paard kijken dieren. U kunt super โค๏ธ๏ธ Liefde zebra’s en genieten van het vergelijken en te contrasteren om paarden met behulp van de Horse emoji. Maar zebra’s zijn ook gebruikt om uw uniciteit onder anderen te laten zien. Uitdrukken hoe trots je bent in het anders met behulp van de ๐Ÿ™Œ Raising Hands emoji.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿฆ“ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Laat niemand je vertellen anders bent u een unieke ๐Ÿฆ“ onder paarden Ik ben trots op mijn strepen ๐Ÿฆ“ omdat ze me maken me

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿฆ“

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: โ™˜! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿฆ“โ€‹๐Ÿ›ฃ๏ธโ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿฆ“ Zebra Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿฆ“ ๐Ÿ›ฃ๏ธ - Zebra op de weg
 • โ™˜
 • (โ—•(โ€˜ไบบโ€˜) โ—•)
 • โ™ž
 • ๏พใƒปe ๏พ๏พŸ โˆ‹
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐Ÿฆ“ General information

  English name Zebra Emoji
  How to type shortcode :zebra:
  Unicode (fully-qualified) U+1F993
  Hex Code Points emoji-version-5-0
  URL Escape Code 1F993